Week van OMF #20-2021

En toen zat mijn eerste weekje werken op kantoor er alweer op! Was lekker om weer op mijn fijne werkplek te zitten hoor. Het zorgt toch voor een hoop meer ritme in het dagelijks leven en daar ben ik toch wel voorstander van. Het was niet zo druk qua werk afgelopen week en dat was fijn, ik had vrijdagochtend alweer mijn derde examen voor mijn opleiding dus mijn week stond vooral in het teken van leren, leren en nog eens leren. Oh en: ik ben lekker vaak op de fiets gestapt en stond voor het eerst sinds maanden weer in de sportschool – ZALIG.

IMG 1467

Maandag

Jaaa, na 2,5 week afwezigheid zat ik eindelijk weer op mijn favoriete werkplek. Zo fijn om weer op kantoor te kunnen zijn en het normale ritme op te pakken.

IMG 1468

Ik liep tijdens werktijd even naar Albert Heijn om wat verantwoorde dingen in huis te halen en daar spotte ik deze te gekke tafelzeilen. Moesten mee natuurlijk.

IMG 1470

Er stond nog leftover pokébowl in de koelkast thuis dus die ging mee naar kantoor. Heb het geheel wat opgefleurd met gerookte kipfilet en yum, super lekkere lunch.

IMG 1474

Altijd weer een verrassing wat ik in mijn werktas aan tref. Deze keer (Kids)K’NEX.

IMG 1476

’s Avonds aan de studie: ik deed een proeftentamen en had 95% van de vragen goed. Dat geeft de burger hoop.

IMG 1489

Dinsdag

Terwijl ik allemaal gezellige foto’s van onze gastouder doorgestuurd kreeg waar Cody was, verdiepte ik me in het manuscript voor mijn boek. Die kwam terug met correcties/opmerkingen en die moeten dan ook allemaal weer nagekeken worden.

IMG 1490

’s Middags had ik een meeting en ging ik aan de slag met (potentiële) samenwerkingen voor de komende tijd.

IMG 1497

We hadden helemaal geen verkleedkleding in huis en nu Vic af en toe verkleed naar school mag, leek het me handig om wat in huis te halen. Via AliExpress bestelde ik o.a. een brandweerpak. ZO leuk!

IMG 1493

Terwijl Vic aan het bijkomen was van school, dook ik mijn studieboek(je) weer in.

IMG 1502

Ook HEEL FIJN nieuws: mijn enige werkende medicijnen waren eindelijk weer leverbaar dus mijn buik krijgt eindelijk weer een beetje rust. Pfoe, was er zo aan toe.

IMG 1505

Ik had bedacht dinsdagavond wel even vanuit bad te kunnen leren.

IMG 1508

Maar daar dacht een deel van het gezien anders over, hahaha. Heel normaal hoor, je bed naar de badkamer verhuizen.

IMG 1514

Woensdag

Cody en ik brachten Vic op de fiets naar school woensdagochtend en fietsten door naar de Action waar ik met een flinke boodschappentas wegging. Handig hoor, zo’n kinderstoel, haha.

IMG 1531

Ik nam mijn kledingkast even onder handen. Winterkleding eruit, alle hangers vervangen voor smallere hangertjes. Hoe gezellig ook al die kleuren!

IMG 1517

Cody is er ook al aan toe om naar de basisschool te gaan… (geintje)

IMG 1521

Met een kind dat helemaal in de ban van tenten is de laatste tijd, moest er natuurlijk even een tent gebouwd worden in de woonkamer ’s middags.

IMG 1526

Als je kind je earcuffs heeft ontdekt… Hahaha.

IMG 1545

Donderdag

Ik begon de donderdag met een ochtend op kantoor en sloot daar af met een fijne lunch: sourcream & onion maiswafels met gerookte zalm en dille. YUM.

IMG 1547

Ik droeg donderdag een nieuwe blouse en wilde die even met jullie delen op Instagram. Hij is MEGA oversized en is gemaakt van een soort hydrofiele stof waardoor hij mega luchtig is. Echt heel fijn. Van Guts & Gusto, blouse ‘Marleen’.

IMG 1549

Eenmaal thuis ruimde ik even een deze chaos weg.

IMG 1551

Much better.

IMG 1552

De zon scheen en daar besloot ik direct maar even gebruik van te maken. Een laatste middag studeren voor mijn examen vrijdagochtend.

IMG 1560

Vrijdag

Mijn dag begon vrijdag met een examen Sociale Psychologie die ik ruim haalde, ZO FIJN. Dat moest even gevierd worden met een lekker taartje.

IMG 1565

Daarna ruimden Tim en ik de hele zolderkamer op. Er gingen veel spullen weg en alles werd even opnieuw ingedeeld. Veel meer ruimte nu en je struikelt niet meer over tal van spullen.

IMG 1566

Er kwam foodpost binnen van Love Beets. Twee smaken bietjes. Ben benieuwd, deze week even proberen!

IMG 1570

Vrijdagmiddag stond ik eindelijk weer een uurtje in de sportschool. Nog wel rustig aandoen met mijn knie maar het was zoooo fijn om weer even wat te doen en spierpijn te voelen.

IMG 1593

Weekend

Het weekend is tot nu toe lekker relaxt, we hebben vandaag natuurlijk ook nog een dagje! Met Vic ging ik weer naar karateles. Kijk hem shinen in zijn pak, haha.

IMG 1595

Al vond hij dit pak ook wel erg gaaf. Die werd bezorgd toen we thuiskwamen.

IMG 1598

Nog meer post: verse vis van The Seafood Bar! Vooral lekker veel zalm, mijn favoriet.

Gisteren deden we niet zoveel. Huishouden, studeren, beetje hobby’en en ik ging weer even een uurtje naar de sportschool ’s middags.

Vandaag is het Tweede Pinksterdag en we gaan, ook sinds maanden, weer eens naar de Apenheul. Het park is weer open en wat heerlijk is het om weer eens wat met de jongens te kunnen doen naast naar de speeltuin gaan. Echt súper fijn. Verder heb ik een aantal deadlines te halen deze week en kan ik eindelijk weer eventjes ‘normaal’ met school bezig zijn in plaats van iedere avond te moeten blokken.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close