Week van OMF #15-2019 | Ontplofte agenda

Twee shootdagen, de Culiperslunch, een privé-afspraak op de woensdag, een training op vrijdag en een lang weekend weg met vrienden… Voor de één is dit de ideale week, voor mij was het best even aanpoten. Waar ik vorige week nog vertelde dat mijn planning compleet in de soep liep, was daar deze week absoluut geen ruimte voor. Van uur tot uur was mijn planning vastgesteld en daar moest ik me ook echt aan houden. En dat is gelukt! Wat er nu voor zorgt dat ik op het moment van typen heerlijk aan het chillen ben in ons vakantiehuisje op Landal Esonstad – hoera!

foto15 2

Maandag

Ik begon mijn werkwerk eerst nog even op kantoor afgelopen maandag. En daar lag een pakketje op mij te wachten! Dit boek van Wouter de Jong staat vol met grappige workouts voor je geest. Handig als je wat meer rust en focus nodig hebt in je leven.

foto14 2

De planning voor deze week. Ik krijg veel vragen over de planner die ik gebruik, het is de Structuurjunkie Light planner van Cynthia. Ik vind hem heel fijn en overzichtelijk! Ik werk overigens altijd met kleuren om het verschil duidelijk te maken tussen privé en zakelijke afspraken en wekelijks terugkerende dingen.

foto13 2

Daarna op naar Amsterdam voor de jaarlijkse CuliPerslunch. Was weer een feestje, al kon ik maar heel even blijven want ik moest om 14.00u weer terug zijn op kantoor voor een leuke shoot met Foodies Magazine!

foto26

Deze shoot vond plaats in samenwerking met Becel, heel tof dat ik weer met ze mag gaan samenwerken dit jaar. De shoot + alle recepten die we maakten komt in juni in het blad, maar dat zal ik t.z.t. nog even met jullie delen.

foto12 2

’s Avonds thuis ontving ik een doos van EetSPRUIT, een soort maaltijdbox met maaltijden voor kleine kindjes. Ik ga dit recenseren voor OMF dus ook hier lezen jullie binnenkort meer over.

foto11 2

Dinsdag

Rise and shine, al voor half 9 stond ik dinsdag op kantoor een potje Indiaas te koken – haha. Al die geuren op de vroege ochtend, man man.

foto10 2

Vervolgens sprong ik weer in de auto richting Amsterdam waar ik een lunch had met mijn lieve foodie vriendinnetjes. We gingen naar restaurant NENI bij het Olympisch Stadion.

foto9 2

foto8 2

En het was zo gru-we-lijk lekker allemaal, echt… ga hierheen en bestel gewoon de hele kaart, net als wij deden. Ik was vooral onwijs fan van de zelfgemaakte pita’s, de hummus, labne en de gekarameliseerde aubergine. Ik ga zeker nog eens terug om in de avond ook de octopus en künefe te proeven – zalig was het.

foto7 2

Woensdag

Ik begon de woensdag met een afspraak en reed daarna met Vic gezellig door naar mijn vader om een theetje te drinken. Daarna deden we de boodschappen waar ik tegen deze schrikbarend dure biologische kipfilets aan liep. Ik heb er op Instagram al voldoende over gezegd, maar dit vind ik echt niet normaal. Ik begrijp dat biologisch vlees duurder is hoor, maar tien euro voor twee kipfiletjes is echt onnodig. Eenmaal thuis heb ik direct bij Koopeenkip 6kg biologische kip besteld voor de helft van de prijs. Toppie.

foto1 2

Ik was net op tijd thuis aan het einde van de ochtend om waanzinnige foodpost van Godiva in ontvangst te nemen: een LP gemaakt van chocolade, samen met een platenspeler. En ja, er kwam dus écht muziek van de plaat af. Hoe bizar is dat? Nog nooit zoiets tofs gezien!

foto6 2

Old school Hollandse lunch met een Belegen streekkaasje en tomaten, zo lekker. Ik had hier dankzij het zonnige weer echt weer zin in.

foto5 2

Donderdag

Donderdagochtend zat ik al vroeg in de auto naar Krommenie waar ik heen ging met drie taartdozen. Ra ra ra…

foto4 2

We zijn een paar uur bezig geweest met shooten. Doe mij ook zo’n fotostudio!

foto3 2

We werden verwend met gevulde (nog warme!) koeken van de bakker.

foto2 2

Halverwege de middag reed ik weer richting Apeldoorn waar ik nog even naar kantoor ging om te werken. Daar kwam deze fles Licor43 met aardamandelen binnen. Klinkt goed!

foto25 1

Ik viste deze aardappel onderuit een keukenlade, hahaha. Oeps! Nog nooit zo erg gezien.

Vrijdag

foto24 1

Tim was vrijdag vrij, ik had samen met Viv in de ochtend nog een Pinterest Training, gegeven door Jody van Pinacademie. Vond het onwijs leerzaam!

foto22 1

Er kwam nog foodpost binnen. Onder andere deze sauzen van The Leannzonder suiker en vet. Ga ik zeker testen, lijkt me handig voor het barbecueseizoen.

foto23 1

Smaakwaters van Vitamin Well in vier verschillende smaken. Altijd handig om in de koelkast te hebben liggen!

foto21 1

Na het werk reed ik nog even naar de huisarts om mijn oor uit te laten spuiten. Zat al een week verstopt, super irritant.

foto20 1

En daarna op naar Landal Esonstad in het het Noorden van Friesland. We waren samen met Ken en Annemie (en onze jongens natuurlijk) uitgenodigd voor een weekendje weg. Was súper gezellig en wat een waanzinnig gaaf park, zeker voor kinderen. Ik ga er nog een apart artikel over schrijven.

Weekend

foto19 2

De jongens hebben zich samen ook kostelijk vermaakt. Ze schelen precies een half jaar maar konden het goed met elkaar vinden.

foto18 2

Omdat we in de buurt waren hebben we een bezoekje gebracht aan Zeehondencrèche Pieterburen. Was er nog nooit geweest maar vond het mooi en interessant om te zien.

foto17 2

We reden ook nog even naar Dokkum want dat moest een leuk stadje zijn. Was het ook! Jammer genoeg was het weer zaterdag niet fantastisch maar ach.

foto16 2

Verder hebben we ons vooral op het park vermaakt, daar was namelijk ook genoeg te doen. Maar goed, later meer daarover.

Weekje wel hè? Ik vind het altijd heel stom als ik van die afspraken in een week heb waarover ik nog niets mag zeggen – ik hou totaal niet van dat teasen dus ik probeer het ook altijd zo min mogelijk te doen. Toch wil ik jullie altijd een indruk geven over hoe mijn week eruit ziet en bepaalde dingen helemaal weglaten vind ik dan ook weer stom. Enfin, zodra het kan vertel ik jullie alles over de geheimzinnige afspraken van afgelopen week – belooft!

Aankomende week is het een stukje rustiger. Vandaag ben ik nog vrij maar morgen ben ik daarentegen wel aan het werk want dan is Vic naar de gastouder. Ik heb wat campagnedeadlines deze week, er moeten video’s gefilmd worden en ik heb de nodige afspraken staan. Vrijdag heb ik wel tussendoor even wat tijd voor mezelf ingelast. Ik hik er al weken, zo niet maanden tegenaan om naar de kapper te gaan maar het komt er gewoon niet van. Nu heb ik dan maar de knoop doorgehakt en neem ik vrijdag mijn Macbook wel mee naar de kapper. Voelt het toch iets minder stout om zulke dingen op een werkdag te doen, haha. Ook komt er deze week een leuke en lekkere winactie online op mijn InstaStories, dus houd mijn Instagram zeker even in de gaten.

Goed, was ‘m weer!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close