Sab’s Eetoverzicht #43-2021

Goedemorgen op deze zondagmorgen! Het lijkt een eeuwigheid geleden maar wij hadden eindelijk weer eens een normale eetweek. Een eetweek zonder gekkigheid, zonder diners buiten de deur – zo fijn kan dat af en toe zijn! Ik ben voor OMF bijna klaar met koken voor de rest van het jaar dus ik sta op kantoor de komende weken niet meer zoveel in het koken. Dit betekent dat ik dus ben aangewezen op mijn eigen thuiskeuken voor het avondeten en stiekem is dat ook prettig. Want hoewel het heerlijk is om eten mee te kunnen nemen van kantoor zodat het ’s avonds alleen nog maar opgewarmd hoeft te worden, is kakeltjevers eten toch het lekkerst.

zondag 4

Zondag

We trapten de eetweek af met een gegrild kippetje uit de oven, daar had ik echt weer eens zin in. Voor mij is dat ook ultiem zondagsvoer. We aten er geroosterde aardappeltjes en een eenvoudige salade bij, meer heb je niet nodig op zondag.

maandag 4

Maandag

Zoals altijd kookte ik maandag met ingrediënten die ik nog in huis had en ik maakte er een lekkere pasta van met een saus van tomatenblokjes, zwarte knoflook, kappertjes, zongedroogde tomaat en tonijn. Heerlijk! We hadden er nog veel van over dus later in de week aten we er de restjes van.

dinsdag 4

Dinsdag

Eindelijk waren de Turkse pizza’s van Marhaba er weer bij Albert Heijn dus ik bestelde ze direct mee. Lekker belegd met een beetje kipshoarma en veel groenten. Dit is een van mijn favoriete makkelijke en snelle maaltijden voor een doordeweekse dag.

woensdag 3

Woensdag

Het eten van woensdag werd totáál anders dan gepland. Ik had een lamsstoof met parelcouscous op de planning staan, maar tijdens een workshop van Bertolli afgelopen dinsdag, kreeg ik zoveel lekkere producten mee en die wilde ik direct gebruiken. Ik maakte uiteindelijk een vegetarische risotto met tomaat, gegrilde paprika en artisjok en zongedroogde tomaatjes. De lamskoteletjes die ik wilde gebruiken voor de stoof grilde ik erbij.

donderdag 4

Donderdag

Tim had donderdagavond een personeelsuitje en dus at ik alleen met de jongens. Ik besloot kliekjes op te warmen, die zouden anders niet opkomen. We hadden een restje pasta en een restje risotto, lekker!

vrijdag 5

Vrijdag

Een makkelijke maaltijd, vaste prik eigenlijk wel doordeweeks he?, op de vrijdagavond. Via Crisp had ik een flesje witte miso-saus besteld en daar maakte ik noedels met zalm bij. Was erg lekker, smaakte fris!

zaterdag 4

Zaterdag

Vriendinnetje Nanda was een dagje over de vloer en we hadden allebei zin in een frietje stoofvlees. Dus we doken samen even de keuken in om hachee te maken. Frietjes en een salade erbij, yum!

Aankomende week verloopt eigenlijk net zo. Althans, het eerste deel van de week want Cody is vrijdag jarig. Kun je geloven dat de beste man alweer twee jaar oud wordt? De tijd gaat zo hard, niet te doen. Op zijn verjaardag eten we in ieder geval pannenkoeken en opa en oma komen gezellig mee eten. Zaterdag vieren we dan zijn feestje; die dag zullen we hoogstwaarschijnlijk wat te eten bestellen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close