Foodfoto’s Annebeth II

Hoi! I’m back! Terug van mijn heerlijke vakantie in Spanje en ik ben er weer helemaal klaar voor om lekker te bloggen, ik heb het gemist. Ik bladerde laatst weer eens door mijn foto’s en bedacht me dat ik wel weer (ruim) genoeg foto’s had gemaakt van eten om ze weer eens te laten zien! Het zijn er best wel wat, dus bereid je voor op veel foto’s!

Photobucket

Mijn vriend en ik houden erg van een (romantisch?) avondje op de bank samen wat lekkers met een wijntje of biertje, hier hadden we lekker wat plakjes stokbrood besmeerd met aioli, rode tapenade en boter met peper en zout. Mmm…

Photobucket

Ik had spinazie en wat kipfilet over, dus besloot ik er een omeletje mee te maken. Erg goed gelukt!

Photobucket

Gewoon bij de Appie! Ik was er niet weg van trouwens..

Photobucket

Heerlijk toetje, gemaakt door beste vriendin Kirsten tijdens een gezellige barbecue met vrienden.

Photobucket

Op aanraden van Sabine zijn we wat gaan drinken bij BoraBora in Scheveningen (we waren daar een weekend) en natuurlijk mocht daar iets lekker bij! Heerlijke bitterballen!

Photobucket

Als ik tijd heb, maak ik graag een lekker ontbijtje voor mezelf. Links een boterhammetje met bramenjam, van opa de Bramenkoning en rechts kaas met komkommer, een klassieke combi ;-)

Photobucket

Ze zijn er weer, Hollandse nieuwe! Ik vind het niet lekker, maar mijn vriend is er dol op.

Photobucket

Tijd voor een fruitbakje!

Photobucket

100 % (!!!) Pure chocolade van Hotel Chocolat. Honderd procent, uniek!

Photobucket

Soms besluit ik ineens dat ik pizza wil eten. Ik stuur mijn vriend dan een fotootje met een aantal keuzes waarvan ik denk dat hij ze lekker vindt, deze koos hij deze keer. Ik kies áltijd Pizza Pollo van Ristorante, luv it!

Photobucket

Traditie van jongs af aan, als je ziek was mocht je met je deken en je kussen op de bank en kreeg je een beschuitje met suiker. Vriendlief was ziek, dus maakte ik voor hem een traditioneel hapje.

Photobucket

Oh nee, gooi ik toch zó een kop thee over mijn laptop. Ik in grote paniek, bedacht ik me ineens dat ik ooit had gelezen dat je wanneer je telefoon nat is geworden je hem in rijst moet leggen. Niets te verliezen dacht ik en na wat afdroogwerk kieperde ik mijn voordeelverpakking zilvervliesrijst over mijn laptop. En ja! Hij werkt nog!

Photobucket

Er werd voor me gekookt door mijn vriend. Ik ben gek op mijn grillpan (en mijn vriend natuurlijk)!

Photobucket

Dit ligt in Spanje in de supermarkt! Ik heb het niet gekocht, maar het ziet er erg lekker uit!

Photobucket

Even een broodje eten, waar je standaard chips bij krijgt in Spanje. Een lekker biertje om af te koelen erbij, heerlijk. Ook bestelden we nacho’s met kaas, mozzarella en spekjes. Mocht je naar Spanje gaan, kijk dan zeker even over er zo’n broodjeszaak bij je in de buurt is, https://www.100montaditos.com/. Echt een aanrader!

Photobucket

Gezellig etentje op het dakterras.

Photobucket

Een winkel met allerlei Amerikaanse etenswaren in de stad, leuk.

Photobucket

Weer in Nederland brachten we een bezoekje aan de Landmarkt. Grote kersen!

Photobucket

En deze post sluit ik af, zoals het hoort, met een toetje! ;-) Ik koos Bloedsinaasappel en Ananas én Groene appel. Dat waren de foto’s weer voor deze keer! Tot de volgende! :-)

 

Join the Conversation

 1. Chantal says:

  DIe oreo milka krijg je ook in duitsland :) Iets dichterbij voor mensen die bijv bij de grens wonen. En wat leuk van die broodjeszaak in spanje daar zat ik vorige week toevallig ook in valencia maar ik wist niet wat het allemaal inhield dat 100montaditos aangezien ik geen spaans kan! Maar was wel een hele gezellige sfeer met lekker eten.

 2. Hester says:

  Leuke foto’s! Iel, best apart dat je gewoon chips krijgt bij je avondeten…

  1. Annebeth says:

   Het was de lunch in dit geval, maar ook bij het avondeten krijg je vooraf vaak wat naturelchips. Ik vind het wel wat hebben! ;-)

 3. Ik vind dit zo’n leuk onderdeel!!
  Leuke foto’s weer Annebeth :)

 4. Moniek says:

  Die Milka Oreo is echt heerlijk, die koop ik altijd in Duitsland en heb laatst ook wat uit Spanje meegenomen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close