Week van OMF #49-2018

Zo, het was het me weekje wel weer. As we speak hebben we net wat ellende met Vic achter de rug. Het jongetje kreeg op donderdagavond ineens acute netelroos, gevolg van een virale infectie volgens de huisarts. Vrijdag liep dus ineens heel anders waardoor het weekend ook heel gek aanvoelde, extra lang ofzo maar ook wel extra vermoeiend. Leuk is wel dat ons huis nu in kerstsferen is, daar beginnen we altijd mee zodra Sinterklaas het land uit is. Zo gezellig weer, al die lampjes en kaarsjes! De rest van de week was ik vooral nog aan het werk en gaf ik akkoord op een HELE spannende nieuwe stap: ik betrek vanaf 1 februari een eigen kantoor, kookstudio, workshopruimte – waaaah!

foto1 1

Maandag

Ik maakte maandag bijzonder weinig foto’s. Ik had ’s ochtends een bezichtiging gepland staan van een kantoorruime en ’s middags moest ik nog een aantal kookvideo’s fimen. Pas ’s avonds maakte ik de eerste foto: na mijn training bij de Barbell Club slingerde ik de keukenmachine nog even aan om vast biscuit te maken voor de taart die ik dinsdag wilde maken.

foto6 1

Zo fluffy!

foto2 1

Dinsdag

Dinsdag was ik tussen alle bedrijven door veel aan het bakken voor een campagne. Wel vrolijk, zo gekleurd voor Kerst!

foto3 1

Ik moest nog even naar HEMA en op het winkelcentrum hier in de buurt zitten meerdere leuke winkels. Ik scoorde drie leuke sweaters/longsleeves voor Vic in de sale.

foto4 1

Foodpost! De verse vanille en het geweldig lekkere vanille-extract van Nielsen Massey is nu ook bij Albert Heijn te koop, je vindt het in het specerijenschap. Stiekem ligt het er al een paar weken, tijdens het maken van CHEESECAKE kwam ik het al tegen namelijk. Maar heel fijn!

foto5 1

Terwijl Vic in bed lag ’s middags zette ik mijn baksels van die ochtend op de foto. Recepten komen binnenkort online.

foto7 1

Aan het einde van de middag, ik had een ‘go’ gegeven op de kantoorruimte – YES!, gingen mijn schoonzusje en ik vast wat inspiratie op doen. Ik kwam zoveel leuke dingen tegen bij Kwantum, waaronder deze super toffe stoel. Deze week maar eens het een en ander bestellen, over 1,5 maand kan ik er namelijk al in.

foto8 1

Aangezien Vic overdag nauwelijks sliep en ik dus de deur uit ging, was ik ’s avonds nog aan het werk.

foto9 1

Woensdag

Op veel scholen kwam Sinterklaas aan woensdagochtend, wij gingen met mijn schoonzusje ook even ergens kijken. Vic was niet heel erg onder de indruk. Riep wel de hele tijd ‘Piet, Piet!’ maar als ze te dichtbij kwamen vond hij het eng worden, haha.

foto19

Na een uur slaap was dit het gevolg: een beetje verdrietig tegen me aangeplakt op de bank. Hij had een ietwat moeizame week afgelopen week.

foto12 1

Dan maar even wat lekkers op tafel zetten, beetje vaste prik op woensdag.

foto10 1

Begin van de avond reden we naar mijn schoonmoeder waar we gingen gourmetten en waar Vic een aantal kleine cadeautjes van Sinterklaas kreeg.

foto11 1

Vervolgens maar weer aan het werk omdat ik ’s middags nergens aan toe kwam met Vic wakker. *zucht*

foto13 1

Donderdag

Op pad voor Gelderse streken en ik nam papa mee donderdag. Op naar Harderwijk! Het was zo’n vieze dag maar dit fleurde de boel wel weer op, haha.

foto18 1

Prima start van de dag hoor, oef. Meer over Harderwijk en haar hotspots in de stadsgids die binnenkort online komt.

foto14 1

Van Coca-Cola kreeg ik als ‘foodpost’ een LP met kerstliedjes. Zo jammer dat wij geen platenspeler hebben.

foto15 1

Ik moest al mijn moed bij elkaar rapen om me eenmaal thuis nog om te kleden, maar ik deed het…

foto16 1

… Om vervolgens nog een uurtje te gaan sporten!

foto17 1

Vrijdag

Zoals ik al zei werd Vic donderdagavond ziek. Althans, hij kreeg netelroos en dit resulteerde in een nacht bij ons in bed en zeer weinig slaap. Ik veegde mijn agenda leeg vrijdag en Tim nam een dag verlof op zodat we de zorg een beetje konden verdelen en samen met Vic naar de huisarts konden. Gelukkig niets ernstigs maar wel heel ongemakkelijk voor onze kleine man. Extra veel knuffelen met mama dus.

foto20 1

Toen Tim naar de apotheek ging om wat medicijnen voor Vic te halen nam hij ook direct broodjes van SuriFoods mee voor de lunch. Zolang niet meer gehad!

foto21 1

Weekend

Vrijdagnacht verliep gelukkig een stuk beter en dus gingen we zaterdag even op pad. Zo haalden we de kerstboom in huis…

foto22 1

En aten we de eerste oliebollen van het jaar, jummie.

foto23

Tadaaaa! Zo gezellig zo’n boom.

foto24

Zondagochtend scheen er een mega felle regenboog.

foto25

En werd ik gebruikt als persoonlijk klimrek, gezellig hoor. Vic was gelukkig bijna weer de oude.

En dan is het alweer maandag vandaag. In tegenstelling tot voorgaande weken is het nu gelukkig een stuk minder druk. Heb wel wat deadlines staan en ik ga nog één keer op pad voor Gelderse Streken. Ook geef ik vrijdag een Instagram-workshop en staat er een speeldate met vriendin Kevser en haar Duha op de planning. Leuke week dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close