Week van OMF #38-2021

Zo jongens, dat was me het weekje wel! Tim had deze week beurs voor zijn werk en was daardoor de meeste avonden laat thuis. En dat betekent dat ik er grotendeels alleen voor stond tijdens de avondspits. Met twee jongens en een hond die uit moet, vind ik dat altijd best een beetje aanpoten. Maar goed, het is gelukt! Het was een hele gevarieerde week. Zo ontving ik heel veel foodpost, stond ik zelf in de keuken voor wat herfstrecepten maar was ik sinds lange tijd ook weer eens op een ontbijtevenement.

IMG 3836

Maandag

De eerste foodpost van de week was direct een lekkere: een wijbox van Tasteclub! Het is een preview van een wijnabonnement dat je kunt afsluiten. Iedere maand krijg je dan een nieuwe box thuisgestuurd met wijnen die passen bij jouw smaakprofiel. Erbij krijg je dan recepten die uit een bepaald kookboek afkomstig zijn. Super leuk bedacht!

IMG 3837

Ook kreeg ik het nieuwste boek van Francesca opgestuurd, samen met haar interactieve menukaart en leuke ansichtkaarten. Die menukaart is echt leuk als je met kinderen aan tafel zit. Er staan allemaal leuke opdrachten en vragen op en hij is er in twee versies: een voor de allerkleinsten en een voor het hele gezin.

IMG 3840

En toen kwam er óók nog eens een hele doos met koekjes van Koekies binnen – wooooh! Ik ga binnenkort eens alle koekbakkers bundelen zodat jullie precies weten waar je wat kunt bestellen. Inmiddels heb ik al zoveel lekkers geproefd. Ik proefde in ieder geval de koek met Kinder Bueno vulling en die was gruwelijk lekker.

IMG 3845

Maandagavond was studie-avond, maar mijn geurkaars was op. Ik moest dus even een nieuwe uit mijn collectie gaan uitzoeken. Het werd uiteindelijk een geur met jasmijn.

DSC7009

Dinsdag

Dinsdagochtend bracht ik Cody naar de gastouder en daarna reed ik direct door naar Hoofddorp voor een ontbijtevenement met WUNDA! Ik mag met hun samenwerken de komende weken en dat vind ik héél cool. Ik drink al lange tijd niets anders meer in mijn koffie namelijk. We werden verrast met hele lekkere ontbijtgerechtjes, waaronder dit bananenbrood met WUNDA-karamel.

IMG 3918

Daarna moest ik even aan de slag met de eerste uiting en ja, zie maar eens zoveel pakken vast te houden en een foto te maken als je in je eentje bent, haha.

IMG 4023

’s Avonds werd er ineens een pakketje van FIK Kaarsen bezorgd. Wat súper leuk, ik had helemaal niets bij ze besteld maar ik kreeg gewoon hun nieuwste najaarsgeuren van ze.

IMG 4025

En die zijn allebei héél erg lekker. Echt heel kerstig dus ik bewaar ze nog even voor dan.

IMG 4029

De lucht stond in de brand, zo mooi! Voor mijn gevoel hebben we weinig mooie luchten gezien de afgelopen zomer.

IMG 4033

Woensdag

Woensdag was mijn mamadag en ’s ochtends was het rennen, vliegen en springen. Ik bracht Vic naar school, reed daarna direct met Cody naar de huisarts, gaf mijn messen af bij de messenslijper en dook even de stad in. Aangezien mijn kantoor aan de rand van het centrum ligt, haalde ik direct een pakketje op dat was bezorgd. En dat bleek een heel goed idee! Van Baileys kreeg ik een fles van hun Red Velvet Cupcake-smaak met daarbij een miniatuur red velvet taart – zo leuk!

IMG 4034

Vic had hoognodig nieuwe bovenkleding nodig; hij liep de laatste weken echt in naveltruitjes. En gelukkig slaagde ik in de stad goed voor hem!

IMG 4035

Via Instagram zag ik een aantal keer het supplementen-abonnement van AtidaPure voorbij komen en dat wilde ik wel eens proberen. Op basis van een uitgebreide vragenlijst werden er drie supplementen voor mij geselecteerd en die ga ik de komende maanden slikken. Ik ben benieuwd of het effect gaat hebben!

IMG 4050

Nóg meer foodpost: Magnum kwam langs met een grote doos met hun vegan ijsjes! En die werden natuurlijk direct ingepikt, haha. Vic en ik vonden het heel lekker!

IMG 4052

Als klap op de vuurpijl stond Garden Gourmet met een oudhollandse haringkraam voor de deur om hun nieuwste product VUNA te laten proeven. Hands down de lekkerste plantaardige tonijn die ik heb geproefd!

IMG 4055

Ze hadden drie lekkere gerechtjes gemaakt. Toevallig wipten opa en oma net bij ons langs, dus die vielen met hun neus in de boter – haha!

IMG 4060

Ik ‘moest’ eigenlijk studeren woensdagavond, maar mijn buik was he-le-maal van slag dus ik besloot mijn studieavond te verplaatsen en 1,5 uur in bad te liggen. Gelukkig werkte dat.

IMG 4063

Donderdag

Het was de bedoeling om groene smoothies als ontbijt te eten deze week, maar donderdag kwam ik daar voor het eerst pas aan toe. Maar hé, beter laat dan nooit.

IMG 4070

Nadat ik de kinderen had afgezet reed ik door naar de supermarkt om boodschappen te doen en vervolgens dook ik de keuken op kantoor in voor de nodige herfstrecepten.

IMG 4071

Eindelijk weer spelen met donkere setjes!

IMG 4072

Van dit brood had ik nul verwachting maar het pakte waanzinnig goed uit – woohoo! Recept volgt binnenkort.

IMG 4076

Mijn favoriete kinderkoekjes, wie kent ze niet? Stiekem haal ik ze soms ook gewoon in huis voor mezelf, hahah. Ik heb ze overigens het liefst met de kleuren omgekeerd.

IMG 4080

Vrijdag

Cody draagt tegenwoordig de schooltas van Vic als we Vic naar school brengen. Handig lijkt me dat, zo’n broertje.

IMG 4083

En toen was ik ineens he-le-maal alleen thuis, wat zálig. Ik moest wel aan de studie, maar Tim was aan het werk, de kinderen naar de opvang. Ik genoot even intens van de stilte in huis en at van het zelfgemaakte honing-havermoutbrood.

IMG 4107 kopiëren

En toen kwam mijn nieuwe telefoon binnen – wooohooo! Ik had de iPhone 13 Pro Max besteld en Senna moest het ontgelden als fotomodel. Deze telefoon maakt zulke scherpe foto’s, niet normaal.

IMG 4114

Tussen de bedrijven door haalde ik mijn messen op die ik naar de slijpservice had gebracht. Eindelijk weer scherpe keukenmessen!

IMG 4115

En ik past het pak dat ik had besteld bij M&S. Vind ‘m zo te gek!

IMG 4160

Vrijdagavond lekker in bad met een geurkaars, boek en stukje taart. De taart was helaas niet zo lekker (meer) dus daar at ik uiteindelijk maar weinig van.

IMG 4170

Aangezien de iPhone 13 een goede nachtstand beloofde op de camera, testte ik dat ’s avonds laat tijdens het uitlaten van Senna even. En jup, geen woord aan gelogen – wow! Deze foto is in het pikkedonker uit de hand genomen, niet normaal toch?

IMG 4180

Weekend

Hulp in de huishouding, niets meer aan doen!

IMG 4201 kopiëren

Tim was zaterdagochtend nog niet thuis en dus stapte ik met de jongens op de fiets naar de speeltuin/kinderboerderij. Dat was een groot succes.

IMG 4210

Van Lowlander Beer kwam dit tompouce biertje binnen. Die heb ik al eens eerder gehad en vond ik erg lekker.

IMG 4215 kopiëren

Ook dit te gékke pakket kwam binnen. Het draait om het kleine flesje whiskey waar ik deze week op Instagram nog wat meer over zal vertellen, maar stiekem vond ik de astronaut ook wel érg gaaf Dat is een vaas namelijk; hoe cool.

IMG 4222

Gisterochtend stapten we ’s ochtends op de stoomtrein. Ik had mijn vader voor zijn verjaardag een ritje cadeau gedaan en we gingen met zijn viertjes.

IMG 4224

Ook dat was erg leuk en gezellig!

Deze week is een eitje, ik werk namelijk maar twee dagen! Vandaag ben ik op kantoor en sta ik in de keuken, maar ben ik ook bezig met een campagne. Morgen word ik geïnterviewd op een basisschool in Deventer vanwege mijn ‘bijzondere beroep”. Dit interview wordt opgenomen en ik ben heel benieuwd hoe dat gaat worden! Woensdag is natuurlijk mijn mamadag en donderdag ga ik heerlijk voor een paar dagen in mijn upje naar Friesland. Even relaxen, weg van alle verplichtingen…. Zó veel zin in. Ik neem jullie via Instagram wel een beetje mee.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Renate says:

    Ik heb ook op Atida Pure de test ingevuld voor persoonlijk advies. Wat ik al verwacht ,kwamen precies de 3 supplementen uit die ik al bij slik. Vitamine D staat ook niet bij welke sterkte het is…
    Meten is weten, zodat je gericht kan gaan bijslikken,er klopt helaas helemaal niks van.

    1. Sabine Author says:

      Maar als precies de drie supplementen die je al slikte uit de test komen is dat toch juist een goed teken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close