Sab’s Eetoverzicht week 38/2019

Zoals verwacht was afgelopen week een week vol met makkelijke maaltijden. Het eerste exemplaar van CHEESECAKE kwam binnen, de preorders moesten worden verstuurd en verder was ik iedere avond aan het werk. Ik kwam een keer laat thuis, we hadden zin in McDonald’s enzovoort, enzovoort. We hadden er al rekening mee gehouden dat deze eetweek niet per se in het teken van groenten zou staan dus we zijn helemaal ok met onderstaand eetoverzicht. Het weekoverzicht duurt deze week trouwens tot en met vrijdag, gisteravond hadden Tim en ik namelijk een datenight gepland staan en zijn we met z’n tweeën wezen eten bij Firma van Veldhuizen, dankzij Viv haar eetoverzicht van laatst!. Dit eetoverzicht typ ik op vrijdagavond en ik verwacht zo dat ik na datenight geen zin meer heb om nog achter de laptop te moeten zitten, dus voor deze keer skip ik de zaterdag even.

mcdonalds

Zondag

Ik had al eventjes zin in McDonald’s en toen Tim zondag zei dat hij daar ook zin in had, was de keuze snel gemaakt. Ik reed in de avond dus nog even gauw naar de Mac, die hier praktisch om de hoek zit – ideaal en gevaarlijk. Ik ben dus zo’n neppe foodblogger die McDonald’s af en toe echt heel lekker vind.

filodeegtaart

Maandag

Ik had nog heel wat filodeeg in de koelkast liggen en ik wilde daar toch eens iets mee doen deze week. Vriendinnetje Nanda at mee maandagavond en ik maakte van het filodeeg een filodeegtaart met kipgehakt, spinazie en feta terwijl zij tomaatjes bakte en er een salade mee maakte. Jummie! Het recept voor de taart komt binnenkort op OMF.

pasta 1

Dinsdag

Afgelopen week mochten wij weer gebruik maken van een HelloFresh-box en hier in Apeldoorn wordt deze altijd op dinsdag geleverd. Ik kreeg echter geen sms’je met verwachte bezorgtijd en omdat manlief altijd met trek uit werk komt en onze dreumes ook gewoon moet eten, besloot ik dus maar een pastaatje in elkaar te draaien met alles wat we nog in huis hadden. Het werd uiteindelijk een mixje van twee volkoren pastasoorten, garnalen, droge worst, veel knoflook, Paturain en erwtjes. We blijven fan van dit soort ‘scharrelmaaltjes’.

hellofresh

Woensdag

Woensdag kookte ik een recept van Hellofresh: schelvis in spek gewikkeld met sperzieboontjes en krokante aardappelschijfjes. Erbij een dot remoulade-saus en mosterd, dat laatste vind ik namelijk super lekker bij boontjes. AGV’tje voor de verandering, maar erg lekker. Vic at zich klem aan de boontjes, top – haha!

chili aardappelschotel

Donderdag

Donderdagmiddag had ik een netwerkborrel van mijn mediabureau en iets voor zevenen vertrok ik pas weer uit Amsterdam. Ik had wel twee bitterballen in m’n mond gemikt tijdens de borrel, maar echt avondeten had ik nog niet gehad. Iets fatsoenlijks in huis was er helaas niet meer en om nog helemaal te koken vond ik ook te ver gaan. In de vriezer lag nog een restje Zwitserse aardappelschotel en wat chili dus dat warmde ik maar op. Een bijzondere combinatie wel, lol.

paella

Vrijdag

Vrijdag speelde ik weer voor foodstylist en -fotografe tijdens een shootdag en ik kreeg weer een tas vol lekkers mee naar huis. Ik hoefde dus niet te koken en kon de twee overige HelloFresh-maaltijden bewaren. We aten alle drie paëlla met lekker veel vis, schaal- en schelpdieren. Zaaaalig.

Goed, dat was ‘m! We hebben lekker gegeten maar wel erg makkelijk. Aankomende week eten we zondag, maandag en dinsdag nog thuis en dan alle dagen bij Fooddock in Deventer. Woensdag is namelijk de feestelijke lancering van CHEESECAKE en vanaf donderdag gaan we los met het Pop-Up Cheesecakecafé! Zóveel zin in, zó spannend. Om deze reden is er volgende week geen eetoverzicht van mijn kant, mijn laptop wordt de dagen van de pop-up namelijk niet aangeraakt. Viv haar eetoverzicht staat dus gepland voor 07.00u volgende week, ik zie je over twee weken weer.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Malou says:

    Succes en veel plezier komende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close