Sab’s Eetoverzicht #40-2022

Een makkie was het avondeten voor mij afgelopen week. Niet omdat ik niet hoefde te koken, wel omdat ik twee bómvolle kookdagen had ingepland waarmee ik vrijwel de hele week vooruit kon. En dat was fijn, de week voelde namelijk als rennen, vliegen en springen tegelijk. We aten lekker gevarieerd en alle recepten die je voorbij ziet komen in dit eetoverzicht, komen de komende weken online.

zondag

Zondag

Tim was de hort op zondag maar een van mijn vriendinnen kwam gezellig langs en bleef ook hangen voor het avondeten. We kookten samen en maakten een simpele risotto met geroosterde pompoen en pijnboompitjes.

maandag

Maandag

Maandag stond ik de hele dag in de keuken en ons avondeten was een mengelmoesje van verschillende gerechten. Zo at ik een kom soep, hadden we nog een leftover zelfgemaakte Big Mac van het weekend en warmde ik de Cheese Fried Chicken op die ik overdag al maakte. Een mini snackdiner leek het bijna.

dinsdag 1

Dinsdag

Ook dinsdag stond ik de hele dag in de keuken en ik denk dat het avondeten van die dag mijn favoriet van de week was. Ik maakte Chow Mein (de noedels) en erbij hadden we zelfgemaakte Char Siu. 

woensdag 1

Woensdag

Soep met brood, maar dan wel een beetje extra. De soep die ik maandag kookte moest op dus die ging op tafel woensdag. Erbij hadden we zelfgemaakte zachte bollen met lente-ui en knoflook.

donderdag 1

Donderdag

Ook donderdag hoefde ik niet meer te koken en dat kwam bijzonder goed uit na een bomvolle dag. Ik schoof de ravioli lasagne die in de koelkast stond in de oven. Vonden we allemaal lekker!

vrijdag 1

Vrijdag

Kliekjesdag werd het richting het einde van de week want we hadden van alles nog wel iets over. Nog een beetje ravioli lasagne, nog wat risotto met pompoen en er stond nog chow mein. Ik ging voor risotto.

zaterdag

Zaterdag

Gisteren aten we uit een pakje want ik wilde graag weer een recept maken voor de Zonder Pakje rubriek. Het werd Kip Jalfrezi van Knorr. Het zou een Indiaas gerecht moeten zijn. Nu haalde ik dat er totaal niet uit, maar lekker vonden we het wel. 

Aankomende week wordt een beetje van hetzelfde denk ik, al zijn mijn kookdagen verspreid over de week. Ik moet nog even een planning gaan maken van de recepten die gemaakt gaan worden, dus mijn eetplanning voor aankomende week is nog niet helemaal rond. Verrassing dus!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close