Week van OMF #3

Vandaag is zo’n dag dat ik liever in bed blijf liggen. Vanmiddag staat er weer een retourtje ziekenhuis op de planning, deze keer voor een PRP-injectie (plasma-injectie, ik leg het volgende week uit). Nu weet ik dat ik eigenlijk niet mag klagen aangezien mijn verrotte knie het enige is waar ik last van heb en er tál van ergere dingen te bedenken zijn, maar ik ben het een beetje zat allemaal. 10 jaar inmiddels, 2 operaties en na vandaag 3 injecties en honderden ziekenhuisbezoekjes verder en nog steeds kan ik niet veel met die knie van mij. Hoewel ik 80% van de tijd er niet meer (zo) gefrustreerd over ben, heb ik vandaag weer zo’n intense baaldag. Ook vanwege het feit dat ik geen idee heb of deze injectie wel zijn werk gaat doen en hoe ik me vanavond en de rest van de week ga voelen. Tot vrijdag heb ik dan ook geen afspraken ingepland en heb ik ervoor gezorgd dat ik de hele week met de laptop op de bank kan werken. Een goede voorbereiding scheelt het halve werk zullen we maar zeggen. Maar goed, dit zien we allemaal volgende week. Laat ik eerst eens terugkijken op afgelopen week in deze Week van OMF. Die was fijn! Ik had een aantal afspraken buiten de deur en was thuis lekker aan het knallen.

foto1

Eén van mijn (vele) ‘hier-word-ik-gelukkig-van’ plekjes in huis.

foto2

Ik startte de week met het doen van mijn administratie, dit doe ik altijd nog boven op mijn oude computer. En die computer besloot ik direct maar eens helemaal leeg te halen. Alle software eraf die ik toch niet meer nodig heb, alleen het hoognodige zodat ik bestanden kan openen en printen.

foto3

Het legen van de prullenbak was ook hard nodig zoals je ziet. Oops. Hopelijk start de computer de volgende keer iets sneller op, haha.

foto4

Gelukkig kon ik tijdens het opruimen wel gewoon aan het werk.

foto5

Mijn dag begon dinsdag bij de tandarts en met het wegbrengen van de administratie.

foto6

Ik liep een flink stuk met Senna omdat ze het zó naar haar zin had met het koude weer van afgelopen week.

foto7

En daarna op naar Rotterdam voor een event en afspraak. En evenement in de Markthal, yaaay! Het was er lekker rustig dinsdag.

foto8

Met mijn favoriete grapefruit maakten we een mocktail. Ik ontbijt tegenwoordig altijd met een grapefruit erbij. Zo lekker! Zeker in deze tijd.

foto9

Ik kreeg dit Slow Cooked boek binnen en vroeg op Facebook of jullie er een review van wilden zien. Er werd massaal gereageerd met ja, dus die komt eraan binnenkort!

foto10

Bij La Place deed ik een interview met Leonie voor haar onderzoek. Was leuk en heel gezellig!

foto11

Bij C&A aan de overkant scoorde ik in 5 minuten (echt!) eindelijk de perfecte nep-bontjas.

foto12

En daarna op naar Amsterdam voor een afspraak.

foto13

De afspraak duurde korter dan ik had gedacht dus in plaats van direct naar huis te rijden ging ik nog even langs Aro. Zij hadden namelijk sale. Ik kocht daar deze leren jas van Anna Scott (het was echt een jassendag woensdag) die was afgeprijsd van €139,95 naar €67,50. Werd ik blij van.

foto14

’s Avonds lekker op de bank met de LINDA. Het enige magazine waar ik een abonnement op heb en die ik van voor naar achteren lees. Heerlijk.

foto15

Foodpost van Lidl! Ik maakte mamma blij met het servies.

foto16

En op aanraden van de healthcoach en Lianne die beide bij het Florida Grapefruit event waren, startte ik met het slikken van multivitamine.

foto17

De vrijdag vlóóg voorbij. Ik maakte 5 recepten voor de site waaronder 4 video’s. Onder andere van deze goddelijke shake die donderdag online komt.

foto19

En ik maakte Turkse pides die súper goed lukten.

foto18

Foodpost van Chove. Chocolaatjes en petit fours op basis van Griekse recepten. Heel erg lekker.

foto20

Eindelijk hingen we onze televisie in de slaapkamer op. I-de-aal. De kabelgoot moet nog even (recht) worden opgeplakt, ons dubbelzijdige tape was op.

foto21

We begonnen met Making a Murderer maar hielden het na drie afleveringen voor gezien. Vond het toch niet zó fantastisch.

foto22

Mijn vaste ontbijt: een smoothie met yoghurt, rood fruit en proteïnepoeder, grapefruit (hier ook nog met Kiwi Gold), een glas water en multivitamine.

Gisteren deden we lekker rustig aan en aten we een hapje buiten de deur.

Zoals ik al zei heb ik geen flauw idee hoe deze week gaat zijn. Ik houd er rekening mee dat ik een paar dagen niet zoveel kan doen, dan kan het alleen maar meevallen. Vrijdag ga ik in ieder geval naar Amsterdam om te filmen met Monique! Heel veel zin in.

Fijne (werk)week! x

Join the Conversation

 1. Daniëlle says:

  Wat een onwijs gaaf leren jasje! Super! En die shake ziet er super lekker uit!

 2. Ik zie een shake met denk ik (?) Reeses! Oehh ben benieuwd! Leuke foto’s je ontbijtje ziet er ook heerlijk uit :)

 3. Ik heb nu ook 3 aflevering van Making a Murderer gezien en ben er ook niet zo enthousiast over. Naar mijn idee is het ontzettend gehypet. Ik ben er nog niet uit of ik het af ga kijken. Wellicht beter mijn tijd besteden met kijken naar iets wat ik wel leuk vind.

  Succes vandaag met de injectie. Hopelijk valt het mee en gaat het je helpen.

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Super leuke week :D En wat goed dat je zo vaak grapefruit eet! Het is hartstikke goed voor je cholesterolgehalte ;) Ik zou het eigenlijk ook vaker moeten eten…

 5. Jildou says:

  Wat een leuke jassen heb je gekocht en ik ben nog steeds verliefd op die prachtige waterkoker! Het zal een rib uit mijn lijf zijn, maar wat een TOF ding!

 6. Margot says:

  Wat ziet die smoothie er heerlijk uit! En ik hoop dat het meevalt met je knie deze week!

 7. Kelly says:

  Die shake ziet er zoo lekker uit!

 8. Joyce says:

  Oh shit joh, balen van je knie hee. Kan me goed voorstellen dat je het helemaal zat bent.
  Maar wel hele coole jasjes gescoord!

 9. Laura says:

  Super gave jas en ik ben benieuwd naar het recept voor de pides!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close