Week van OMF #26

Mijn doel van afgelopen week? Rustig aan doen! Ondanks dat we vorig weekend een weekendje weg zijn geweest kwam ik alsnog redelijk moe thuis. Ik heb altijd wat langer de tijd nodig om weer bij te komen van een erg drukke periode en daarom gunde ik mezelf de afgelopen week best veel. Natuurlijk heb ik wel gewoon gewerkt, maar het mocht van mij allemaal wel een tandje langzamer dan de afgelopen drie maanden. Niet alleen had dit een positieve uitwerking op mijn energie, ik zit ineens ook weer bomvol inspiratie en heb heel veel zin om weer lekker te bloggen en video’s op te nemen. Aan de bezoekersaantallen is het wel te merken dat het langzaam zomer(vakantie) wordt maar ik heb besloten om geen zomerrooster in te lassen. De meeste bloggers doen dit wel en ik kan ze ook geen ongelijk geven, maar ik vind het tegenover de thuisblijvers niet eerlijk om minder te publiceren dan normaal. En bovendien heb ik zelf pas in september vakantie dus de rustige zomermaanden gebruik ik om lekker vooruit te werken en hopelijk leuke content te maken voor jullie. Kijk je mee naar mijn rustige, doch fijne week van afgelopen week?

Maandag

foto1

Maandagochtend werden we nog wakker in Centerparcs maar rond 10.00 uur reden we weer richting huis. De rest hebben we vrijwel niets gedaan. Wel maakte we het huis even schoon maar daarna ploften we op de bank met de laatste afleveringen van Orange is the New Black. Nu duurt het wachten op het nieuwe seizoen weer eindeloos…

Dinsdag

foto2

Over tot de orde van de dag, de minivakantie is over en dus moeten er ook weer gewoon boodschappen gedaan worden.

foto3

Ik schreef een advertorial en nam ook de video van afgelopen donderdag op waarin ik deze Bananenbroodmuffins maakte. Verder schreef ik lekker veel artikelen en werkte ik recepten uit. Maar wel op rustig tempo!

foto4

We wilden ’s avonds gaan CrossFitten maar helaas was er geen plek meer vrij (je moet je inschrijven voor de WODs). Dan maar op de bank met het laatste seizoen van Game of Thrones.

Woensdag

foto5

Editen, editen, editen.

foto8

Donderdag stond mijn tattoo-afspraak gepland maar ik was nog niet honderd procent zeker over het font dat ik wilde, ik vond deze drie namelijk allemaal wel iets hebben. Uiteindelijk is het de middelste geworden maar dan met enkele lijn, zonder verdikkingen.

foto6

Lunchen met zoete aardappelsalade. Wat een straf!

’s Avonds gingen we wel naar CrossFit. Ik maak hier eigenlijk maar zelden foto’s van, zo boeiend is het namelijk niet.

Donderdag

foto9

Slowcookertje aan voor het avondeten. Ik ben mijn nieuwe slowcooker nog steeds aan het testen maar de review komt eraan.

foto7

Brainstormen voor de site en lijstjes maken, ik zit weer vol inspiratie.

foto10

Leuk pakketje van Verkade met een nieuwe beslagkom en kookchocolade. Ik ben benieuwd of het wat is.

foto11

Om 15.00 uur had ik de afspraak bij Knuckledusters and Pony’s, een tattooshop hier in Apeldoorn. Een halfuurtje na het zetten appte ik deze foto naar Tim, tadaaa! Een nieuwe tattoo ziet er altijd zo ranzig en vurig uit wanneer ‘ie net is gezet.

foto12

Ah, stukken beter na douchen. Blij mee!

’s Avonds weer naar CrossFit :)

Vrijdag

foto13

Ultieme tip voor iedereen die te weinig drinkt: zet ’s ochtends gewoon een grote kan naast je neer. Ik heb gemerkt dat ik op dagen dat de kan er staat véél meer drink dan wanneer hij er niet staat. Ik hou deze erin dus.

foto14

Ik nam een video op en ’s middags ging ik aan de slag voor mijn boek. Alle foto’s klaarmaken en in de juiste mapjes zetten zodat ik ze kon delen met de uitgever en de vormgever. Het wordt wel wat!

Guilty Pleasures Kookboek

En jaaaa, eindelijk mocht mijn cover bekend worden gemaakt. Ik wist zelf natuurlijk al een week of 5 – 6 hoe hij eruit ging zien maar ik kon niet wachten om ‘em met jullie te delen. En ik heb zó veel toffe reacties gekregen, dankjulliewel! Ik hoop zo dat het boek ook aan jullie verwachtingen gaat voldoen.

foto15

Laatste keer CrossFit voor deze week, de box was al mooi schoon en opgeruimd voor de clubkampioenschappen van gisteren.

Zaterdag

Normaal sporten we altijd op zaterdagochtend maar deze keer niet. We gingen naar de markt en lunchten thuis.

foto17

Mijn meneer en ik waren zaterdag 9 jaar samen! <3 We kregen verkering toen we 16 waren. Broekies!

foto16

Ik pakte de cameratas alvast in voor zondag. Twee camera’s, vier SD kaartjes, drie objectieven en twee opladers. Daar moet het wel mee lukken.

foto18

Terwijl Tim naar een verjaardag in Haarlem ging maakte ik het huis schoon en dook ik achter de computer om wat werk te verrichten. De rest van de dag/avond hingen we lekker op de bank.

foto19

En ik keek de eerste aflevering van Under the Dome S03, woohoo!

Zondag

Ik heb van gisteren geen foto’s met mijn telefoon gemaakt. De clubkampioenschappen CrossFit vonden plaats in onze box en ik was verantwoordelijk voor het maken van foto’s. Van 08.00 – 18.00 uur was ik met mijn camera in de weer om iedereen op de foto te zetten en daarna sloten we de dag af met een barbecue. Het was zo leuk <3

Aankomende week wordt het dan eindelijk zomer, woooohooo! Ik heb iedere dag wel iets op de planning staan maar toch hoop ik af en toe te kunnen genieten van het mooie weer. Al is het hier in Nederland altijd afwachten of het nog lekker is wanneer het rond de 33°C wordt haha.

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Laura - Dagelijkse hap says:

  Hele mooie simpele tattoo :) Ik word altijd zo blij als ik iemand anders met een tattoo zie, ik ben er namelijk helemaal gek op (heb zelf twee grote ^^)

  1. Sabine Author says:

   Hahaha, dankjewel! Ik ben verzot op tattoo’s. Heb er nu zelf 7 ;)

 2. Felicia says:

  Wauw, wat een prachtige tattoo! Super mooi lettertype. Als ik dat zie denk ik bij mezelf dat ik toch ook echt eens wat moet doen met mijn wens om ook een tattoo te laten zetten. Ik wil al jaren een (of meer ;) ) tattoo, maar het komt er gewoon niet van. Moet ik toch echt eens verandering in gaan brengen.
  Ik kan trouwens ook niet wachten tot je boek uit is, ik wil ‘m hebben! :)

 3. Margot says:

  Leuk om te zien weer! Ik heb toevallig vandaag een grote kan water op mijn bureau staan en dat werkt echt super inderdaad.

 4. Tamara says:

  Mooie tattoo!

 5. Birgit says:

  De tip van de kan water is op zich wel handig. Maar dan wordt het water toch hartstikke lauw als je dat op tafel laat staan. Er is niets viezer dan pislauw water, helemaal met de koomende hitte. Ik hou het altijd gewoon bij koel water uit de automaat op het werk, vul mijn halveliterflesje gewoon een paar keer bij. En thuis heb ik in de koelkast een fles water staan, wat ik lekker zo drink of waar ik limonade mee maak.

  1. Sabine Author says:

   Opvallend genoeg blijft het water best koel! Misschien ligt dat aan het dikke glas van de kan, maar ik vind het nooit lauw eigenlijk.

 6. Marijke I easydailyfood says:

  Wat aan gave book cover! Heel tof lettertype. Ik moest zo lachen om je boodschappenlijstje, maak zelf ook altijd een Duo lijstje van AH een Lidl :)

 7. Wat is je tattoo mooi geworden! X

 8. Daphne says:

  Totaal off topic maar wat heb jij een mooi handschrift! ( boodschappenlijstje)

  1. Sabine Author says:

   HAHA! Dankjewel ;)

 9. Catho says:

  Oh, ik vind de cover van je boek zo leuk! Net zoals je tattoo!
  Haha, ik herken net zoals Marijke ook het boodschappenlijstje Lidl & AH :)
  Geniet van je week, en vooral van het mooie weer! Al mogen de tropische temperaturen van 38° van mijn part wel uitblijven;)

 10. Samantha - Daily Pleasures says:

  Wauw mooi die tattoo!

 11. Priscilla says:

  Ik ben echt ontzettend benieuwd naar je boek. Sowieso dat ik hem ga bestellen! Vind je tattoo ook heel tof geworden. Oh, en die muffins zien er echt goddelijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close