Week van OMF #11-2018

Hallo daar! Een dagje later dan normaal gesproken maar hopelijk niet minder welkom en leuk. Fijn om te horen dat jullie Week van OMF massaal hebben gemist gisteren. Ik zou dit weekoverzicht echt niet zonder reden overslaan hoor, ik weet dat jullie er allemaal op zitten te wachten namelijk maar zoals ik op Facebook gisteren al zei: na ons feestweekend had ik op zondagavond echt geen puf meer om dit artikel nog helemaal in elkaar te zetten. Vrijdag, zaterdag én zondag zijn we eigenlijk de hele dag in de weer geweest met voorbereiden, Vic zijn verjaardag en onze housewarming en de nasleep ervan (lees: gasten die zaterdag niet konden komen kwamen zondag, het huis moest weer worden opgeruimd etc.) dat we blij waren dat we even konden zitten zondagavond. Vandaar dus dat ik dit artikel even een dagje heb opgeschoven, maar hier is hij gelukkig alsnog! Het was een vrij rustige week afgelopen week en dat was fijn in aanloop naar zo’n druk weekend.

foto4 2

Maandag

Ik begon de dag met het filmen van de Weight Watchers appeltaart, op veler verzoek! De video komt aankomende week nog online.

foto1 2

Terwijl met Senna liep zag ik overal de lente verschijnen, hoe heerlijk – al die bloemetjes.

foto5 2

Voor mezelf fabriceerde ik een heerlijke lunch: brood met zelfgemaakte truffel-eiersalade, rucola en wat paddenstoelen die ik nog in de koelkast had liggen.

foto6 2

Mijn nieuwe keukenmonster werd bezorgd, gekregen van SMEG want ik heb dit hele jaar een samenwerking met ze. Matcht echt perfect bij onze keuken, zo mooi!

foto2 2

Dinsdag

Dinsdag was pakketjesdag, er werden er flink wat bezorgd. Vic vermaakte zich ontzettend met alle verpakkingen. En ja, het huis was een grote ontplofte bende maar ach, blij kind = blije mama.

foto3 2

Dit zat er allemaal in de pakketjes: allereerst een pakket van Tourism Ireland ter ere van St. Patricksday.

foto9 2

Notenboters van The Nutters. Hoeveel ‘pindakaasmerken’ gaan er nog komen eigenlijk?

foto13 2

Een PR box van PR bureau House of Rebels met updates van hun merken.

foto12 2

En tot slot: thee van Tastea! Mooie verpakkingen niet waar?

foto8 2

Mijn avond is altijd al vrij perfect als ik in bad kan, maar als Tim dan ook nog eens koffie komt brengen is het helemaal fantastisch – haha!

foto7 2

Ik bestelde een ontpluizer via Bol.com en moest even mijn euforie delen over dit wonderlijke apparaat. Kijk het verschil nou! Dit is de ontpluizer die ik zelf heb gekocht, ook te gebruiken op kleding en dergelijke.

foto11 2

Woensdag

Woensdagochtend hadden Annemie en ik afgesproken om te gaan zwemmen met onze jongens. Vic vindt dat helemaal geweldig en ik kon hem dan ook het hele zwembad achterna banjeren omdat hij overal heen kroop, haha.

foto10 2

Bij thuiskomst had ik zin om lekker te lunchen maar niet om het allemaal te moeten maken, ken je dat? Uiteindelijk flanste ik toch iets heel simpels maar bijzonder lekkers in elkaar: eieren met wat spek, tonijn, veel leftover groentes, kiemgroenten en een beetje ketchup. TOP lunch, zo lekker.

foto20 2

Ik kreeg waanzinnige foodpost thuisgestuurd van Godiva. Een práchtige vaas met bloemen en daarbij de paaschocolade. Wauuuw, dit zijn echt wel de kersen op de taart hoor.

foto19 2

En kijk hoe prachtig dit eruit ziet! Dat wil je toch helemaal niet openmaken? Is ook nog niet gebeurd overigens.

foto15 2

Bij mijn schoonzusje op haar werk, ze werkt op een kinderdagverblijf, was er woensdagmiddag een Lentemiddag. De kinderboerderij had verschillende diertjes gebracht.

foto16 2

Ik hopte met Vic even langs – wat een mamadag zo he! Heel leuk.

foto18 2

Deze fantastische kaarten zijn binnenkort te koop in onze OMF shop, samen met nog zeven foodgerelateerde kaarten. Viv heeft ze ontworpen en ze zijn dus echt uniek. Tof zijn ze hè?!

foto17 2

Donderdag

Donderdagochtend had ik een afspraak en onverhoopt viel er ’s middags het een en ander uit. In plaats van te werken, wat verstandig was geweest, besloot ik naar de kapper te gaan en dat was eigenlijk nóg iets verstandiger. Het was echt heel hoog nodig namelijk. We besloten iets anders te doen, af te stappen van het wit/zilver waar ik na 3 jaar een beetje op uitgekeken was.

foto26 2

Het werd dit! HAPPY NEW HAAR! Zo blij mee.

Vrijdag

Op vrijdag had ik mezelf ‘vrij’ gegeven om alle voorbereidingen te kunnen treffen voor het feestje van zaterdag. Ik stond dan ook de héle dag in de keuken en maakte Vic zijn verjaardagstaart! Het volledige recept hiervan komt binnenkort op OMF.

foto23 2

Zaterdag

Zaterdag was dan DE dag, Vic werd 1. De hele dag heb ik vrijwel constant teruggedacht aan een jaar geleden, gek is dat. We vierden Vic zijn verjaardag tegelijk met onze housewarming en uiteindelijk hadden we 25 man tegelijk over de vloer. Onwijs gezellig, vond Vic ook. En uiteraard mocht hij ook van zijn verjaardagstaart eten. Hij werkte twee stukken in no-time naar binnen, haha.

foto25 2

Spelen met maatje Duha. Het was een leuke en feestelijke dag!

foto24 2

Zondag

Zondag was het alweer redelijk vroeg dag na een onrustige nacht. Vic had heel wat indrukken te verwerken denk ik en werd 3 keer wakker, pff. En tja, zo’n tissuebox is natuurlijk véle malen leuker dan cadeaus, haha.

foto22 2

Kiekje van de binnenkant van de verjaardagstaart. Zondag overdag kregen we nog wat visite.

foto21 2

En ’s avonds maakte ik de traktatie voor bij de gastouder. Ik kreeg deze tip van soepstengels met vingerpoppetjes doorgestuurd – zo leuk! Ik versierde een Weckpot, deed hier wat discodip in en stak daarin de soepstengels met vingerpoppetjes en een kaartje eraan. Simpel maar wel vrolijk.

En dat was ‘m! In tegenstelling tot vorige week wordt deze week een stuk drukker, iedere dag staat er wel iets op de planning: een afspraak, een deadline, Tim die weg moet voor werk, mijn schoonzusje is jarig… Het wordt wel een hele leuke en sociale week maar qua werk wordt het voor mij echt even puzzelen qua timings.

Join the Conversation

  1. Dorien says:

    Wat een leuke week :)
    Volgens mij is de foto van de hele taart een beetje weggevallen ;)
    En voor mij lijkt “the nutters” juist eindelijk een keer iets anders dan die tienmiljoen pindakaasmerken die rare smaakjes aan de pindakaas geven… Op je foto lijkt het me namelijk meer een merk dat verschillende soorten noten omtovert in broodbeleg dan een merk dat ook weer een nieuw smaakje pindakaas heeft ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close