De week van OMF #4

Week 4 was een week vol gezellige aangelegenheden, productieve dagen en het breken van records. OMF loopt bijzonder goed en gaat steeds beter lopen en dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat ik ‘het werk’ met nog meer liefde, plezier en motivatie verricht. Dat OMF mijn werk zou worden had ik anderhalf jaar geleden tijdens mijn afstuderen nooit verwacht en iedere dag knijp ik mezelf weer even in mijn arm om te beseffen dat dit allemaal echt gebeurd. Zoals iedere maandagavond blik ik met jullie in De week van OMF weer even terug op de afgelopen week. In foto’s wel te verstaan.

Maandag

1De maandag begon goed met een absoluut record aan bezoekersaantallen. Vorige week zondag trok de blog ruim 7.400 unieke bezoekers, wauw! Later in de week werd dit record al gauw weer teniet gedaan, ha ha.

2Op naar de sportschool voor een workout. Op Blue Monday had ik enorm last van mijn rug en dat moest er even uitgesport worden.

3Thuis gauw het eten preppen voor vanavond, ik draaide namelijk een avonddienst in het hotel!

4Als lunch maakte ik twee proteïne pannenkoeken. Een stuk gezonder dan normale pannenkoeken en goed vullend. Ideaal na de workout.

5Nog steeds heel blij met mijn jas van Primark. En dat voor vijftien euro.

Dinsdag

6Dinsdag bleef ik even wat langer in bed liggen en de rest van de ochtend besteedde ik met het inplannen van Facebookposts voor die dag.

7En wederom prepte ik mijn eten voor ’s avonds, ik draaide weer een avonddienst.

Woensdag

8Thuiswerkdag maar niet voordat er boodschappen werden gedaan!

9Ook pakte ik de pakketjes uit die dinsdag waren bezorgd. Een hele toffie smoothieblender waar jullie binnenkort meer over lezen en gezonde smeerseltjes (Tahini) voor op brood.

10De fruitbak weer even aangevuld, het paste niet eens ha ha!

15En daarna gauw de keuken in want woensdag was mijn video-opneemdag. Ik maakte zelf pindakaas, Blueberry muffins met lemoncurd vulling en pindarotsjes. Hmm. Binnenkort allemaal online.

11Ik haal mijn chocolade altijd bij de groothandel en dat resulteert soms in 2,5 kilo chocolade hier in huis, niet vervelend.

13Dino vond het prima dat hij werd ingebouwd door het statief.

12Wow, ik bereikte woensdag de 3.800 followers op Bloglovin. Ik zou ze allemaal maar hier in huis hebben, haha. Inmiddels is OMF alweer dik over dat aantal heen, wat gaat het snel!!

14Om half drie was ik klaar met video’s opnemen, de rest van de middag en avond besteedde ik met het editten en uploaden van de video’s.

Donderdag

foto 1In de ochtend werkte ik aan de blog: foto’s editten en recepten uitwerken. Fijn achter mijn bureau.

foto 2Helaas werd ik sinds maandagmiddag al geïrriteerd door een hoofdpijn die maar niet wilde wegtrekken en dus belandde ik niet veel later met de MacBook op de bank. Dan toch iets comfortabeler.

foto 3Als lunch maar even wat vitamientjes naar binnenwerken.. Yoghurt met bosbessen, moerbessen (yugh!), kokos en chiazaadjes. Na de lunch vertrok ik naar Deventer voor een front office meeting in het hotel.

foto 5Om vervolgens twee uur later weer naar huis te racen en daarna door naar het ziekenhuis voor een controle van Tim!

foto 4Van Albert Heijn kreeg ik een verspakket thuisgestuurd met daarin diverse ‘Italiaanse’ producten om lasagne mee te maken.

Vrijdag

foto 6Vrijdagochtend werkte ik een ochtenddienst in het hotel. Eenmaal thuis sprong ik direct voor de camera om de Unboxing video van de FoodWeLove box op te nemen voordat het te donker zou zijn.

foto 7Ook kreeg ik een prachtig pakket thuisgestuurd van Happy Paëlla met daarin een Paëllapan en diverse benodigdheden om het gerecht mee te maken. Binnenkort lezen jullie hier meer over.

foto 8’s Avonds editte ik de video die ik ’s middags opnam, het ziet er tegenwoordig zo gelikt uit in de nieuwste iMovie!

foto 9Even kroelen met Dino!

foto 10En ’s avonds op de bank met deze guilty pleasures uit de FWLbox: salted karamel en Amsterdamse koggetjes. Oooh…

Zaterdag

foto 11Zaterdagochtend ging de wekker om 08.00 uur, Tim mocht weer sporten en ging naar een les Crossfit! Ik knuffelde ondertussen weer even met Dino. Hij is een poosje heel nukkig en schuw geweest, maar de laatste weken zoekt ‘ie continu weer aandacht. Fijn!

foto 12En daarna was het eindelijk zover: tattootime! Samen met mijn ouders liet ik een tattoo (twee stuks) zetten die onze familieband representeert.

foto 14En dit zijn ze geworden, ik ben er zo blij mee <3 Voor de geïnteresseerden: ik heb er nu in totaal vijf.

foto 13Om 13.00 uur was ik weer thuis, gauw even naar de markt en langs de visboer. Kibbeling als lunch, nom!

foto 15Ik kreeg de nieuwste Blogazine by Fashionista binnen en daar sta ik met OMF in. Met het recept voor Red Velvet cupcakes, zo tof!

’s Avonds gingen we uit eten met vrienden, hier heb je gisteren in Wat stond er op tafel al kunnen lezen. Het was een fijne zaterdag!

Zondag

foto 16Zaterdag voelde ik me al een beetje grieperig en sinds maandag dreunde die hoofdpijn al steeds door. Gister was het dan echt even klaar. Ik ben het bed uit geweest om gauw wat huishouden te doen en daarna ging ik toch echt weer terug. Met MacBook weliswaar, er moest toch een beetje gewerkt worden.

’s Avonds nog even uit eten met mijn schoonmoeder en -zusje. Daarna dit artikel afgemaakt en gauw gaan slapen.

Vandaag ben ik wel gewoon aan het werk gegaan, eens kijken of het dankzij een rustdag gisteren beter gaat. Het hoofd dreunt echter nog steeds en ik voel me wat slapjes, maar ik ben niet zo iemand die zich gauw ziek meldt.

Als alles z’n gangetje gaat is komende week gezellig en productief. Twee diensten in het hotel, een dag vol afspraken in Roterdam en Utrecht en verder tijd om aan de blog te werken. Fijn!

Join the Conversation

 1. Simone says:

  Wat mooi dat je samen met je ouders een tattoo hebt laten zetten zeg! Ik ben trouwens heel benieuwd naar de aankomende recepten!

 2. Susanne says:

  Gaaf dat de statistieken zo onwijs snel omhoog gaan! En dat koppie van Dino, ahwww!

 3. Suzanne says:

  Gaaf om te zien dat je statistieken zo hard om hoog gaan. Ga vooral zo door!

 4. Sylvana says:

  Wow veel bezoekers

 5. Con leche says:

  Klinkt weer als een heerlijke week. Echt gaaf dat OMF nu echt je werk is, mag je echt trots op zijn! Mooie tattoo’s en wat een lieve kat hebben jullie!

  1. Sabine Author says:

   Lief, dank voor je complimenten! :)

 6. Annebelle says:

  Ik ben benieuwd naar die proteine pannenkoeken!

  1. Sabine Author says:

   Ik maak ze met het proteïne poeder van Body & Fitshop.

 7. MySimplySpecial says:

  Wat is Dino leuk! Zou je het recept van de proteine pannenkoekjes kunnen plaatsen?

  1. Sabine Author says:

   Het is niet echt een recept. Ik maak ze met het proteïne poeder van Body & Fitshop, hier hoef je alleen water aan toe te voegen.

 8. Maaike says:

  Die smoothieblender ziet er mooi uit! En ik ben heel benieuwd naar de recepten van pindakaas en die muffins. :)

 9. Heel leuk om te zien! Haha die handschoenen in dat pakketje van de AH lijken zo vet schattig! zijn ze dat ook?;)

  1. Sabine Author says:

   Ja, het zijn echt van die witte wollen wanten ;)

 10. Tamara says:

  Kroontje vanwege je achternaam? Ik vind je tattoo’s in ieder geval erg mooi gezet (voor zover het nu nog niet genezen is). De randjes zien er super scherp uit. Tof!

  1. Sabine Author says:

   Klopt, kroontje vanwege de achternaam. Ze zijn (voor zover ik nu al kan zeggen) retestrak gezet. Bedankt voor je complimentje :)

 11. Sabrina says:

  Ziet er leuk uit!!

 12. silvia says:

  Via een andere blog jouw blog gevonden…en je hebt er weer een voller bij hoor! Erg leuk zoals je schrijft en wat een ontzettend schattige foto van je kat! Ik ga snel even Door de recepten bladeren.

  1. Sabine Author says:

   Wat leuk! :D Welkom!

 13. Hester says:

  Ik voel me deze week ook niet helemaal lekker, heerst volgens mij een beetje. Beterschap nog voor jou en verder leuke foto’s, wat kom je toch altijd energiek over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close