Week van OMF #38-2020

Wat een traktatie was het ineens met die paar zomerdagen die we afgelopen week kregen hè! Al moet ik heel eerlijk bekennen dat ik niet echt meer op dertig graden zat te wachten. Zoals het aan het einde van de week was, zonnig en ronde de twintig graden, vond ik perfect! Wel hebben we natuurlijk nog even van het mooie weer genoten. Ik maakte een fietstochtje met de jongens, we gingen een ijsje halen, ik genoot van een vrije dag die ik spontaan besloop op te nemen en…. ik filmde voor het eerst in máánden weer kookvideo’s. Ik was het nog niet verleerd gelukkig – haha. Nu nog editen en uploaden. Vanaf 1 november hebben jullie de mogelijkheid om ze te zien, ze maken namelijk deel uit van ons nieuwe project.

Maandag

Ik zat maandag echt de hele dag achter de computer op kantoor dus ik heb bijzonder weinig foto’s gemaakt. Eigenlijk alleen van mijn beeldscherm waarop je een hint naar ons nieuwe project kon zien.

Wel trof ik maandagavond voorbereidingen voor een IGTV die ik filmde voor mijn diamond painting Instagram.

Dinsdag

Ik besloot dinsdagochtend spontaan om de dag vrij te nemen. Ik had even behoefte aan tijd alleen en dingen doen die ik echt graag wilde. Wel besloot ik nog even te gaan sporten voordat de dag echt begon.

Lunchen deed ik lekker in het zonnetje in de tuin met een salade vol leftovers.

De rest van de middag spendeerde ik aan de hobby!

Woensdag

De mamadag begon met een knutselsessie. Vic is dol op kleuren de laatste tijd en doet dat dan ook echt vol overgave. Nog een paar maanden en dan gaat ‘ie naar school… echt ongelofelijk hoe hard de tijd gaat. Ik maakte ook woensdag weinig foto’s. We deden boodschapjes op de fiets samen, haalden een cadeautje voor een jarig vriendje en liepen ‘s middags naar de ijssalon om een ijsje te halen. Het was een heerlijke dag!

Donderdag

Foodpost op kantoor. De muesli van Tasty Basics is winnaar geworden van de Goede Voeding jaarprijs 2020 – hoeraaaa!

Ook het Centraal Boekhuis kwam langs met een voorraad nieuwe Guilty Pleasures Kookboeken. Yes mensen, hij is eindelijk weer verkrijgbaar!

Fairtrade Original kwam langs en bracht lunch ter ere van hun nieuwe Mexicaanse kruidenpasta’s. Had ik alleen geen tijd meer voor dus die bewaarde ik even voor vrijdag.

Wel lekker allemaal hoor, jummie.

‘s Middags bouwde ik voor het eerst in maanden mijn videoset weer op. Alle accu’s en batterijen moesten opgeladen worden.

Deze prachtige diamond painting lijstte ik ‘s avonds in. Vind hem zó vet.

Vrijdag

Filmen maaaar! Ik hoefde eigenlijk helemaal niet te wennen. Zat zo weer in de flow en het voelde niet alsof ik al maanden niet had gefilmd.

De auteursexemplaren van mijn boek waren ook binnengekomen. Voelt toch weer een beetje als een nieuw boek, ook al is dat het niet.

Tadaaaaaa.

Nu wel lunchen dus met de soep en rijstsalade van Fairtrade Original. Smaakte echt goed. Pittig wel die soep.

Mijn to do lijst voor de week was af dus ik besloot een begin te maken met het inpakken van de pre-orders.

Iets minder dan de helft ging uiteindelijk vast mee naar het postkantoor vrijdagmiddag.

En deze stapel ligt as we speak nog op me te wachten om in te pakken vandaag.

Weekend

De zaterdag begon lekker relaxt, beide jongetjes waren aan het spelen.

We gingen een ijsje halen, speelden buiten en genoten gewoon heel erg van het mooie weer afgelopen weekend.

Gisteren startte ik de zondag zoals altijd weer met een wandeling met mijn moeder. We gingen naar Het Leesten! ‘s Middags liep ik nog een rondje met de jongens buiten (Vic op de fiets, Cody in de kinderwagen) en daarna vertrokken we naar de verjaardag van vriendje Nick.

Aankomende week wordt het lekker druk. Vandaag verstuur ik alle preorders van het Guilty Pleasures Kookboek en ben ik dus voornamelijk aan het signeren en inpakken. Morgen rijd ik helemaal naar Limburg voor een shootdag met Santa Maria en vrijdag ben ik zelf weer de fotograaf voor Fatima haar boek. Tussen alle bedrijven door moet er nog voor OMF gefilmd en gekookt worden dus ik leef echt op mijn planning denk ik.

Fijne week! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close