Week van OMF #22-2018

Dat was ‘m! Mijn laatste volle werkweek voorlopig, deze week gaan we namelijk op vakantieeeeee – woohoo! Er zijn nog wel wat dingen die ik moet afronden en doen hoor dus vrij ben ik nog niet, maar de out of office staat aan en dit betekent dat ik inmiddels zo goed als onbereikbaar ben haha, alleen zeer dringende dingen komen erdoor. Afgelopen week was het in ieder geval nog even doorpoweren. Ik werkte veel, kocht wat nieuwe items voor de vakantie, genoot met Vic van het mooie weer en spendeerde véél uren in de keuken. Tijd voor een nieuwe Week van OMF!

foto3

Maandag

De nieuwe bos bloemen van mijn bloemabonnement werd bezorgd en YES PIOENROZEN! Mijn favoriete bloemen ooit. Helaas hebben ze het nog geen week volgehouden en zijn ze lang niet allemaal uitgekomen, zo jammer… Misschien ligt dat aan het weer?

foto6

Ik dook ’s middags heel even de Piet Zoomers in en scoorde daar nog wat zomeritems. Liefde voor dit broekje!

foto2

Dinsdag

Voordat de temperaturen weer heel erg omhoog zouden schieten liep ik ’s ochtends voor 08.00u al met Vic naar de supermarkt. Het was een beetje mistig maar al flink benauwd.

foto5

’s Middags dus maar even de kleine man in het zwembad gezet zodat hij kon afkoelen.

foto1

Ik had sandaaltjes besteld bij OMODA en die kwamen dinsdag binnen. Ik vind ze zó tof! Ze zijn van het merk Lazamani. 

foto9

Ondertussen werd er ook nog flink gewerkt hoor, de deadlines vlogen me om de oren afgelopen week.

foto8

Woensdag

Jaaaaa FEEST, CHEESECAKE is te pre-orderen via de OMF SHOP! Het boek komt pas in september uit hoor maar je kunt de eerste beelden al zien in de shop. Als je het boek nu voor €20,00 in de shop pre-ordert krijg je een gratis setje ansichtkaarten cadeau, je kunt kiezen of je het boek gesigneerd wilt hebben EN ik verstuur hem gratis. Dealtje toch? BESTEL HET BOEK HIER.

foto4

Ik ging met Nanda en Vic naar het Boschbad en appte Nanda deze foto. Bij haar (andere kant van Apeldoorn) was de lucht gewoon strakblauw. Bizar hoe dat kan he!

foto7

Waterlelies in onze vijver, zó mooi <3

foto13

Gelukkig klaarde het op en werd het weer flink warm en dus genoten we een paar uurtjes in het Boschbad.

foto12

’s Middags toen Vic op bed lag dook ik de keuken in om de laatste cheesecakes voor het boek te bakken… lekker guilty deze!

foto11

Donderdag

Donderdag bracht ik Vic weg naar de gastouder en daarna moest ik door naar het ziekenhuis voor een Crohn MRI. In verband met onze vakantie krijg ik pas eind deze maand de uitslag, nog even geduld dus.

foto10

 

Omdat ik een uur moest wachten in het ziekenhuis (ivm drankje drinken) had ik mijn laptop meegenomen, kon ik mooi even doorwerken.

foto20

Cheesecake nummer 50 ging de oven in toen ik weer thuis kwam ’s middags, wooohoooo!

foto15

Er kwamen leuke boeken binnen met de post afgelopen week. Een daarvan was deze, een familie kookboek dat niet alleen recepten bevat om te eten maar ook leuke tips geeft over hoe je eten kunt gebruiken als manier om te leren of om mee te knutselen. Echt heel leuk, ik zal er na mijn vakantie meer over vertellen. Je kunt er hier in ieder geval al meer over lezen en het boek inkijken.

foto14

Ook kwam dit súper toffe boek binnen. Een hele dikke pil die ingaat op de vier belangrijkste elementen in het koken, hoe je deze moet toepassen en hoe ze dit in de verschillende windhoeken op de wereld doen. Enorm interessant en gaaf om over te lezen. Het is geen traditioneel kookboek, eerder een leerboek die je meer doet begrijpen over eten, hoe maaltijden opgebouwd zijn etc. Wel is het boek voorzien van 100 recepten die de vier elementen perfect combineren. Ga ik ook na mijn vakantie mee aan de slag. Check hier meer informatie over het boek.

foto19

Vrijdag

Als het binnen benauwder is dan buiten is het tijd om alles tegen elkaar open te zetten. Gelukkig kan dat hier prima en kunnen we ook veilig de voordeur openzetten, zo fijn.

foto18

Tijd om de laatste cheesecakes af te maken en te fotograferen… Dat afmaken kost net zoveel tijd als het maken van het beslag, haha. Moet natuurlijk wel goed gebeuren allemaal.

foto17

Aan het eind van de ochtend stond Viv op de stoep! We bakten cakes voor de opening van de Barbell Club.

foto16

Jummm… mijn huis rook zo lekker!

foto22

Ik voelde me vrijdagochtend al niet zo lekker en gedurende de dag werd dit erger. ’s Avonds dus maar lekker languit in bad, dat wilde ik al twee weken doen maar het kwam er steeds niet van… en daarna vroeg naar bed.

foto21

Weekend

Oh hallo lekkers! Na een rondje markt en opa en oma zaterdagochtend was ’s middags de opening van de Barbell Club. De boxen waren omgetoverd tot bar en daarop stonden onze cakes te sieren. En oja, sneak peek voor CHEESECAKE! Ik nam namelijk ook vier cheesecakes mee. Het was een gezellig feestje!

foto23

Gisteren vierden we de verjaardag van Tim, die is vandaag jarig! In de ochtend was mijn schoonfamilie er en ’s middags kwamen mijn ouders. Toen Tim opgehaald werd door zijn maten voor een verrassingsavondje die ik voor ze had geregeld, liep ik met mijn ouders naar het park hier in de buurt zodat Vic even stoom af kon blazen, die was de hele dag in een pestbui gisteren – al zou je dat aan de hand van deze foto niet zeggen. Mijn ouders bleven uiteindelijk barbecuen en ik plofte ’s avonds lekker op de bank met Netflix.

Dat was hem voor nu voorlopig, de komende weken komen er geen eetoverzichten en weekoverzichten van mij online; ik heb me namelijk voorgenomen om écht te genieten van mijn gezin en van de vakantie en daar hoort de laptop wat mij betreft niet bij. Ook op social media zal ik afwezig zijn maar op OMF komt gewoon je dagelijkse dosis inspiratie voorbij én je kunt CHEESECAKE ook gewoon blijven pre-orderen uiteraard.

Ik zie jullie eind juni weer! x

Join the Conversation

 1. Omg jouw nieuwe sandaaltjes… prachtig!!!
  En hele fijne vakantie :)! Betekent dat ook dat de weekoverzichten wegblijven tot eind juni?

  1. Sabine Author says:

   Ja, klopt… Alleen Viv haar eetoverzichten komen de komende weken op zondag gewoon online.

 2. Vivian says:

  Fijne vakantie! en begrijpelijk dat je dit jaar echt vakantie neemt! al kijk ik wel uit naar de nieuwe overzichtjes als je weer terug bent :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close