Video: Chocoladefudgetaart met Oreo en Aardbei

Veruit het meest gemaakte recept van OhMyFoodness is de Chocoladefudgetaart. Uiteraard komt dit recept nog een keertje terug in mijn Guilty Pleasures-Kookboek, het wordt zo langzamerhand mijn signature dish. Hoewel de taart op zichzelf naar mijn idee al perfect is, vond ik het toch leuk om er een variatierecept op te bedenken en dit deed ik met behulp van Oreo en aardbeien. Mocht jij zelf het oorspronkelijke recept al een keer gemaakt hebben dan raad ik je aan ook dit variatierecept eens te maken. De chocoladefudgetaart nog nooit gegeten? Probeer dan eerst eens het basisrecept en ga dan variëren. En doe het snel, je weet namelijk niet wat je mist!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (1 taart van 20 cm)

 • 250 gram Oreo
 • 100 gram aardbeien
 • 125 gram ongezouten roomboter + 30 gram extra
 • 1 blikje gecondenseerde melk
 • 250 gram pure chocolade

Check de video voor de werkwijze!

Chocolade Fudgetaart met Oreo en aardbei

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Dat ziet er echt veel te lekker uit!

 2. Karlijn says:

  Ohhh wat doe je me aan?!

 3. Lotte says:

  O.my.god. Dat is echt een Guilty Pleasure! Ziet er echt super uit!

 4. Joyce says:

  Wow, dit ziet er zo lekker uit! En ik heb toevallig ook alles in huis om ze te maken :-D

 5. Omdat je in de video zegt dat je een dag verder bent, had je niet persee rekening hoeven houden om hetzelfde shirt aan te doen. Want ik weet dat je voor elke video een ander shirt aan hebt.

 6. Anouk says:

  Omg! Dit lijkt me zo lekker

 7. Laura - Dagelijkse hap says:

  Het is zo gemeen om zulke recepten online te zetten… hoe kan ik daar nou nee tegen zeggen??

 8. Leuke video! Lijkt me zo heerlijk! Zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close