Week van OMF #9

“Weekieeee, wat een weekie. Weekie wat een weeeeek”. Ik ben er bijna jongens. Bijna is OMF klaar voor Pasen en kan ik met een gerust hart aankomende zondag naar Japan op persreis. Ik ben dol op reizen, begrijp me niet verkeerd, maar de rompslomp die het met zich mee brengt als je fulltime blogt is geen kattenpis. Nu had ik ervoor kunnen kiezen om minder te gaan publiceren maar dat vind ik altijd zo’n bullshit. Ik kies ervoor om weg te gaan, dan moet je ook zorgen dat dit ook daadwerkelijk kan. Dus, afgelopen week heb ik vooral veel thuisgewerkt. Maar ik had ook een fiks aantal afspraken trouwens, nu ik zo door mijn foto’s en agenda heen scroll. Deze Week van OMF is dan ook gevuld met veel verschillende foto’s. Vind ik zelf altijd wel fijn, dan zie je ook dat ik meer doe dan alleen achter de computer zitten. Haha!

foto1

Restjes avondeten voor lunch, ik kan daar echt gelukkig van worden. In de koelkast stond nog een restje Pad Thai dus die at ik maandagmiddag op. Hmmm!

foto3

Vriendinnetje Philippine komt ook met haar eigen boek en het persbericht kwam binnen. Zo leuk! Het is een heel eigen en origineel boek over het inmaken van groente en fruit.

foto2

Sommige gerechten zien er voor bereiding zo mooi uit! Vond ik ook van deze plaattaart. Het is bijna zonde om hem dan nog af te moeten bakken.

foto4

Breakie breakie: grapefruit (geen Florida Grapefruit helaas en blegh, toch echt te zuur), een cracker met rauwe ham, restje ontbijtshake van Tim, glas water en een vitaminepil. Daar moet ik de ochtend toch wel op door komen.

foto5

Aan de kook voor Pasen. Dat is wat ik vooral heb gedaan afgelopen week. As we speak hoef ik nog maar één recept te maken en dan is de hele week voor Pasen voorzien van paasrecepten. YES!

foto6

<3 foto’s maken. Samen met video’s opnemen het leukste om te doen van dit werk.

foto7

Woensdag moest ik richting Amsterdam voor een evenement. Ik ging vroeg aangezien ik er om 09.30 uur moest zijn (rottijd voor mij aangezien ik dan midden in de spits moet rijden). Maar uiteraard waren er geen files en was ik veel te vroeg. Even koffie en een croissantje doen bij Anne & Max dus.

foto8

En daarna door naar het event van Quaker. Ontbijten met Manuel Broekman, ook geen straf.

foto9

Eén van de lekkerste taarten die ik heb gebakken: Carrotcakecheesecake. Het recept komt volgende week online geloof ik.

foto10

Voorproeven is een uiterst serieuze zaak.

foto11

Hallo Amsterdam, daar zijn we weer! Donderdag moest ik op het Westergasterrein zijn. Blijft mooi daar.

foto12

Aaaaahhhh Ben & Jerry’s heeft afgelopen week de ‘Wich’ gelanceerd: sandwich-cookies! Op social media kreeg ik héél veel commentaar over dat dit er alláng was, zelfs nadat ik het verhaal helemaal had uitgelegd (ZUCHT). Maar lieve jongens en meisjes: deze Wich(es eigenlijk, er zijn twee smaken) is echt anders dan het sandwich-ijsje dat jaren geleden verkrijgbaar was bij tankstation. Deze Cookie Dough ‘Wich bestaat uit twee chocolate-chipcookies met daartussen een flinke laag Cookie Dough ijs. Trust me: deze was er echt nog niet. De ‘oude’ chocoladekoekjes met daartussen vanille-ijs en chocolate chips is naar de Flavor Graveyard gebracht.

foto13

Klein van stuk, totdat je ze eet. Bommetjes zijn het, maar erg lekker.

foto14

’s Middags gauw naar huis om langs T-Mobile te gaan om mijn abonnement te verlengen en daarna door met Senna naar de dierenarts om haar teen te laten checken (gaat goed). Dat was een lange dag, foei. ’s Avonds deed ik dan ook niets meer behalve met mijn boek op de bank hangen.

foto15

Vrijdag was ik vooral bezig voor Pasen en kwam deze toffe paraplu van Spa binnen! Lijkt heel normaal maar de stang(?) geeft licht. Op Snapchat gaf ik een live demo, volg me daar (ohmyfoodnessnl) als je meer behind the scenes wilt zien.

foto16

En hoeeeeeraaaa, mijn nieuwe koffiezetapparaat kwam binnen, de Oblo van Dolce Gusto (niet gesponsord). Iemand van CrossFit tipte een briljante aanbieding. Als je 12 doosjes cups bestelde kreeg je het apparaat er gratis bij. Holy shit! Uiteindelijk betaalde ik zestig euro voor 12 doosjes en het koffiezetapparaat samen. Prima.

foto17

Eerste cappuccino uit het apparaat. Nom.

foto18

Zaterdag was ik uitgenodigd door fonQ om deel te nemen aan de Weber Grill Academy. Ik wijd er nog niet teveel over uit want ik ga jullie er nog uitgebreid over vertellen, maar het was in ieder geval heel leuk! En deze versgerookte zalm was goddelijk.

foto19

’s Avonds lekker op de bank. Met een cappu natuurlijk.

foto20

Hai mooie hond! Ik kan niet wachten tot de achterdeur weer hele dagen open kan staan zodat ze buiten kan liggen.

foto21

Na 1,5 jaar vonden we het tijd om Senna haar bench weg te halen. We hadden het al een paar keer eerder geprobeerd (om hem niet meer te gebruiken) maar ze bleef maar dingen kapot bijten als ze gewoon los in huis rondliep. Inmiddels doet ze dat al een paar maanden niet meer, dus mocht ‘ie wel weg. Wel een lege plek zo!

Gistermiddag ging Tim UFC kijken in de CrossFit box en ik aan het werk. Ik moet deze week écht nog even naar de kapper en aangezien dat bij mij altijd sessies van minimaal drie uur zijn, heb ik vast wat werk verzet zodat ik ook daadwerkelijk even kan gaan. Laptop mee, schrijven kan ik ook met mijn haar in de verf.

De Week van OMF van volgende week duurt tot en met zaterdag, zondag stap ik namelijk al het vliegtuig in naar Japan. Whiiii!

Fijne (werk)week iedereen! x

Join the Conversation

 1. MARIJKE says:

  Knap dat je alles af hebt kunnen maken! Alvast heel veel plezier op je reis!

 2. Mag ik vragen waar je die aanbieding van het koffie apparaat gezien hebt? Ik wil er namelijk ook eentje kopen en dit klinkt als een goede aanbieding.

 3. Margot says:

  Wat fijn dat je zoveel af hebt gekregen en wat een gaaf vooruitzicht!

 4. inaaya says:

  Vind je site super leuk.. Kom elke dag ‘. Beetje piepen haha.. Heb al enkele soeoen van je gemaakt.. En ga deze week ’n lasagna en kip curry salade van je maken…

  Zou je eens kip andalouse willen maken?

  ‘N vraagjemu weekmenu ga je die ook online zetten(bedoel uitleg hoe je’t moet maken)

  1. Sabine Author says:

   Ik zal eens kijken naar de Kip Andalouse! Je laatste vraag snap ik niet helemaal?

 5. Kelly says:

  Wat een lekker overzicht haha! Ik ben benieuwd naar de paasrecepten :) Jij ook een fijne werkweek!

 6. Sofie says:

  Wat een fijne blog weer, Sabine! Vind het altijd leuk om je weekoverzichtjes te zien! En ik ben verliefd op je hond(je) !

 7. Rachel Kromdijk says:

  ah wat een prachtige hond en oeh dat koekje met ijs ziet er heerlijk uit zeg

 8. Daniëlle says:

  Ideaal hé de Dolce Gusto? Wij zijn er ook echt blij mee en iedereen vindt de koffie eigenlijk wel lekker en dat is ook heel fijn!

  Knap dat je alle berichten af hebt kunnen krijgen! Alvast een fijne persreis!

 9. Is die actie van Dolce Gusto nog geldig? Zit zelf meteen te springen om ook eentje te bestellen. Kun je mij vertellen waar die actie van was?

  1. Sabine Author says:

   Nee, helaas. Dat was maar tijdelijk zag ik. Ik heb het besteld via hun eigen website.

 10. Roxanne says:

  Fijn, een Dolce Gusto! Wij kopen altijd Latte Macchiato Caramel, Chococcino, Chococcino Caramel en Chai Tea Latte. De Mocha smaak is ook lekker. Ik ben nog erg benieuwd naar de Ice Cappuccino en de thee smaakjes, is het wat? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close