Week van OMF #32-2019 | Een doodnormale week

Ik kaartte het gisteren in het eetoverzicht al even aan: ik heb geen spannende week gehad. Het was een doodnormale week waarin ik op kantoor of thuis werkte en een mamadag had met Vic. Geen spannende afspraken, wel een heel gezellige woensdagochtend met Marije en Lisette, geen strakke deadlines… Ik maakte dan ook niet zoveel foto’s want tja, wie zit er nou te wachten op foto’s van de pc of laptop? Het leven van een foodblogger is niet altijd even spannend, zo blijkt – haha.

foto6 1

Maandag

De week begon rustig met een thuiswerkdagje. Ik paste de planning voor mijn zwangerschapsverlof hier en daar een beetje aan en telde het aantal video’s die ik nog moest filmen. Viel me niets tegen! Hopelijk lukt het me om per 1 oktober (deels) met verlof te gaan.

foto5 1

Verder was ik vooral veel bezig met deze. We keken samen Paw Patrol, speelden wat en hingen op de bank. Ik probeer op thuiswerkdagen ’s ochtends naast hem op de bank te werken nadat we eerst samen iets hebben gedaan of anders ga ik volle bak aan de slag als Vic in bed ligt.

foto12 1

Deze zag ik voorbijkomen op Instagram. Moest er hard om lachen, haha.

foto4 1

Dinsdag

Op naar kantoor waar ik weer vier video’s ging filmen. Eentje bevatte vooral pepers. Véél pepers. De recepten die ik dinsdag filmde komen in september en oktober online. De rest van de dag werkte ik op kantoor achter de pc en verspilde ik véél te veel tijd aan een externe HDD die ik per ongeluk wiste. En ja, daar stonden echt heel veel belangrijke bestanden op. Uiteindelijk is het goedgekomen!

foto3 1

Woensdag

Mamadag! Samen met Vic reed ik naar vriendinnetje Marije waar Lisette ook gezellig aanhaakte. Marije heeft konijnen in de tuin en die vond Vic bijzonder interessant.

foto2 1

Vic had een enórme terrorochtend voordat we weggingen en toen Tim appte of hij zich een beetje gedroeg, appte ik deze foto terug. Natuurlijk is je kind wél leuk als je ergens anders bent. Grr.

foto1 1

Die glazen keukenwand van ons is nog steeds ideaal. Vic vindt het leuk om erop te tekenen met een whiteboard stift en ik kan het er met een vaatdoek zo weer afhalen.

foto11 1

Donderdag

Filmdag nummer twee van deze week! Voordat ik naar kantoor ging wipte ik eerst langs de bekkenfysio. Mijn bekken is helaas niet zo fantastisch deze zwangerschap maar gelukkig kreeg ik goede tips mee. Daarna direct aan het werk.

foto10 1

En aangezien het al 8 augustus was, vond ik het mooi tijd om oliebollen te bakken.

foto9 1

Echt waar, geen grap! De video komt wel pas eind december online, haha.

foto8 1

Foodpost van Verse Oogst, een pakket vol vers zomerfruit – heerlijk zeg. Ik ga er deze week een lekkere mocktail mee maken.

foto7 1

Vrijdag

We begonnen onze vrijdag met het doen van enkele boodschappen. “Zoek ook maar een koekje voor jezelf uit liefje”. Slimme marketing van die merken he, natúúrlijk moesten de koekjes van Frozen mee naar huis.

foto16 1

Terwijl Vic zich vermaakte met speelgoed ging ik even aan het werk. Moet ook gewoon gebeuren.

foto15 1

En toen was het weekend, wat héérlijk. We hadden helemaal geen plannen maar het feit dat er geen wekker ging twee dagen lang is al een traktatie haha. Ik dook vrijdagavond lekker op de bank met Videoland aan en een bakje kersen.

foto14 1

Weekend

Een regelweekendje dit weekend. We haalden een co-sleeper op die we hadden gekocht via Marktplaats voor onze baby, wipten langs de GAMMA en reden naar de tegelboer. In september wordt er (eindelijk) een tweede toilet geïnstalleerd in ons huis en voor de ombouw moesten we tegels uitzoeken. Heel lastig om dat te doen voor een badkamer die niet helemaal jouw smaak is. Over een paar jaar pakken we de badkamer aan, maar voor nu hebben we wat kunnen vinden gelukkig.

foto13 1

Onze buxus in de voortaan is compleet kaalgevroten door deze boosdoener, zo vervelend. We zijn nog in dubio wat te doen, maar we nijgen naar alle buxussen weghalen en ze vervangen voor Ilex. Dan ben je er voor eens en voor altijd maar vanaf.

Aankomende week is onze gastouder weer terug, héérlijk – een normaal ritme en weer drie werkdagen! Vandaag en donderdag film ik video’s op kantoor, ik hoef nog maar 6 video-dagen en dan heb ik alles erop staan voor mijn verlof – zó fijn!, en vrijdag hebben we een regeldag. Tim en ik moeten ’s ochtends naar het gemeentehuis omdat ook onze tweede kleine mijn achternaam gaat dragen en helaas is dat in Nederland nog niet zo vanzelfsprekend. Dit moet je van tevoren goed hebben geregeld zodat je niet, zoals ik de vorige keer, direct na de bevalling met de vader mee moet om het kind aan te geven. Vervolgens ga ik naar de kapper en na de kapper moet ik naar de verloskundige voor de eerste check van het derde trimester – wow! Zaterdag krijgen we eters en werktechnisch gezien heb ik een aantal deadlines deze week, maar niets om voor te stressen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Renske says:

  Dit blijven stiekem nog wel de leukste blogs om te lezen :). Puur uit nieuwsgierigheid; waarom kiezen jullie ervoor om de kinderen jouw achternaam aan te laten nemen en niet te kiezen voor de ‘standaard’?

  1. Sabine Author says:

   Privé overtuigingen :)

   1. Renske says:

    Dag mag natuurlijk ook! :)

 2. Oliebollen…. Wat een goed idee! heb daar nu ontzettend veel zin in!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close