Week van OMF #10-2022

Ik bestempel afgelopen week even als een echte fladderweek. Ik kookte veel en er waren wat leuke activiteiten, maar tegelijkertijd voelde ik me nog steeds niet helemaal fit en moesten we ook met Senna naar de dierenarts. Dus ja, het ging een beetje alle kanten op afgelopen week en dat zorgde ervoor dat ik in het weekend best wel even klaar was met alles.

IMG 7543

Maandag

De week begon met een kookdag op kantoor. Qua koken en fotograferen verliep het allemaal lekker soepel afgelopen week. Ik was zelf heel tevreden met de uitkomsten!

IMG 7548

De hele dag stond de Giro 555 actie aan bij ons en ik doneerde zelf alle spaarpunten die we overal hadden verzameld. Airmiles, Kruidvat etc.

IMG 7549

Ik moest maandag op tijd naar huis omdat ik Senna naar de dierenarts moest brengen voor bloedonderzoek en een echo. Tussentijds werkte ik thuis aan tafel en toen de zon op ons raam scheen zag ik hoe smerig die alweer was. Vorige week gewassen he! Het is ook niet te doen om ramen schoon te houden met kinderen en een hond in huis.

IMG 7557

Dinsdag

De volgende dag stond ik weer in de keuken op kantoor voor het filmen van Reels en het fotograferen van nieuwe recepten.

IMG 7566

Ik stond voor Piet Snot op het schoolplein omdat Vic bij een vriendje ging spelen. Ik besloot van de gelegenheid gebruik te maken en thuis nog een workout te doen.

IMG 7567

Gelukt! Had er best spierpijn van overigens, haha!

IMG 7575

Woensdag

Al twee weken lang ben ik aan het kwakkelen met een verkoudheid die maar nergens op uit leek te komen, maar woensdag lag ik eraf; zo beroerd. Maarja, mamadag en ziek zijn kan natuurlijk niet. Ik deed dus gewoon een beetje het huishouden en ruimde de eethoek op. Hier zouden nieuwe stoelen en een eetbank voor bezorgd worden namelijk.

IMG 7580

Dit kon ook écht niet meer, haha.

IMG 7576

Cody had wel zin om samen op de bank te zitten en fruit te eten en dat kwam mij bijzonder goed uit.

IMG 7581

“Gezellig mama!” Vrij snel daarna gingen we alsnog een uur lang naar buiten. De zon scheen en Cody heeft steppen helemaal ontdekt dus die wil nu constant naar buiten.

IMG 7589

Mijn vader kwam ’s middags even op Cody passen zodat ik met Vic mee kon naar zwemles. Er was kijkles en aangezien Vic al wéken vroeg wanneer ik nou eens bleef kijken, kon ik die niet overslaan.

IMG 7592

Na zwemles appte ik Tim met de vraag of hij wat eerder naar huis kon komen. Ik voelde me echt hondsberoerd en met twee kinderen om me heen ging het gewoon even niet. Dat kon gelukkig dus ik ging even een uur in een loeiheet bad. Ondertussen werd deze ENORME pot met koekjes bezorgd.

IMG 7593

Volgestapeld met deze nieuwe koekjes van McVitie’s. Erg lekker zijn ze.

IMG 7599

Tim zette ’s avonds de nieuwe eetstoelen in elkaar en samen deden we de bank. Ziet er leuk uit zo he! We zijn er echt blij mee; staat zo anders. Tegelijk met de kinderen ging ik in bed liggen.

IMG 7603

Donderdag

Ik voelde me donderdag iets beter maar na zolang kwakkelen moest ik van mezelf thuiswerken in plaats van door denderen in de keuken op kantoor. Met de laptop aan de eettafel dus.

IMG 7605

En deze gevaarlijke pot met koekjes staarde me de hele dag aan.

IMG 7609

Bij M&S spotte ik een blazer waar ik instant verliefd op werd. Lente in jasvorm!

IMG 7611

Pakketje van Guinness ter ere van St. Patricks Day. Heel leuk! We zijn afgelopen oktober bij de Guinness fabriek geweest; dit is weer even een leuke herinnering.

IMG 7615

Voor als je je afvraagt wie de broek aan heeft bij ons thuis. Dat is wel duidelijk zo toch? ;-)

IMG 7618

Vrijdag

Vrijdag stond een dagje uit met mijn vader op de planning! Ik bracht Cody weg en deed daarna nog even gauw een rondje wasstraat, tankstation, apotheek en supermarkt.IMG 7619

Daarna op naar Amsterdam! Ik had mijn vader voor Kerst een rondleiding in de ArenA cadeau gedaan.

IMG 7621

Hij is zijn hele leven al voetbalfanaat, Ajax-fan en nog nooit in de ArenA geweest. Dat kán natuurlijk niet. Was zeer geslaagd!

Mijn belabberde gevoel bleek te maken te hebben met een fikse keelontsteking dus de rest van het weekend deed ik zo min mogelijk. Concentratie en energie was ook ver beneden nul.

IMG 7669

Weekend

Met Vic ging ik op zaterdagmiddag alleen even naar bakfietsen kijken. Deze was nog steeds de baas in huis.

IMG 7672

Tim en ik hingen zaterdagavond op de bank met een borrelplankje en film.

bb128a15 ee44 48c4 aea5 2a98d3b8ce56

Gisteren vierden we Vics verjaardag vast voor een deeltje van de familie. We besloten maar direct aan rijles te beginnen, hahaha. Geintje natuurlijk, De vriendin van Tims tante heeft een eigen rijschool dus hij mocht even bij haar in de auto een rondje rijden.

Aankomende week voelt een beetje als het moment van de waarheid; woensdag moet ik met Senna naar de specialist en horen we (hopelijk) wat er echt allemaal aan de hand is en of er nog een toekomst voor haar is. Ook die week wordt weer fladderen want een dag later vieren we Vics vijfde verjaardag. Hij heeft het al maanden nergens anders meer over, dus dat wordt vast een succes haha.

Join the Conversation

  1. Selma says:

    Beterschap voor jou en je hond.
    Je lijkt erg afgevallen, staat je leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close