Week van OMF #21-2017

Wauw, worden jullie ook allemaal zo instant vrolijk van het mooie weer? Mijn weken zijn direct top als ik iedere dag kan opstaan als het zonnetje schijnt hoor. De wereld ziet er, letterlijk, een stuk zonniger uit en ik heb dankzij het mooie weer ook altijd extreem veel motivatie om dingen te doen. Te sporten, de tuin in te gaan, zelfs om te werken. Het was een fijne week afgelopen week, al was het niet altijd even makkelijk met een baby die in zijn sprongetje zat. Een huilerige, hangerige baby gecombineerd met zomerse temperaturen – nope, niet om blij van te worden. Gelukkig konden we verkoeling vinden in het badje. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto1 4

Op maandag was het al vroeg dag! Vic ging naar oma want ik moest voor een campagne helemaal naar het Noorden van het land. Ik bracht een bezoekje aan de koolzaadvelden in Nieuwolda. Práchtig als de bloemen nog in bloei staan en de zon aan de hemel staat.

foto2 4

We lunchten daar met een vegan lunch: brood met linzenspread, komkommer en wortel en een salade met pindadressing. Lekker!

foto3 4

’s Avonds was het tijd om te CrossFitten. Ik ben voor het eerst weer drie keer wezen trainen afgelopen week. Voelde echt heerlijk. Ik begin langzaam ook weer in dat ritme te komen.

foto4 4

Als helemaal niets helpt tegen een huilbui probeer ik Vic af te leiden met Nijntje. Werkt goed zoals je ziet.

foto5 4

De boodschappen werden bezorgd dinsdag. Ik kies daar toch vaker voor nu Vic er is. Met zo’n kleine baby is het boodschappen doen in je eentje geen doen vind ik. Wat een gesleep. Wordt vast beter als hij straks zelfstandig kan zitten.

foto6 4

Er kwam een nieuwe reep Tony’s Chocolonely binnen, deze nieuwe estafettereep ligt vanaf deze week bij Albert Heijn en vervangt de reep met kaneelbiscuit, helaas. Geen favoriet van mij deze.

foto7 4

Met het plotselinge warme weer moest ik echt wat zomerkleding voor Vic kopen want hij had eigenlijk alleen maar shirts met lange mouwen. Tijd voor een korte shopsessie!

foto8 4

Bij de visboer nam ik twee broodjes mee voor de lunch. Eén met gerookte makreel, de ander met tonijnsalade. Lekker!

foto9 4

Ik sleepte daarna de laptop naar buiten om daar te gaan werken.

foto10 4

Foodpost van HAK, burgers en worst gemaakt van bonen. Interessant…

foto11 4

Ik was niet de enige die blij werd van het mooie weer!

foto12 4

Huilbaby en écht even moeten werken. Dan maar in draagzak, werkt altijd als een trein.

foto13 4

Zo kon ik tenminste mijn werk doen.

foto14 4

Woensdagmiddag stond er een training met Tobias op de planning. We namen al mijn maten op en deden gelijk een workout. Het is even puzzelen met de baby thuis, maar die neem ik gewoon mee in de maxi-cosi. Hij sliep de hele training, woohoo.

foto15 4

En de rest van de dag overigens ook veel.

foto16 4

Hemelvaartsdag! Tim had lang weekend, héérlijk. Ik ontbeet met een omeletje met spinazie en wat tomaatjes.

foto17 4

Daarna even wat dingen regelen. Langs wat bouwmarkten voor spullen en naar de Mediamarkt om een product dat ter reparatie was gebracht op te halen.

foto18 4

Voor de lunch flanste ik een snelle salade in elkaar en probeerden we de bonenburgers en -worsten van HAK. Ziet er intens ranzig uit als je het mij vraagt, maar de smaak was ok! Deed me denken aan falafel.

foto19 4

Hoge temperaturen, fruitwater in de koelkast.

foto20 4

In de middag dook ik de tuin in, even wat me-time.

foto21 3

Tim deed Vic ondertussen in bad buiten. Vindt hij zó leuk, echt een waterratje is het.

foto22 3

Vrijdag ontbeet ik weer met een spinazie-omeletje, erbij een appel met een klein lepeltje pindakaas.

foto23 3

Tijdens het rondje met de hond kwamen we jonge zwaantjes tegen, zo schattig.

foto24 3

’s Middags was het weer tijd om naar de kapper te gaan. Uitgroei bijwerken.

foto25 3

Tobias en Vivian namen dit súper leuke tanktopje mee uit Bali. Lekker zomers!

bbq1

’s Avonds na de CrossFit training staken we de barbecue aan, heerlijk.

foto26 3

In het weekend maakte ik niet zoveel foto’s. We genoten voornamelijk van het mooie weer. Terwijl Tim zaterdagochtends trainde speelde ik met Vic buiten tijdens mijn ontbijt.

foto27 3

We deden een rondje markt en ik snackte dit bordje lekkers voor de lunch.

foto28 3

Foodpost! Nieuwe chips van meergranen met 30% minder vet dan normale chips. Ben heel benieuwd, ik heb ze nog niet geproefd.

foto29 3

Terwijl Tim zondagochtend de tuin ging doen, deed ik het huishouden. Daarna even aan het werk.

foto30 3

foto31 2

Tim zette gisteren op zo’n warme dag deze mooie ‘overkapping’ in elkaar. Er moesten twee palen de grond in worden geslagen en tussen die palen en de buitenmuur hebben we uiteindelijk een schaduwdoek gespannen. Onmogelijk om goed op de foto te krijgen maar het ziet er zó tof uit. Het laat de tuin ineens ook groter ogen.

foto32 2

Daarna was het tijd om nog even te relaxen. Onder het schaduwdoek (werkt echt! is niet alleen voor de sier).

foto33 2

Vic had geen zin om in bed of de box of überhaupt binnen te slapen maar zodra hij twee seconden zo op mijn schoot lag, was ‘ie weg. Prima kind, dan slaap je toch even lekker zo.

foto34 2

Even later was het tijd om ons klaar te maken voor mijn verjaardagsetentje. Ik vierde mijn verjaardag en de lancering van het Reishonger kookboek voor een gezellig clubje bij restaurant de Hangar in Teuge.

foto35 2

Het was zó gezellig, heerlijk om buiten te zitten op het terras met het mooie weer en ik werd zo gruwelijk verwend met toffe cadeaus. Vic trouwens ook, die kreeg deze stoere zonnebril en het petje van Ken en Annemie. Hij begint ook lekkere spekbeentjes te krijgen zoals je ziet, haha.

Yep, het was echt een fijne week met een hele leuke afsluiter. Hopelijk wordt aankomende week dat ook weer! Er komt gewoon weer een lang weekend aan volgende week, hoe heerlijk is dat. Tim is zondag jarig en dat vieren we ’s avonds met een barbecue voor vrienden. Heel veel zin in. Verder staan er weer wat training op de planning, komt Viv donderdag (eindelijk!) weer eens hier werken en gaan we aan de slag met een video en we krijgen nog wat kraamvisite deze week. Genoeg te doen!

Fijne week! x

*In samenwerking met Cadeautjes.nl

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Heerlijk dat mooie weer! Je hebt er zo te zien fijn van kunnen genieten :-)

  2. Britt says:

    Heerlijke week met al dat lekkere weer en Vic, hij heeft een heel schattig koppie, en hij begint ook steeds meer te groeien! Ik ben zelf heel benieuwd naar de Tony estafettereep, mij lijkt hij persoonlijk wel lekker!

  3. Laura says:

    Haha! Wat is die foto in het badje leuk zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close