Week van OMF #31

Oops, zo terugkijkend op de afgelopen week heb ik helemaal niet zoveel foto’s gemaakt zie ik. Sorry daarvoor! De hoeveelheid foto’s zegt gelukkig niets over de productiviteit van de week, want dat was best in orde. Er was een videodag, een boekshootdag en er is ook genoeg gekookt. De recepten die ik momenteel maak worden eind september pas ingepland en dat geeft een hóóp ademruimte kan ik je vertellen, heel fijn! Ik merk dat de business weer een beetje wakker wordt. Er komen véél uitnodigingen binnen voor persreizen in september en events eind augustus en de mailtjes nemen ook weer toe. Aangezien ik mijn vakantie nog tegoed heb zit ik nog totaal niet in die ‘kom we gaan er weer tegenaan’ mood. Waar iedereen zijn/haar werk langzaamaan weer op lijkt te pakken, ben ik het juist aan het afbouwen. Wat een luxe! Goed, kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto7

Ik heb maar besloten te stoppen met praten over de Hollandse zomer want man, daar word ik echt niet vrolijk van. Waar ik wél vrolijk van word: deze schoenen. Ik haal zelf wel wat kleur in huis als het weer daar niet voor zorgt. Ik heb de schoenen overigens al een jaartje maar draag ze niet zo vaak. Ze zijn van Est. 1842.

foto6

Het was lang geleden dat ik lunchte met Caprese salade. Moet ik vaker doen, zo lekker.

foto1

Leuke foodpost: het Food Truck Kookboek van festival TREK. Ik liet hem op Instagram Stories al even zien, echt een aanrader. Er staan zúlke lekkere recepten in.

foto1

HAK verraste me afgelopen week ook weer met een flink perspakket. Zij hebben sinds kort nieuwe bonenmixen aan hun assortiment toegevoegd die je zo in zak kunt kopen. Ze zijn al voorgegaard dus als je wil kun je ze direct in salades of andere gerechten gebruiken. Zoals je ziet kan ik wel weer even vooruit.

foto3

foto2

Aangezien ik dit jaar ambassadeur van de kapucijner ben voor HAK, had ik daar ook nog een triljoen potjes van in de berging staan. En dat zorgt ervoor dat mijn berging er nu zo uit ziet, hahaha! HAK everywhere! Ik kan voorlopig even vooruit en overal bonen bij doen.

foto3

Foodpost kwam er genoeg afgelopen week zoals je ziet. Ik kreeg een fles limoncello en limoncello met chocoladesmaak(!) thuisgestuurd met daarbij een potje Baba, cake gedrenkt in Limoncello. Viv heeft de flessen drank mee naar huis genomen en er een wáánzinnig recept mee gemaakt. Die komt binnenkort online.

foto4

Tijd om met Senna naar de dierenarts te gaan! Het was weer tijd voor haar jaarlijkse vaccinaties. Gelukkig vindt ze het altijd heel leuk bij de dierenarts. Vanwege de koekjes denk ik.

foto2

Eeeeen nóg meer foodpost. Ik realiseer me dat ik weinig anders laat zien deze week, sorry. Dit zijn wel de leukere pakketten overigens, een hele doos vol nieuwe smaken AriZona Iced Tea van Jamin. AriZona is echt mijn favoriete ijsthee, er zat zelfs een fles in iedere Guilty Pleasures goodiebag van mijn boeklancering.

foto5

Zelf besteld maar ook héél leuk: het nieuwste Harry Potter boek! Ok, niet helemaal want eigenlijk is het gewoon het script van een toneelstuk, maar het leest heel makkelijk en voelt wel als een vervolg. Ook een dikke aanrader dus. Mocht je hem willen bestellen, bij Bol.com is ‘ie gewoon op voorraad. Wel in het Engels, de Nederlandse versie laat nog even op zich wachten.

foto8

Met de paraplu en in een zwarte jeans naar buiten tijdens het uitlaten van Senna. Grr…

foto9

Donderdag: BOEKDAG! We schoten wederom zes gerechten, heel fijn. We lopen lekker voor op schema al moet ik wel écht beginnen met schrijven deze week.

foto10

Via Instagram Stories deelde ik een aantal sneak peeks.

foto11

Vrijdag: filmdag. Ik moet in de twee weken voor mijn vakantie nog zes video’s opnemen om alles klaar te hebben staan. Appeltje eitje.

foto14

Foodpost van LavAzza, hun nieuwe filterkoffies en een grote mok. Die laatste komt altijd van pas.

foto12

Zaterdag was een normale dag. We gingen naar de markt, bij mijn ouders langs en ’s avonds vierden we de verjaardag van Tim zijn oma met een etentje. Daarna maakten we een begin met de nieuwe Netflix serie Stranger Things. We hebben het volledige eerste seizoen gekeken dit weekend, wat een tóffe serie. Echt een aanrader!

foto13

Op zondag om 07.00 uur wakker worden, zucht. Tim sliep nog dus ik maakte een begin aan mijn Harry Potter boek. Die overigens veel mooier is zonder losse flodderkaft.

foto15

Na het schoonmaken van het huis en een bezoekje aan de supermarkt lunchten we met een restje courgettesoep van vrijdag en een vers stokbrood met gezouten roomboter.

foto16

De rest van de middag lag ik op de bank Homeland te bingewatchen. Mocht je ergens nog een gaatje over hebben om een serie te kijken en Homeland nog niet hebben gezien: doen.

foto17

Na al die maanden dat Magnum haar nieuwe double caramel uitbracht proefde ik hem gisteren voor het eerst. Tim was alleen vergeten het ijsje in de vriezer te leggen, dus hij was een beetje zacht. Oops. Was best ok!

Oh, toch nog een aardige buts foto’s bij elkaar! Je maakt er meer dan je denkt blijkbaar. Aankomende week is lekker rustig. Viv is een weekje op vakantie dus onze vaste boekdag komt te vervallen, wat me twee extra dagen oplevert om aan OMF te besteden. Wel staat er een etentje met mijn foodievriendinnetjes op de planning en ga ik vrijdag EINDELIJK voor een Hannah Experience (gezichtsbehandeling) naar de schoonheidsspecialiste. Mijn huid is dramatisch de laatste maanden, maar echt, maar ik heb nog geen tijd gehad om een behandeling te boeken. Nu toch maar gedaan. Ben heel benieuwd! Ook moet ik nu dus écht een begin maken met het schrijven voor mijn tweede boek zodat de vormgeefster aan de slag kan met proefpagina’s. Maar goed, dit zien jullie allemaal volgende week. Voor nu:

Fijne week! xohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 402232324 2
ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 402232324 2

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Dat zijn inderdaad nog best veel foto’s! En geniet van je behandeling!

 2. Chantal says:

  Homeland en Stranger Things zijn toevallig de laatste series die ik op Netflix heb gekeken haha! Wel beide heel erg goed inderdaad.

 3. Priscilla - Bits of Flavour says:

  Arizona is voor mij echt jeugdsentiment! Ik ben op Curacao opgegroeid en daar had je heel wat Amerikaanse producten, waaronder Arizona. Toen we terug naar Nederland emigreerden bleek het hier (nog) niet verkrijgbaar. Langzaam aan kon je een aantal smaken ook in Nederland kopen, en nu zijn het er al zo veel! Nu moet Snapple nog deze kant op komen.

 4. Roxanne says:

  Haha! Ik ging afgelopen week ook met Cody naar de dierenarts voor zijn entingen, en dacht al dat hij de enige was die zo vrolijk wordt van een bezoekje aan de dierenarts ;)

  1. Sabine Author says:

   Haha nee hoor, Senna is overal een blij ei zolang ze maar mee mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close