Week van OMF #48-2020

Wat lekker om weer een normale week aan het werk te zijn! Het was ook echt druilerig weer afgelopen week en ik vind het dan altijd zo fijn om vanachter mijn pc op kantoor naar buiten te kunnen kijken. Ik ben altijd het productiefst wanneer het grauw weer is. Voor de verandering stond ik eens niet het gros van de week te ploeteren in de keuken. Ik ben namelijk BIJNA klaar voor Kerst op OMF en zat dus vooral veel achter een beeldscherm om een immense hoeveelheid foto’s de editen en recepten uit te werken. Er komt veel lekkers jullie kant op de komende weken! Hoewel we december nog moeten beginnen, zijn wij ook alweer begonnen met een jaarplanning voor volgend jaar. Laten we het alsjeblieft een leuker en feestelijker jaar maken in 2021!

Maandag

Een hele goedemorgen. Ik begon de week met een computerdag en note to self: daar moet ik een gewoonte van maken. Ik merkte dat ik het een stuk fijner vond om te schrijven, foto’s te bewerken en veel artikelen in te plannen dan de week te starten met een kookdag. Ik begon met het installeren van een nieuwe printer, mijn oude sneuvelde vorige week.

De bovenbuuf kwam me weer volproppen met lekkerst. Ze maakte speculaascake, zó lekker.

Ik was wel lekker on a roll.

Voor het eerst sinds maanden publiceerde ik weer een YT-video! Vanaf nu komt er iedere week een video online op mijn YT-kanaal.

Dinsdag

Ik begon de dinsdag bij de kapper. Ik ben laatst natuurlijk ook al geweest, maar moest nog even terug om de kleur wat intenser te maken. Weer grijs en donker bij de aanzet.

Bij Albert Heijn scoorde ik deze limited edition koffie van Starbucks. Lekkeeeeer. Je proeft de toffee echt heel goed.

Daarna gauw de keuken in voor wat kerstrecepten. Ik lunchte met een borrelhapje, zo vervelend.

De rest van de dag zat ik weer achter de pc.

Woensdag

Nog even een extra foto van mijn haar zodat je goed de donkere uitgroei kunt zien. Ik ben er heel blij mee!

Moose Bakery kwam hun waanzinnig lekkere chunky cookies brengen. Die vielen ENORM in de smaak.

Donderdag

Normaal gesproken werk ik niet echt met een jaarplanning voor OMF maar dat wil ik deze keer voor het eerst doen. Er komt een nieuw boek aan, OMF bestaat 10 jaar en we hebben nu natuurlijk twee websites te onderhouden dus we willen wat mooie plannen bedenken voor 2021. Ik hing maandkalenders op de kast zodat we daar steeds post-its op kunnen plakken.

Ik zat met name achter de pc donderdag en maakte daar geen foto’s van. Thuis lag er foodpost te wachten van Pacha de Cacao. Zij hebben sap gemaakt van cacaopulp. Heb het nog niet geproefd maar het schijnt best fris te zijn. Ben heel benieuwd. De verpakking is in ieder geval heel tof.

Vrijdag

Van Brenda kreeg ik ook foodpost, ze heeft net haar nieuwe kookboek gelanceerd – zo tof is ‘ie geworden!

Met Viv nam ik een proefvideo voor kerstsnoep op. Zoveel zoetigheid maar op zich niet heel vervelend zo op vrijdagochtend, haha.

Tim was ook op kantoor aan het werk en samen haalden we lunch bij Bagels & Beans.

Met de post kwam deze héérlijke The Blueberry Box van het gelijknamige restaurant in Amersfoort. Hier kun je bestellen als jou dat ook lekker lijkt. Ik kan het van harte aanbevelen ;-)

Weekend

Ik werd getrakteerd op ‘taart’ en ‘koffie’ door Vic zaterdagochtend.

Bij het doen van de boodschappen stuitte ik op twee hele leuke items bij Lidl. Om te beginnen deze LED strip die ook compatible is met Philips Hue. TOP, tijdens de Black Friday sale waren we aan het kijken geweest bij Philips maar €69,99 voor zo’n kit vonden we als nog te duur. Deze van Lidl was maar €29,99 en werkt top.

Kijk!

Ook scoorde ik deze leuke hangers voor in de kerstboom bij Lidl.

Het was mooi weer dit weekend dus we waren regelmatig op pad. Dik ingepakt, dat wel.

Sinterklaas en de pietjes hadden de kindjes gefopt zaterdagnacht en de woonkamer overhoop gehaald. EN! de cadeautjes verstopt. De verrassing was groot gisterochtend.

Ik wandelde ‘s ochtends met mijn moeder en ‘s middags ging ik er even met Vic op uit naar Decathlon, Mediamarkt en Intratuin.

Aankomende week rond ik de laatste recepten voor Kerst af en heb ik een bespreking met de uitgeverij voor mijn nieuwe boek dat in sept. 2021 moet verschijnen. Verder is het véél typen. Een snelle blik op mijn planning leert dat ik 14 artikelen te schrijven heb aankomende week dus vervelen zal niet gebeuren.

Uiteraard is het eind deze week ook pakjesavond, de eerste die we vieren met onze kindjes. We gaan traditiegetrouw gourmetten en daarna staat er een zak (kuch, twee) met cadeaus voor de jongens. Ben zo benieuwd naar hun koppies.

Fijne week en fijne pakjesavond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close