Week van OMF #19-2023

Zo, de kop is er weer af zoals ze zeggen. De meivakantie is voor bij, we gaan weer volop aan de slag. Hoewel, volop… Een compleet werkloze vakantie geeft altijd de nodige inzichten en een van die van mij was: het mag allemaal best een tandje minder.

Dus mijn werkweek was niet héél vol. Ik had geen kookdagen ingepland, maar dat kwam met name door de grote hoeveelheid afspraken die ik had: vrijwel iedere dag een.

Verder kwam het langverwachte laatste boek van de Zeven Zussen reeks bij me binnen en kluste ik weer wat af in huis.

IMG 7102

Maandag

Lekker om weer terug aan het werk te gaan ook wel hoor. Ben toch altijd weer dankbaar dat ik terug mag naar zo’n leuke baan!

IMG 7107

Ik had vooral veel computerwerk te doen en besloot voor de lunch een lekkere salade te maken met alles wat ik nog in huis had.

IMG 7109

Haat aan de vele regenbuien van afgelopen week, maar ik hou er wel zo van hoe groen alles dan ineens is.

IMG 7110

Ik was een weekje niet thuis en prompt stonden alle struiken in bloei om de hoek. Heerlijke geur en het ziet er zo leuk uit.

IMG 7113

In de middag dook ik de keuken in ter voorbereiding op de shoot die ik een dag later had met Iglo.

IMG 7122

Ik pakte mijn studiespullen er voor het eerst in een half jaar weer bij maandagavond. Ik had er zin in en dacht: laten we eens kijken hoe ver we komen. Het ging TOP, zo fijn. Hoop het de komende tijd er weer vaker bij te pakken, maar ik heb wel besloten mezelf geen druk op te leggen hiermee.

IMG 7123

Dinsdag

Dinsdag was een echte meeting dag. Ik begon met een ‘live’ shoot met Iglo.

IMG 7128

Spannende foto, maar het geeft wel aan waar ik tussen de bedrijven even mee bezig was – haha. De portdeur werkte al langere tijd niet helemaal lekker. De deurkruk zat los, cilinder werkte niet soepel meer. Dus dat heb ik allemaal gefixt deze week. YES.

IMG 7131

Dinsdagmiddag is mijn kleuter altijd om 14.45u thuis en hij wilde Jenga spelen. Primaaaa.

IMG 7135

Eind van de middag werd ik verrast met een ENORM pakket van Lindt chocolade met daarin mijn lievelings: Lindor.

IMG 7138

En een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, zo lief.

IMG 7152

Woensdag

We deden van alles woensdag, het was een volle dag. Bij Lidl spotte ik gietijzeren pannen voor €40! Mocht je van start willen met het maken van desembroden, dan is dit een hele goede opstap.

IMG 7153

Ook wilde ik een nieuwe lamp boven de eettafel. En die vond ik uiteindelijk bij Kwantum.

IMG 7160

Ook gevonden bij Kwantum: een miniatuurversie van mijn nieuwe tuinstoelen. Die zijn nog iets te groot voor Cody dus zo’n kinderversie is ge-ni-aal. Te schattig ook toch?

IMG 7162

Jaaaa, het lang verwachte nieuwe boek van Emma landde op mijn deurmat woensdag: een boek vol noedelrecepten. Daar ga ik héél snel mee aan de slag.

IMG 7191

Donderdag

Donderdagochtend deed ik vooral veel computerwerk en daarna stapte ik in de auto naar Amsterdam voor een PR-afspraak voor het Slowcookerboek! Dat was bij Café-Restaurant Amsterdam waar we ruim acht euro moesten betalen voor twee duim-formaat garnalenkroketjes zonder iets erbij. Wat zijn de prijzen overal toch idioot.

IMG 7197

Om 16.00u was ik weer thuis. Ik werkte nog even en ging om 18.00u padellen met mama.

IMG 7201

’s Avonds installeerde ik me op de bank met het laatste deel uit de Zeven Zussen reeks. Inmiddels ben ik al een heel eind. Ik kon echt niet wachten op dit boek. 1,5 jaar geduld voor moeten hebben – pff.

IMG 7217

Vrijdag

Vrijdagochtend werkte ik thuis en had ik een digitale meeting. Om 12.00u haalde ik Vic op, die bracht ik ’s middags naar een kinderfeestje en ik ging aan de slag met het ophangen van de nieuwe eetkamerlamp. Dit was de voorsituatie. Nog steeds heel leuk, maar ik was er een beetje op uitgekeken na 5,5 jaar. Helaas was mijn boormachine niet sterk genoeg om gaten te boren in het plafond, duuusss dat moest nog even wachten – grr.

IMG 7219

In plaats daarvan besloot ik mijn desem discard te gebruiken voor het bakken van lekkere chocolademuffins. Heeeeerlijk waren ze!

IMG 7224

Tijdens het koken werd ik geholpen door mijn kleine chef. Vic at bij het kinderfeestje, dus we waren met z’n tweetjes.

IMG 7228

En toen de kinderen in bed lagen genoot ik nog even héérlijk van het buiten zitten.

IMG 7229

Samen met deze bende van ellende.

IMG 7232

Cody tegen mij: “mama, ik ga jouw cadeautje verstoppen en je mag niet kijken” – hahaha.

IMG 7235

Weekend

Dit weekend hebben we vooral genoten van het mooie weer, elkaar, Moederdag en deden we klusjes. Na een rondje markt ging ik de tuin in om de tuintafels en stoelen te schuren en opnieuw te oliën.

IMG 7236

Tussen de bedrijven door verklaarden we het watermeloen-seizoen voor geopend.

IMG 7239

Van papa kreeg ik een boorhamer en die was wél sterk genoeg om mijn nieuwe lamp op te hangen. ZO BLIJ MEE!

Gisteren vierden we uiteraard Moederdag. Na het ontbijt en zelfgeknutselde cadeautjes gingen de jongens nog even aan de knutsel voor oma.

dc9fd1b8 e7a1 43c2 9434 4578710df946

De rest van de middag spendeerden we op het hockeyveld. Super gezellig! Keeper in de dop, hahaha.

We sloten de dag gezellig af met pizza, ijs en de kinderen lagen tegen 20.30u pas in bed. Een geslaagde dag dus!

Deze week verhuizen mijn ouders en ik heb twee dagen vrij genomen om ze daarmee te helpen. Hierdoor werk ik op Hemelvaartsdag een dagje extra, maar dat vind ik meer dan prima. Het weekend wordt gezellig met een verjaardag, een etentje en een klusdag. Het wordt een aanpoot-weekje!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close