Week van OMF #14

Ik was niet zo van het foto’s maken deze week. Soms heb ik dat. Kan ik zo de Week van OMF vullen met 30+ foto’s terwijl er helemaal niet zo heel veel gebeurde en zo heb ik er gewoon niet zoveel zin in. Afgelopen week was vrij rustig wat betreft afspraken. Ik had mijn trainingen bij Tobias natuurlijk, at twee keer buiten de deur en genoot dit weekend van het mooie weer. Wel merk ik dat ik al een aantal weken de lenteschoonmaakkriebels heb. Alles moet eraan geloven in huis! Opruimen, dingen wegdoen, klusjes doen die al een poos liggen. Meestal zijn het niet eens mijn favoriete dingen om te doen maar nu word ik er blij van. Da’s toch fijn! Hopelijk houdt dit de rest van het jaar aan, altijd een opgeruimd huis. Haha!

foto1

Hulde aan Snapchat (@ohmyfoodnessnl). Die kan je dankzij de filters er nog florisant uit laten zien. Mijn maandag was gewoon geen fijne start van de week. Nog steeds veel last van mijn buik, dus ik bleef iets langer in bed liggen. Daarna moest ik er toch echt uit van mezelf.

foto2

Dinsdag ging het al een stuk beter, tijd om weer te gaan filmen. Mijn KitchenAid mocht weer aan de slag. Nog steeds verliefd op dit apparaat.

foto3

JUM!

foto4

Gimme gimme! Dit zijn de Metcons van Nike, ideaal voor CrossFit en je kunt ze helemaal zelf customizen. Zo gaaf! ‘Helaas’ heb ik ze niet nodig…

foto5

Ik zei vorige week toch al dat de kickbokstrainingen bij Tobias altijd aanpoten zijn. Dat ligt voor een groot deel aan mezelf overigens maar mijn knokkels waren weer goed blauw. Overigens denk ik nu dat ik echt iets kapot heb gemept… Na bijna een week is de knokkel nog steeds blauw en gevoelig. En hij kraakt als ik eraan zit. Oops?

foto6

Ik wil vanaf nu proberen te filmen met mijn spiegelreflex + 50mm lens. Véél betere kwaliteit. Maar: mijn camera heeft geen flipscreen of autofocus. Op naar CameraTools om op zoek te gaan naar een oplossing.

foto7

En ik kwam thuis met dit: een extra (externe) monitor waarop ik mezelf kan zien tijdens het filmen. Fijn!

foto8

Ik nam direct een video op (binnenkort online) en editte deze ook meteen. Ik ben benieuwd of jullie het binnenkort ook gaan merken aan de video’s.

foto9

Oh hai! In het magazine van fonQ. Toen was het nog een stuk kouder dan nu, haha.

foto10

Tijd om het badkamerkastje uit te mesten en op te ruimen.

foto11

Jaaa, mijn bestelde voorraadpotten van Ikea kwamen binnen! Ik bestelde er een hele zooi toen ik de berging ging opruimen vorige week.

foto12

Ghelleu!

foto13

Mijn georganiseerde, perfectionistische hoofd wordt hier zo gelukkig van.

foto14

Kijk nou! Een plankje happiness. 

foto15

Na de vrijdagtraining met Tobias sprong ik direct onder de douche. Ik heb, als ik verder niet echt meer ergens heen hoef, nooit zin om nog fatsoenlijke kleding aan te trekking dus hees ik me in mijn kloffie. Senna uitlaten in joggingbroek en grote trui dus.

foto16

Het was zaterdag zúlk mooi weer zaterdag dat we besloten met Senna naar ’t Leesten te gaan. Na een goed uur wandelen was Senna de rest van de dag knock-out. Heerlijk rustig.

foto17

Ik slingerde de Sims weer eens aan dit weekend. Dit heb ik vroeger uuuuren gespeeld maar nu al een poos niet meer gedaan. Blijft leuk, zo af en toe.

foto18

Zondagochtend: pancakes for breakfast! Ik maakte pannenkoekjes met blauwe bessen en chocolate chips.

foto19

Ik zei toch dat ik last had van lenteschoonmaakkriebels? Ik besloot eindelijk het keukeneiland aan te pakken. Het blad bestaat uit onbewerkt hout en er moest toch echt een laklaag overheen nu. Schuren en lakken dus. Wat een klusvrouw he ;)

foto20

Zondagavond nog even op de bank het weekend afsluiten met een wijntje. Ik stak een wierookstokje aan, vind ik zo lekker! Deze sandalwood stokjes kreeg ik van Cynthia van MissLipgloss. Zijn echt favoriet.

Ik heb mezelf vandaag vrij gegeven. Het is zulk mooi weer (althans, dat beloven ze me nu – het is 08.30 uur dat ik dit schrijf) vandaag dus ik heb zin om lekker in de tuin te zitten met een boek. Dat is dan weer een van de luxe kanten van het zelfstandig ondernemen. Morgen en donderdag heb ik afspraken en de rest van de week heb ik vooral véél te schrijven en te filmen. Het belooft geen saaie week te worden dus hopelijk zijn de foto’s volgende week iets spannender.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Maris Maria Renne says:

  Ohw…. The Sims!!! Precies wat ik nu (griep) nodig heb!

 2. Die voorraad potten zijn geweldig! Ik ben sinds kort bezig met de broodbakmachine en heb voor de div.soorten meel goed afsluitbare potten nodig.
  Binnenkort ritje Ikea, en dan met veel meer thuiskomen dan alleen de voorraad potten

 3. Margot says:

  Heerlijk al die potten! Daar kan ik ook echt blij van worden ;-)

 4. Roxanne says:

  Mooi opgeruimd zo met de voorraadpotten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close