Week van OMF #10-2022

Ik bestempel afgelopen week even als een echte fladderweek. Ik kookte veel en er waren wat leuke activiteiten, maar tegelijkertijd voelde ik me nog steeds niet helemaal fit en moesten we ook met Senna naar de dierenarts. Dus ja, het ging een beetje alle kanten op afgelopen week en dat zorgde ervoor dat ik in het weekend best wel even klaar was met alles.

Maandag

De week begon met een kookdag op kantoor. Qua koken en fotograferen verliep het allemaal lekker soepel afgelopen week. Ik was zelf heel tevreden met de uitkomsten!

De hele dag stond de Giro 555 actie aan bij ons en ik doneerde zelf alle spaarpunten die we overal hadden verzameld. Airmiles, Kruidvat etc.

Ik moest maandag op tijd naar huis omdat ik Senna naar de dierenarts moest brengen voor bloedonderzoek en een echo. Tussentijds werkte ik thuis aan tafel en toen de zon op ons raam scheen zag ik hoe smerig die alweer was. Vorige week gewassen he! Het is ook niet te doen om ramen schoon te houden met kinderen en een hond in huis.

Dinsdag

De volgende dag stond ik weer in de keuken op kantoor voor het filmen van Reels en het fotograferen van nieuwe recepten.

Ik stond voor Piet Snot op het schoolplein omdat Vic bij een vriendje ging spelen. Ik besloot van de gelegenheid gebruik te maken en thuis nog een workout te doen.

Gelukt! Had er best spierpijn van overigens, haha!

Woensdag

Al twee weken lang ben ik aan het kwakkelen met een verkoudheid die maar nergens op uit leek te komen, maar woensdag lag ik eraf; zo beroerd. Maarja, mamadag en ziek zijn kan natuurlijk niet. Ik deed dus gewoon een beetje het huishouden en ruimde de eethoek op. Hier zouden nieuwe stoelen en een eetbank voor bezorgd worden namelijk.

Dit kon ook écht niet meer, haha.

Cody had wel zin om samen op de bank te zitten en fruit te eten en dat kwam mij bijzonder goed uit.

“Gezellig mama!” Vrij snel daarna gingen we alsnog een uur lang naar buiten. De zon scheen en Cody heeft steppen helemaal ontdekt dus die wil nu constant naar buiten.

Mijn vader kwam ‘s middags even op Cody passen zodat ik met Vic mee kon naar zwemles. Er was kijkles en aangezien Vic al wéken vroeg wanneer ik nou eens bleef kijken, kon ik die niet overslaan.

Na zwemles appte ik Tim met de vraag of hij wat eerder naar huis kon komen. Ik voelde me echt hondsberoerd en met twee kinderen om me heen ging het gewoon even niet. Dat kon gelukkig dus ik ging even een uur in een loeiheet bad. Ondertussen werd deze ENORME pot met koekjes bezorgd.

Volgestapeld met deze nieuwe koekjes van McVitie’s. Erg lekker zijn ze.

Tim zette ‘s avonds de nieuwe eetstoelen in elkaar en samen deden we de bank. Ziet er leuk uit zo he! We zijn er echt blij mee; staat zo anders. Tegelijk met de kinderen ging ik in bed liggen.

Donderdag

Ik voelde me donderdag iets beter maar na zolang kwakkelen moest ik van mezelf thuiswerken in plaats van door denderen in de keuken op kantoor. Met de laptop aan de eettafel dus.

En deze gevaarlijke pot met koekjes staarde me de hele dag aan.

Bij M&S spotte ik een blazer waar ik instant verliefd op werd. Lente in jasvorm!

Pakketje van Guinness ter ere van St. Patricks Day. Heel leuk! We zijn afgelopen oktober bij de Guinness fabriek geweest; dit is weer even een leuke herinnering.

Voor als je je afvraagt wie de broek aan heeft bij ons thuis. Dat is wel duidelijk zo toch? ;-)

Vrijdag

Vrijdag stond een dagje uit met mijn vader op de planning! Ik bracht Cody weg en deed daarna nog even gauw een rondje wasstraat, tankstation, apotheek en supermarkt.

Daarna op naar Amsterdam! Ik had mijn vader voor Kerst een rondleiding in de ArenA cadeau gedaan.

Hij is zijn hele leven al voetbalfanaat, Ajax-fan en nog nooit in de ArenA geweest. Dat kán natuurlijk niet. Was zeer geslaagd!

Mijn belabberde gevoel bleek te maken te hebben met een fikse keelontsteking dus de rest van het weekend deed ik zo min mogelijk. Concentratie en energie was ook ver beneden nul.

Weekend

Met Vic ging ik op zaterdagmiddag alleen even naar bakfietsen kijken. Deze was nog steeds de baas in huis.

Tim en ik hingen zaterdagavond op de bank met een borrelplankje en film.

Gisteren vierden we Vics verjaardag vast voor een deeltje van de familie. We besloten maar direct aan rijles te beginnen, hahaha. Geintje natuurlijk, De vriendin van Tims tante heeft een eigen rijschool dus hij mocht even bij haar in de auto een rondje rijden.

Aankomende week voelt een beetje als het moment van de waarheid; woensdag moet ik met Senna naar de specialist en horen we (hopelijk) wat er echt allemaal aan de hand is en of er nog een toekomst voor haar is. Ook die week wordt weer fladderen want een dag later vieren we Vics vijfde verjaardag. Hij heeft het al maanden nergens anders meer over, dus dat wordt vast een succes haha.

Join the Conversation

  1. Selma says:

    Beterschap voor jou en je hond.
    Je lijkt erg afgevallen, staat je leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close