Video: Zalm-Havermoutburgertjes

Toen ik laatst wat ‘oudere’ recepten van dit jaar doorbladerde op OMF kwam ik de Japanse Tonijnburgertjes tegen. Ineens werd ik er weer aan herinnerd hoe ongelofelijk lekker die zijn en daarom dook ik de keuken in om er een variatie op te bedenken. Uiteindelijk maakte ik Zalm-Havermoutburgertjes. Deze zijn nog net even iets gezonder en vullen beter waardoor ze ideaal zijn voor de lunch, maar natuurlijk ook voor het avondeten. Zelf maakte ik verse guacamole bij deze burgertjes en dat vond ik een gouden combinatie. Vijf van deze burgertjes (met dit recept maak je er zes) waren voor mij meer dan voldoende om de hele middag vol te zitten. Ideaal toch? Ik nam het recept op video op. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (6 stuks)

 • 200 gram zalm uit blik (uitgelekt)
 • 50 gram havermout
 • 1 ui
 • 1 ei
 • citroensap
 • verse bieslook
 • peper en zout

Check de video voor de werkwijze!

Zalm-Havermoutburgertjes

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Daar kan je inderdaad wel even op vooruit! Goed idee!

 2. Laura - Dagelijkse hap says:

  Het klinkt echt super lekker, ik ben gek op zalm :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close