Sab’s Eetoverzicht #13-2022

Zo, daar is ze weer hoor! Vorige week was ik met een vriendinnetje in New York en ik had mijn laptop meegesleept in de volste overtuiging gewoon een eetoverzicht en Week van OMF te publiceren. Maar het kwam er gewoon niet van. De planning zat zó vol en we waren iedere avond laat ’thuis’. Ik had midden in de nacht een artikel kunnen typen, maar eerlijk: er zijn grenzen. En dus sloeg ik het eetoverzicht van vorige week even over, maar bij deze is ‘ie er weer hoor! Met nog een beetje bonusmateriaal uit New York.

zondag1

zondag2

zondag3

Zondag

Hallo vanuit New York! Van donderdag t/m maandag waren vriendinnetje Nanda en ik EINDELIJK in New York. De reis zou eigenlijk twee jaar geleden al plaatsvinden maar ja, Corona he. Vorige week was het eindelijk zover en op zondag streken we neer bij een Thais restaurant in Chelsea Market. We aten als voorafje crab rolls en de hoofdgerechten deelden we: Pad Thai met kip en Pad See Ew met beef. Zó lekker allemaal.

maandag

Maandag

Het was maandag alweer tijd om naar huis te vliegen. In het vliegtuig zouden we avondeten krijgen, maar ter afsluiter haalden we op JFK nog een keertje Shake Shack, dat blijft echt heerlijk. Ik had een Chick’n Shack en erbij cheesefries.

dinsdag

Dinsdag

Dinsdag at ik weer gewoon thuis. Gelukkig waren er nog kliekjes in huis waardoor ik zelf niet de keuken in hoefde want pfoe, het was een pittige dag na zo’n nachtvlucht – haha. We aten mie met een kruidenstokbroodje en nog wat leftover kip.

woensdag

Woensdag

Het aspergeseizoen is weer begonnen en tijdens het doen van de boodschappen kon ik het niet laten om ze mee te nemen. Ik grilde de asperges samen met aardappeltjes in de oven; erbij een zalmmootje en over alles heen ging kruidenboter. YUM.

donderdag

Donderdag

Ik had een kookdag op kantoor donderdag en nam deze popcorn chicken broodjes mee naar huis. We besloten die maar te eten voor het avondeten, nu het allemaal nog lekker vers was. Erbij een eenvoudige salade van ijsbergsla, tomaatjes, augurk, komkommer en feta.

vrijdag

Vrijdag

De zin om te koken vrijdag was ver te zoeken; ik had behoorlijk last van een jetlag deze week en was dus niet vooruit te branden. Gelukkig lag er nog kip kebab in de vriezer! Erbij flatbread, komkommer, augurk, paprika, feta en een beetje knoflooksaus. Prima maaltje.

Het avondeten van gisteravond zie je volgende week bij het eetoverzicht. Ik ben op dit moment een nachtje met Tim weg en gisteravond mochten we eten in ons hotel. De laptop is niet meegegaan; dus volgende week een extra lang eetoverzicht.

Aankomende week sta ik veel in de keuken op kantoor en ik gok dat ik het een en ander wel mee naar huis kan nemen. Ik denk dus dat ik niet al te vaak ’s avonds nog in de keuken sta; handig!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close