Viv’s Eetoverzicht #10-2022

Ik deed vorige week zondag mijn boodschappen en haalde weer alles voor de hele week in huis. Lekker georganiseerd, heerlijk joh. Dus eenmaal thuis was ik van plan om die risotto te gaan maken die ik bedacht had. Met kastanjechampignons en Pecorino. Stond bovenaan op onze eetplanning. Komt Tobias met het idee om sushi te bestellen… Ik heb de risottorijst direct weer in de kast gezet. Dat begrijp je. Voor de rest van de week liep het wel aardig hoe ik het bedacht had. En het kwam ook wel goed uit dat ik alles al in huis had gehaald want doordat Tobias nog even een positief testje Corona meepakte, moest ik een aantal lessen overnemen bij de Barbell Club. Het was dus een drukke week en ruimte om 0p een ander moment boodschappen te doen was er niet. Al kom ik er steeds meer achter dat boodschappen in het weekend doen, echt wel het handigste is met een kleintje in huis. Vanmiddag doe ik weer een rondje!

Vivian Eetoverzicht week10 1

Zondag

Ja! M’n favorite! I love sushi dus wanneer Tobias er ook voor in is dan is dit wat we bestellen. We hadden verschillende soorten en er was er eentje bij die echt súperlekker was. Ik geloof gevuld met garnaal en in een krokant jasje. Overigens bestellen we ook altijd een crispy roll, wanneer deze op de kaart staat. Zat er nu ook weer bij.

Vivian Eetoverzicht week10 2

Maandag

De risotto verschoof gewoon een dagje op. Ik maakte maandag een flinke pan en hoewel het niet de bedoeling was dit twee dagen te eten, was het echt zonde om de hoeveelheid die over was weg te gooien. Dus dinsdag aten we het nog een keer. Heeft m’n voorkeur niet met risotto want dat is vers toch echt het allerlekkerste, maar opwarmen in de pan met een klont roomboter doet het best aardig.

Vivian Eetoverzicht week10 3

Woensdag

Ik plan dit veel te weinig in; AVG-tjes. Gewoon omdat ik het vergeet denk ik, terwijl het supermakkelijk is als je even niet weet wat te maken. Én lekker, dat ook. Ik maakte broccoli, met krieltjes en lekkere Catalaanse worstjes.

Vivian Eetoverzicht week10 4

Donderdag

Ik maakte donderdag een volkoren pastasalade gevuld met gebakken salami, cherrytomaatjes, gele en rode paprika, witte kaas en rucola. Lekker fris en wat mij betreft al helemaal een lente-vibe. Kwam goed uit met dat mooie weer.

Vivian Eetoverzicht week10 5

Vivian Eetoverzicht week10 6

Vrijdag

Ik at vrijdag nog wat van de pastasalade maar borrelde ’s avonds bij een vriendin en die zette nog wat lekkere dingen op tafel. Nacho’s met pulled pork, en onze favoriete dips bij een toastje.

Vivian Eetoverzicht week10 7

Zaterdag

Gisteren bakte ik gnocchi op met knoflook, ui en doperwten en daar roerde ik ricotta doorheen. Een recept van ik geloof de Appie, wat ik een tijd geleden al eens maakte en ik moest er ineens aan denken vorige week dus ik plande het in. Want het is wel een lekkere hap. Zeker met de Serranoham en Pecorino erover.

Vanavond maak ik denk ik een poké bowl. Maar ik duik straks de supermarkt in en op zondag kan het bij ons nogal eens wisselen tussen wat er gepland is en wat we daadwerkelijk eten die avond. Dus we zien het wel even.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close