Sab’s Eetoverzicht #10-2022

Van de drie geplande kookdagen op kantoor werden er uiteindelijk maar twee uitgevoerd afgelopen week, maar gelukkig kookte ik op die dagen zoveel dat ik er bijna de hele week mee vooruit kon. De Week zonder Vlees was volop gaande en we aten regelmatig vegetarisch afgelopen week, maar omdat ik voor OMF altijd weken in het vooruit kook, was niet alles vega. En dat vind ik helemaal ok! Lekker was het allemaal in ieder geval wel en alle recepten zul je in de komende weken voorbij zien komen.

zondag 1

Zondag

De week begon met kliekjes! We hadden nog wat gnocchi in de koelkast liggen en nog wat Mac & Cheese. Volgens mij aten de mannen daar nog weer wat anders bij, maar dat kan ik me even niet meer herinneren – haha. Dit was in ieder geval mijn bord; lekker!

maandag 1

Maandag

Vanaf maandag ging er vanalles mee naar huis. Allereerst deze crispy pasta met broccoli. Ontzettend simpel om te maken, maar het viel enorm in de smaak bij ons thuis. De hele pan ging leeg.

dinsdag 1

Dinsdag

Op kantoor had ik al burgers gemaakt en die gingen uiteraard mee naar huis. Het waren Nacho burgers (recept volgt), vandaar de losse tortillachips met kaas ernaast. Ik deed er ook nog een frisse salade bij voor wat extra groenten.

woensdag 1

Woensdag

Appetijtelijk ziet het er zo op het bord niet uit, maar het eten van woensdag was héérlijk. Pepperoni Pizza Orzo bake zie je. Voor het maken van de foto had ik de olijven al van mijn bord gevist, dat vind ik namelijk nog steeds niet lekker – haha. Ik voeg ze wel regelmatig toe aan gerechten waarbij ik het goed vind passen, maar Tim eet vervolgens altijd mijn olijven op. Ook weer een gerecht dat enorm in de smaak viel bij de kinderen.

donderdag 1

Donderdag

Tijd voor curry, eentje die ik ook al had gekookt op kantoor. Het is een pittige pindacurry met tofu en ik hoefde er alleen maar rijst bij te koken. Met het pittige viel het overigens uiteindelijk wel mee, dus het was voor iedereen aan tafel geschikt.

vrijdag 1

Vrijdag

De verkoudheid waar ik al twee weken mee rondliep bleek uitgemond te zijn in een fikse keelontsteking; great. Verklaarde ook direct waarom ik me zo belabberd voelde de afgelopen twee dagen. Gelukkig stonden er in de koelkast nog restjes: ik at een half broodje met buikspek uit de slowcooker en erbij nog een schep Orzo bake.

zaterdag 1

Zaterdag

Tim bood aan om voor het eten te zorgen gisteren zodat ik zo min mogelijk hoefde te doen. Vic koos wat we gingen eten en dat werden zijn favoriete ‘ronde patatjes met vlees en blaadjes’ (‘Goed van mij hè mama, dat ik ook blaadjes wil!’ – hahaha). Oftewel: aardappelballetjes met kip uit de oven en een eenvoudige salade.

Aankomende week gaat het hopelijk allemaal wat meer volgens planning. Ik sta twee dagen in de keuken maar ben die dagen vooral bezig voor Pasen en dus is er weinig voor mij om mee naar huis te nemen. Het worden wat soepmaaltijden met brood denk ik en wellicht wat snackdinertjes. Ook geen straf!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close