Sab’s Eetoverzicht #48-2022

Afgelopen week verliep het wat eten betreft even totaal niet volgens planning. Dit had alles te maken met een constant veranderende werkplanning en dat is wel weer lekker typerend voor de tijd van het jaar.

We sloten de eetweek echter wel weer af volgens planning: met pakjesavond en gourmet! We vierden pakjesavond bewust twee dagen eerder zodat de jongens zondag alle tijd hadden om met hun cadeaus te spelen.

IMG 3808

Zondag

De eetweek begon met friet! Als je mijn eetoverzicht van vorige week hebt gezien kon je lezen dat dit op zaterdag (weer) niet doorging, dus zondag duwde ik mijn zin door – hahaha!

IMG 3842

Maandag

Mijn afspraak van maandag liep uit en ik moest nog de laatste Sint cadeaus inslaan. Hierdoor had ik geen tijd meer om nog naar de supermarkt te gaan. En dus trok ik de vriezer open en aten we een restje Kip Jalfrezi.

IMG 3852

Dinsdag

Nog een keer rijst met een pruntje, maar deze keer wel echt iets anders! Ik fotografeerde mijn populaire Gumbo recept opnieuw en dus kwam dat ’s avonds op tafel. Geloof mij: de nieuwe beelden zien er smaakvoller uit dan hierboven.

IMG 3870

Woensdag

De planning werd woensdag even helemaal omgegooid. We zouden visite krijgen, met meer personen eten etc. maar dat ging achteraf niet door. Bij toeval ontving ik van Brenda een pakketje met daarin haar nieuwste scheurkalender én ingrediënten voor noedels met zalm teriyaki. Dat werd ‘m dus. Scheelde mij weer naar de supermarkt racen.

IMG 3892

Donderdag

Voor het avondeten van donderdag dook ik vooral even de vriezer en de voorraadkast in. Er MOESTEN echt even wat dingen op en uiteindelijk werd het een mengelmoesje van: geroosterde aardappels met bloemkool, visrösti en bitterballen. Bijzonder wel ja.

IMG 3902

Vrijdag

De jongens hadden zin in pasta dus dat maakte ik vrijdagavond. Ook daarvoor dook ik voornamelijk de voorraadkasten in. Ik maakte de saus met een klein potje pizzasaus, Heinz Tomato Frito, prei, paprika, uien en vega gehakt van Oumph!

IMG 3908

Zaterdag

Gisteren vierden wij vast pakjesavond zodat de kinderen vandaag met alle cadeaus kunnen spelen. Traditiegetrouw deden we dat met gourmet! Mijn schoonzusje haakte aan evenals de tantes van Tim. Super gezellig zo met een volle tafel.

Wat betreft afspraken is het nu wel een beetje afgelopen voor dit jaar. Maar dat neemt niet weg dat er alsnog wat lastminute campagnes moeten worden geschoten en dat ik alvast voor januari de keuken in moet/mag. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik de planning nog niet rond, dus het wordt nog even een verrassing wat we aankomende week eten.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close