Week van OMF #39

Gisteren deelde ik na drie weken afwezigheid mijn eetdagboek weer en dit betekent bijna automatisch dat het vandaag weer tijd is voor een nieuwe Week van OMF! De eerste week na een vakantie is altijd lastig, al moet ik zeggen dat het mij alles is meegevallen! Geen last van vakantieblues of iets, gewoon weer lekker aan de slag. Wel nog een beetje rustig aan want de weken die eraan komen zijn druk genoeg. Ik pakte campagnes op die binnenkwamen tijdens mijn vakantie, maakte het huis een beetje meer herfst-proof (wat is het KOUD hier!), ging een middag naar Amsterdam en stond ook weer braaf vier dagen in de CrossFitbox om te trainen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

foto1

Na alle snackbuien en slechte diners is het tijd om het roer weer om te gooien. Braaf ontbijten met een schaaltje yoghurt en mijn kan met water heeft ook iedere dag van de week weer naast me gestaan. Gelukkig ben ik nauwelijks aangekomen tijdens de vakantie, maar aan mijn lijf merk ik wel dat we niet heel gezond bezig zijn geweest. Hoeft ook niet tijdens de vakantie, maar daarom gaat nu de zweep er wel weer over.

Ik begon mijn week bij de masseur. Ik ga hier eens in de zoveel weken heen omdat de spieren in mijn rug nogal snel vast gaan zitten waardoor ik scheef ga lopen/pijn krijg. Na twee keer 17 uur in een vliegtuig te hebben gezeten was het nodig om weer wat knopen weg te laten masseren.

foto2

Ik zegde ook mijn NS abonnement op. Ik reis bijna niet meer met de trein en ga zelfs naar Amsterdam vrijwel altijd met de auto. Zonde om een abonnement te hebben dus, dat haal ik er echt niet uit.

foto3

Even stofzuigen! Pret voor tien met Senna.

foto34

’s Avonds na drie weken niet trainen weer naar CrossFit. Gelukkig startten we met een redelijk rustige training, maar de spierpijn was er alsnog de volgende dag.

Dinsdag

foto4

Nadat ik boodschappen had gedaan dook ik de keuken in voor een campagne.

foto5

Koekjes voor Halloween! Ze zijn best goed gelukt vind ik zelf. En ze waren lekker, ook heel fijn.

foto6

Ik bestelde nieuwe studiolampen zodat ik ook in de herfst/winter fatsoenlijk kan filmen. En de set kwam dinsdag binnen. Acht lampen in totaal, holy shit.

foto7

En kijk het formaat van die lampen! Zó groot.

foto8

Het heeft me drie jaar gekost, maar ze doen het. Het in elkaar zetten van de softboxen was een drama. Maar de struggle waard achteraf.

foto33

Tijd om te trainen! Holy shit, iets minder rustig dan maandag. En zwaar. Drie weken niet trainen merk je goed.

Woensdag

foto9

Tijd om te filmen en aangezien het donker was buiten kon ik direct mijn lampen testen. Ziet er best profi uit zo, vind je niet?

foto10

Direct de video maar editen.

foto11

Lopen met Senna kan ik niet alleen doen. De katten waren er ook wel klaar voor. In een rijtje allemaal!

foto12

’s Middags hielp ik mijn buurmeisje met een vlog (ze houdt vandaag haar spreekbeurt over vloggen!) en liet ik jullie via Instagram de receptkaarten van mijn boek zien. Waaaaah! Het wordt nu allemaal wel heel echt. En spannend. Aankomende woensdag geef ik jullie een sneak peek!

’s Avonds kwam vriendinnetje Nanda langs om bij te kletsen.

Donderdag

foto13

Fröbelen met Halloweenprops om de koekjes die ik dinsdag maakte op de foto te zetten. Zo leuk.

foto14

<3 mijn nieuwe vest van Costes. Lekker warm :)

foto15

Door Restaurant Fifteen en SMEG was ik uitgenodigd om een workshop bij te wonen! Fifteen heeft sinds kort een workshop gedeelte aan hun restaurant toegevoegd waar je deel kunt nemen aan ‘masterclasses’. Je kunt onder andere leren om de perfecte pasta en risotto te maken of de perfecte steak.

foto16

Wij namen deel aan de laatste en leerden van René alles over de perfecte biefstuk en hoe je deze snijdt. Zo interessant!

foto17

Ik had helaas geen tijd om zelf te koken want ik moest door naar de volgende afspraak. Nina & Elise van Chickslovefood lanceerden hun nieuwe Skinny Six boek in de Pressroom van het INK hotel!

foto18

Hmm, Fever Tree. I love it. De Gin & Tonics heb ik wel even gelaten voor wat ze waren.

Uiteindelijk was ik ’s avonds om 21.00 uur weer thuis.

Vrijdag

foto19

Opruimwoede! De hoogste tijd om onze keukenplankjes eens op te ruimen. Foei wat een troep.

foto20

Ik editte de vlog voor mijn buurmeisje zodat ze die vandaag kon gebruiken bij haar spreekbeurt.

foto21

En ik lunchte met glutenvrij brood van Genius en Thaise curry van Dee’s. Jumm!

foto22

Eerder deze week maakte ik ons huis wat meer winterproof. Dekentjes, koperen details, cactusjes, een nieuwe klok. Een paar kleine veranderingen zorgen al voor zo’n groot verschil!

foto32

’s Avonds was het weer tijd om te CrossFitten.

Zaterdag

foto31

Rise and shine met een van de zwaarste WOD ooit. De spierpijn naderhand was ook een van de heftigste ooit. Ik ben dol op spierpijn (dan weet je in ieder geval zeker dat je iets hebt gedaan), maar nu kon ik bijna niet lopen omdat mijn bovenbenen zo protesteerden. Niet grappig!

foto23

Na een bezoekje aan de markt ging ik heel even in de tuin zitten. Lekker in het zonnetje.

foto24

Maar daarna verhuisde ik naar binnen, tijd voor Suits! Sinds onze vakantie zijn we aan het kijken vanaf aflevering een. Heerlijk.

foto25

’s Avonds naar Ken en Annemie die we al zeker twee maanden niet hadden gezien. Dat krijg je als je direct achter elkaar op vakantie gaat. Was erg gezellig, om 00.30 uur waren we weer thuis.

Zondag

foto26

Gisteren sliepen we lekker uit. Ik werd gewerkt door de mega felle zon die in mijn gezicht scheen.

foto27

Na het huishouden gingen we met Senna naar het bos. Ze is altijd zó blij wanneer we naar het bos gaan!

foto28

Tim maakte tosti met leftover kip van de dag ervoor. Wel op het glutenvrije brood van Genius dat ik toch iets minder geschikt vind voor tosti’s.

foto29

De rest van de middag hingen we op de bank onder een dekentje een Suits marathon te houden. Perfecte zondag.

foto30

’s Avonds toch even omkleden, op naar een gezellig avondje bij restaurant The Hangar. Ik nam Tim mee want die heeft afgelopen week een vast contract gekregen. Waaaah, zo trots! Dat mag wel even gevierd worden. Restaurant The Hangar in Teuge (of all places) is echt een aanrader trouwens. Enorm gezellig, super leuk aangekleed, vriendelijke bediening en in het weekend is er live muziek. De wijn bestel je er niet per glas, je krijgt gewoon de fles op tafel en aan het eind wordt gemeten hoeveel je eruit hebt gedronken. Slim natuurlijk. Het was een heerlijke avond, we hebben echt genoten.

Een prima eerste week werken weer! Werk afgewisseld met een hoop gezelligheid en quality-time, zo zijn de weken eigenlijk het best.

Aankomende week wordt het een stuk drukker of in ieder geval rommeliger. Vandaag rijd ik naar Amsterdam voor de boeklancering van Miljuwschka, morgen is Tim de hele dag aan het werk en pas laat thuis, dus ik eet alleen. Ik ben morgen zelf ook weer in Amsterdam voor een cocktail en dimsum workshop van Ron Blaauw. Zoveel zin in! Woensdag is een normale werkdag maar eten we ’s avonds bij oma en vervolgens is Tim donderdag ook weer de hele dag weg en laat thuis. Volgende week staat een stedentripje naar Turijn op de planning, dus ik heb wel wat vooruit te werken. Genoeg te doen dus!

Fijne (werk)week! x

Join the Conversation

 1. Sieglinde says:

  Wauw, dat studiolicht ziet er waanzinnig uit! Zal wel fijn zijn om je geen zorgen meer te hoeven maken over het weer buiten wanneer je wat wil filmen of fotograferen :)

 2. Marijke I EasyDailyFood says:

  Even serieus wat zijn die Halloween koekjes gaaaaaaaf! En echt heel tof dat je die studio lampen hebt gekocht. Onmisbaar voor jou denk ik! Vind het zelf al lastig om gerechten eind van de middag mooi op de foto te krijgen ivm licht. Erg tof!

 3. Margot says:

  Wat fijn dat je die lampen hebt! Ik kan zelf echt niet zonder in de herfst/winter, al ben ik soms wel te lui om ze erbij te pakken ;-) En wat fijn dat Tim een vast contract heeft gekregen! Gefeliciteerd!

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Die Halloween koekjes zijn zo leuk :D Ik ben gek op The nightmare before Christmas!

 5. Nadia says:

  De Halloweenkoekjes zijn goed gelukt zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close