Week van OMF #01 – 2018

Ik heb besloten om dit jaar mijn Week van OMF maar weer op te delen in dagen want inmiddels ben ik zo gewend aan het foto’s maken, dat ik voor vrijwel iedere dag iets te delen heb! Dat maakt het geheel wellicht ook iets overzichtelijker om te lezen. Anyway, zo’n week waarin een feestdag valt is altijd een beetje gek – ik heb dan standaard iedere dag moeite met bedenken welke dag het is haha. Enfin, op dinsdag 2 januari begonnen de normale werkweken weer en het is een drukke/fijne week geweest. Veel om te laten zien aan je.

foto1 1

Maandag

Tijd om weer een beetje normaal te doen. Voor de lunch maakte ik soep met tomaat, rode linzen en bloemkool. Was erg lekker dus ik deel het recept binnenkort!

foto3

Jaaa, goed nieuws op deze 1e januari! Een nieuw seizoen van How to get away with murder op Netflix. Ik ben direct begonnen met kijken natuurlijk.

foto2 1

Foodpost op 1 januari, er kwam inderdaad een koerier langs op 1 januari. Met flesjes ice tea (die echt wel heel lekker zijn) een zitkussen voor in de tuin en ijsblokhoudertjes. Sla mij maar neer maar ik snapte deze timing totaal niet.

foto4 1

Dinsdag

In plaats van maandag ging Vic deze week op dinsdag naar de gastouder zodat ik weer even goed kon knallen. Ik nam in totaal drie video’s op.

foto5 1

Tijd voor een soeppan ja.

foto6 1

Hier mislukt ook wel eens iets, helaas. Zo kak als je er al uren mee bezig bent en het op ’t laatste moment mislukt. FML.

foto7 1

Via fonQ bestelde (niet gesponsord dus) ik de laatste nieuwe lampen voor ons nieuwe huis. Zooooo tof! Nu hebben we alle verlichting geregeld.

foto8 1

Foodpost van Kerim, allemaal bijzondere producten.

foto9 1

’s Avonds ging ik uiteraard weer op de bank met How to get away with murder.

foto10

Woensdag

Woensdag werkte ik thuis terwijl Vic ook thuis was. Tijdens de nodige speelpauzes werd ik stiekem van achteren beslopen.

foto11 1

Het stormde zó erg buiten, een grote kom soep is dan wel lekker! Vic lag ondertussen heerlijk een paar uur op bed.

foto12 1

’s Avonds was het voor het eerst sinds lange tijd weer tijd om te sporten. Heerlijk weer!

foto14 1

Donderdag

Op pad voor Gelderse streken! Papa ging een dagje mee, dat was zo gezellig. We hebben zulke gepassioneerde ondernemers en zulke mooie producten mogen zien, ik ben echt een beetje verliefd geworden op ‘mijn’ provincie.

foto15 1

Nog steeds onder de indruk van de camera van de iPhone 8 Plus.

foto13 1

Fabrieksbezoekje en dus mooie sokken over de schoenen. Alles beter dan Crocs!

foto16 1

Whiii, zo lief <3 Dit is een Jersey kalfje en op de boerderij waar Remeker kaas wordt gemaakt, mogen de kalfjes ‘gewoon’ twee keer per dag bij hun mama. Normaal gesproken worden ze direct van elkaar gescheiden, hier niet. Toppers.

foto17 1

Vrijdag

In december rondde ik kookboek 1 waarvoor ik was ingehuurd al af, nu mocht ik aan de slag met alweer een volgende. Kleine sneak peek van de beelden die we hebben geschoten. Dit was wel een beetje uit mijn comfortzone qua styling, maar daarom misschien juist tof om te doen.

foto18 1

Toen de fotograaf naar huis was ruimde ik het huis op en kookte ik vast voor ’s avonds. Voor ons ging er een schaal groentelasagne de oven in, Vic kreeg dit prutje.

foto19 1

’s Avonds was Tim de deur uit en maakte ik vast de eetplanning voor aankomende week en was ik heerlijk rustig aan het werk op de bank.

foto20 1

Zaterdag

Ik maakte in het weekend niet zoveel foto’s omdat we simpelweg constant bezig waren. Vic droeg in ieder geval een nieuw shirtje dat hij van oma heeft gekregen.

foto22 1

Foodpost! 100% appelmoes van Servero, lekker en fijn dat het nul toegevoegde ingrediënten heeft. Ik zal het binnenkort ook eens aan Vic geven, vindt hij vast lekker.

foto23 1

Voor de lunch maakte ik een lekkere salade. We kregen onlangs een stapel vegetarische producten van Jumbo en ik gebruikte de ‘kipschnitzel’ voor de salade. Erbij rucola, Apetina light, komkommer, tomaat, balsamico en olijfolie. Simpel maar smaakvol.

foto24 1

Lekkere smeerpoets <3 Kijk die twee tandjes onderin ook, hahaha.

foto21 1

’s Avonds gingen er twee ovenschalen de oven in, eentje voor ons en eentje voor de kleine man. Zo eet hij eigenlijk min of meer met de pot mee, zelfde ingrediënten maar zonder het zout en heftige specerijen.

foto25 1

Zondag

Ik begon de zondag met een goed ontbijtje: toast van waldkornbrood met avocado, rucola en zachtgekookte eieren.

Mijn schoonzusje kwam nog even langs, we deden boodschappen en aan het eind van de middag kwamen Ken, Annemie en kleine Nick langs. Hier heb ik allemaal geen foto’s van gemaakt.

Was ‘m weer! Productieve eerste week van januari dacht ik zo, fijn! Ook aankomende week belooft weer productief te zijn. Vandaag heb ik een afspraak met mijn boekhouder, donderdag staat er een shootdag op de planning en vrijdag vindt de Lekker & Simpel/OhMyFoodness/Becel kookworkshop plaats. Verder is het vooral heel veel aan de blog werk, video’s editen, deadlines wegwerken etc.

Mocht je het leuk vinden: ik vlog sinds kort en mijn weekvlogs vind je terug op het YouTube-kanaal van OhMyFoodness!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Malou | Blonde Blossom says:

  Wat is Vic een schatje en wat is ‘ie groot geworden! Die tandjes zijn ook zo schattig. Het lijkt me echt heel leuk om een dagje op pad te gaan in je provincie, volgens mij leer je daar superveel van. En die kalfjes! <3 Malou x

  1. Sabine Author says:

   Ja, dat is echt súper leuk om te doen!

 2. Joyce - LemonyLifeNL says:

  Je bent 2018 zo te zien lekker begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close