Video: Bruschetta’s met aardbeien en geitenkaas

Ik durf nog steeds niet echt te zeggen dat het bijna zomer is. De warme dagen van de afgelopen tijd worden in rap tempo opgevolgd door natte en koude dagenen dat past wat mij betreft toch niet echt bij de zomer. Feit is echter wel dat de Hollandse aardbeien weer volop verkrijgbaar zijn en daar moeten we natuurlijk gebruik van maken zolang het kan. Niets smaakt lekker dan de zoete rode vruchtjes. Geef mij een schaaltje en ik ben blij! Met aardbeien kun je echter nog veel meer en voor de video van vandaag maakte ik Bruschetta’s met aardbeien en geitenkaas. Een bijzondere combinatie maar op en top zomers en heel erg lekker.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (8 stuks)

 • 2 pistoletjes
 • 1 lepel geitenkaas per broodje
 • 2-3 plakjes aardbei per broodje
 • verse basilicum
 • balsamico-azijn
 • olijfolie
 • peper en zout

Check de video voor de werkwijze!

Bruschetta's met aardbeien en geitenkaas

Join the Conversation

 1. Dit ziet er héérlijk uit! X

 2. Margot says:

  Wat een goede combinatie! Ik blijf gek op aardbeien.

 3. Joyce says:

  Dit heb ik een hele tijd geleden eens bij een vriendin gekregen als aperitiefhapje. Ik vond het toen zo lekker, maar heb het nooit zelf nagemaakt. Misschien wordt het nu toch tijd dat ik dit eens doe :)

 4. Nuria says:

  Oooh dit ziet er zoo lekker uit! Ik vind geitenkaas alleen echt niet lekker!! Dan maar even op zoek naar een goede vervanger! Heb je tips?

  1. Sabine Author says:

   Hmm… Je kunt mozzarella gebruiken al is het wel lekker om die nog even te laten smelten in de oven denk ik. Of gebruik kruidensmeerkaas of feta?

 5. Tamara says:

  Ziet er echt super lekker uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close