Videoreview: Koopmans Stroopwafelcake

Vorige week kreeg ik van Koopmans een pakketje thuisgestuurd met daarin hun nieuwste bakmix voor Oud-Hollandse Stroopwafelcake. Nu is mijn eigen stroopwafelcake recept enorm populair, dus het leek mij wel leuk om deze mix te reviewen. En dat deed ik voor de camera! Mijn ervaringen met de nieuwste bakmix van Koopmans en de eerste indruk van de cake zie je vandaag.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Manon says:

  Oh ik hou d’r ook nooit zo van als een cake mier en mierzoet is… Ik denk toch dat eigengebakken cake het allerlekkerst blijft. Wel een super duidelijke review!

 2. MySimplySpecial says:

  Handige mix, maar ik maak de meeste dingen liever zelf. Al heb ik voor de boerencake variant van Koopmans nog niet een goed recept gevonden om het helemaal zelf te maken. Heb jij een idee?

  1. Sabine Author says:

   Ik moet zeggen dat ik de smaak van de Koopmans Boerencake zo snel even niet kan plaatsen, maar ik zal hem eens meenemen uit de supermarkt en kijken of ik daar een goed zelfgemaakt alternatief voor kan bedenken.

   1. MySimplySpecial says:

    Leuk, ik ben benieuwd!

 3. Elsbet+|+La+Vie+Pure says:

  Het liefst maak ik alles gewoon zelf!

 4. Lisanne says:

  Ik volg je site sinds gisteren en vind het nu al hartstikke leuk! Zo’n review dat je een eigen recept vergelijkt met iets waarvan je een bakmix kan kopen in de winkel vind ik erg leuk! Vaker doen zou ik zeggen :)

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel Lisanne, wat leuk om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close