Week van OMF #29

Ik plaats nu al een aantal weken een nieuwe editie van Week van OMF pas op maandagmiddag en ik moet bekennen dat dit me prima bevalt eigenlijk. Het scheelt me op zondagavond namelijk weer wat werk en hoewel ik weet dat veel bloggers gewoon op zondagavond een diary in elkaar zetten, vind ik het persoonlijk lekker om dit niet per se te moeten. Voor mij is het immers ook een zondag en die besteed ik liever met mijn meneer op de bank dan alleen achter de computer. Van nu af aan komt de Week van OMF dan ook iedere maandagmiddag om 14.00 uur online.

Afgelopen week was een lastig weekje, ik merk dat ik er een beetje doorheen zit qua werk en dat de afgelopen maanden hun tol beginnen te eisen. Een boek maken en een site draaiende houden gaan niet in de koude kleren zitten merk ik en ik ben echt toe aan vakantie. Gelukkig is het qua afspraken en evenementen lekker rustig en besteed ik het grootste deel van mijn dagen thuis werkend en dat scheelt al een hoop. Wel maak ik wat minder foto’s voor de Week van OMF omdat ik niet alles de moeite waard vind om vast te leggen. Maar een maandag is geen maandag zonder weekoverzicht. Komt ‘ie!

Maandag

foto1

Ik begon de maandag met een afspraak bij de masseur. Eens in de zoveel tijd ga ik erheen om mijn rug los te masseren. Mijn (rug)spieren hebben er aanleg voor om snel vast te gaan zitten/in de knoop te raken en om te voorkomen dat ik veel en vaak rugpijn krijg, ga ik naar de masseur. Was weer fijn!

foto2

Daarna gauw door om boodschappen te doen!

kippensoep1

De rest van de dag werkte ik thuis, ik had heel wat artikeltjes te schrijven dus dat deed ik. Ik lunchte met deze lekker kippensoep die ik vlak daarvoor vers had gemaakt.

foto3

Eind van de middag moest ik naar de tandarts. Ik ga maar héél weinig naar de tandarts (de laatste keer was drie jaar geleden, al geloof ik nog steeds dat dit in de agenda van de tandarts niet helemaal klopte!) en ook deze keer was ik weer ‘voor niets’. Geen tandplak, geen gaatjes en mijn verstandskiezen mogen ook lekker blijven zitten. Eitje! Maar vanaf nu zal ik braaf ieder jaar gaan, ik betaal er immers ook verzekering voor.

foto19

’s Avonds was het weer tijd om lekker te gaan CrossFitten. Ik maak hier eigenlijk nooit foto’s van maar ik zal vanaf nu even een screenshotje plaatsen van de WOD’s die we doen. Dan krijgen jullie ook een indruk van wat het zoal inhoudt.

Dinsdag

foto4

Dinsdag was Lotte haar werkdag en zelf was ik al vroeg in de bouwmarkt voor houten panelen. We gingen zelf ondergrondjes maken voor foto’s!

foto5

Puuurrfect! Lot verfde de panelen aan weerszijden in een andere kleur. We hebben nu een zwarte, grijze en witte houten ondergrond. Over de vierde zijde ben ik nog niet helemaal uit. Of ik laat hem zoals ‘ie is of we doen er iets anders mee.

foto6

’s Middags was het tijd om een video op te nemen en dat deed ik met deze heerlijkheden. Ik ben gek op Kinder Bueno en moest me inhouden om niet alles op te eten voordat het ’t ijs in ging. De video voor het Kinder Bueno IJs kun je hier terugkijken.

kipburgertjes

’s Avonds prepte ik de lunch voor de volgende dag alvast. Ideaal en een tip voor iedereen die er ’s ochtends te druk voor is.

Woensdag

Ik moest even terugkijken in mijn agenda wat er allemaal op de planning stond want ik zag dat ik nauwelijks foto’s had gemaakt. Woensdag had ik last-minute een afspraak in Amsterdam voordat zij op vakantie ging. Het was een regenachtige dag helaas. Jammer!

foto7

De enige foto die ik maakte (naast de foto van mijn eten uiteraard) was deze: het whiteboard bij CrossFit. Soms moeten we zoveel dingen onthouden dat ik er maar een foto van maak, anders kan ik het niet verwerken in mijn CrossFit App.

foto20

Dit was de workout van die avond. Vrij rustig en alleen op kracht gericht.

Donderdag

foto8

Ik besteedde het eerste uurtje van de donderdag met online shoppen. Ik scoorde deze drie super leuke Superdry items met heel veel korting. Wooo!

foto9

Begin van de middag kwam Vleeschwaar bij mij filmen! Doe mij ook zulke fijne lampen.

foto10

En voor camera maakte ik deze heerlijke Surf & Turf tapasspiesjes (op een geweldig bord van Bitossi!). Ik zal de video met jullie delen zodra deze klaar is.

foto11

Tim maakte ’s avonds een broodje omdat ik geen tijd had om te koken maar ik maakte het goed door deze Watermeloen-Kokos mocktails te maken. Het receptje hiervan stond afgelopen zaterdag online.

Vrijdag

foto12

Vrijdag stond ik net als bijna heel Nederland stil bij de ramp met MH17 die een jaar geleden plaatsvond. Ik vind het nog steeds onwerkelijk.

foto13

Aan het eind van de ochtend stond er iemand aan de deur met deze Borrelbits van Bonduelle! De groentesnacks vliegen je om de oren de laatste tijd maar deze van Bonduelle lijken me wel heel bijzonder. Verkrijgbaar in drie variaties: Sunny South, Amazing Asia en Lovely Latina. Willen jullie hiervan een review zien?

Vrijdagmiddag was me-time, ik ging lekker naar de kapper! Een kappersessie duurt bij mij altijd rustig drie uur (kleuren, knippen etc.) en ik heb heerlijk gerelaxt. Boekje gelezen, gekletst met de medewerkers en geen foto’s gemaakt. Ook wel eens lekker! Ik ben trouwens in Apeldoorn naar Dullers geweest. Beste kapper óóit. Echt een aanrader!

foto14

Hoewel we ’s avonds eigenlijk naar CrossFit zouden gaan besloten we lekker een terrasje te pakken in de stad en daar een hapje te gaan eten. Het was zulk mooi weer, zonde om daar geen gebruik van te maken!

Zaterdag

foto18

We maakten het etentje van de avond ervoor wel goed met een CrossFit WOD. Op zaterdag zijn er altijd partner of teamwods. Dit was de workout van afgelopen zaterdag.

salade_kippendij

Na een bezoekje aan de markt lunchten we met een lekkere salade.

foto15

Tim ging ’s middags op pad met de motor, zelf dook ik even achter de computer om wat te werken. Video editen en mailbox legen.

De rest van de dag deden we lekker rustig aan. ’s Avonds keek ik twee afleveringen van Under the Dome en EINDELIJK een keer de film Ratatouille. Slecht dat ik die nog niet had gezien zeg. Maar ik vond ‘em leuk! Deed me weer even terugdenken aan de attractie in Disney Studio’s ;)

Zondag

foto16

Gisteren sliepen we lekker uit en nadat we het huis hadden schoongemaakt ging ik aan de slag met een recept voor een advertorial. Deze komt morgen online en is echt heel lekker! Tim lunchte met dat gerechtje, zelf maakte ik weer eens een Caprese salade. Jumm.

foto17

De rest van de dag genoot ik van het niets doen, ik had een beetje een off-day en dook met mijn E-Reader op de bank.

’s Avonds gingen we nog uit eten met de opa en oma van Tim maar hier heb ik geen foto’s van gemaakt.

Deze week is een lekker weekje! Woensdag en donderdag ga ik naar Gent ter gelegenheid van de Gentse Feesten en hopelijk kan ik nog iets van de stad ontdekken. Lijkt me leuk, ik ben er nog nooit geweest! Voor de rest staat er weinig op de planning. Ik heb wat boek-dingen te doen en ben lekker vooruit aan het werken voor de site dus ik hoop dat ik dat deze week ook lekker kan blijven doen.

Fijne week iedereen! x

Join the Conversation

 1. Laura - Dagelijkse hap says:

  Alles ziet er weer heerlijk uit :D
  Ook fijn dat je eens een tijdje hebt kunnen lezen op je e-reader :) Heerlijk om eens weg te duiken in een boek!

 2. Margot says:

  Het ziet eruit als een lekker weekje en Ratatouille blijft een leuke film!

 3. Nadia says:

  Ik wil wel een review van de groentesnacks! Wat ziet de radler van vrijdag er lekker uit.

 4. Wat een leuke diary weer! X

 5. Rebecca says:

  Die groentesnacks zien er lekker uit! Ben wel nieuwsgierig, dus een review is zeker welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close