Week van OMF #11

I am back in business! Na twee weken vrijwel niets te hebben gedaan zat ik afgelopen week weer volop  met mijn hoofd in afspraken en belangrijke (en vooral spannende!) dingen. Ik had drie geheimzinnige afspraken waar ik jullie aankomende week waarschijnlijk eindelijk ALLES over kan vertellen, de boeklancering van Pauline en werkte verder vooral ook heel veel thuis. Omdat het zo’n drukke week was heb ik helaas niet heel erg veel foto’s gemaakt, maar ik hoop dat ik jullie met deze Week van OMF toch een beetje een indruk kan geven van hoe mijn afgelopen week eruit zag.

Maandag

foto1

De week begon met het doen van boodschappen. Ik weet niet hoe het komt maar zo af en toe veranderd mijn vaste boodschappendag gewoon ineens. Tegenwoordig doe ik de boodschappen vooral op maandagochtend en dan het liefst zo vroeg mogelijk. Bij opening van de supermarkt sta ik praktisch al voor de deur – niet letterlijk, dat vind ik verschrikkelijk namelijk – en binnen drie kwartier ben ik weer thuis, klaar om aan het werk te gaan. Fijn!

foto2

Editen, editen, editen. Ik heb veel in Final Cut Pro gewerkt afgelopen week. Geeft niet, ik vind het een van de leukste dingen om te doen!

foto3

Ik lunchte met Oosters gemarineerde aubergine, zooooo lekker! Lekkerder dan ik verwacht had trouwens. Het recept komt aankomende week online.

foto4

Ik kocht een nieuwe borstel voor Senna (een rip off van de Furminator) en besloot haar direct even te borstelen. Zo, daar kwam maar een beetje haar vanaf.

foto5

’s Avonds mocht ik na twee weken niets doen eindelijk weer voorzichtig CrossFitten! YES! Afgelopen week ben ik drie keer geweest, alleen om mijn bovenlijf en armen te trainen. Maar alsnog is het veel beter dan niets doen. Voelde weer goed :)

Dinsdag

foto6

Editen, editen, editen… Ik zei het toch!

foto7

Inspiratieloos voor de lunch en daarom lunchte ik met een kommetje Alpro Mild & Creamy Vanille met speltmuesli van Zonnatura, banaan, geraspte kokos en een schep chiazaadjes. Lekker!

foto8

In de middag had ik nummer 1 van de drie geheimzinnige afspraken, we hadden afgesproken bij Café-Restaurant De Plantage naast Artis in Amsterdam. Wat een heerlijke plek is dat zeg, ik moet daar vaker mijn afspraken plannen! De cappuccino is ook goedgekeurd.

foto9

En daarna door naar de super gezellige boeklancering van Pauline in Par Hasard aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Ik vond het zo leuk om bij te kletsen met iedereen en kennis te maken met mensen die ik al eeuwen via internet ken maar nog nooit had ontmoet. Een geslaagd feestje! Ik was er om 17.00 uur en uiteindelijk ging ik om 20.00 uur pas weer weg, haha.

foto10

En daar is ‘ie dan! Deze week volgt een uitgebreide inkijk en review.

Woensdag

foto11

Goedemorgen Sennie! (ze heet Senna). Ik begon de dag met CrossFit!

foto12

Tot de lunch deed ik niet heel veel want na het CrossFitten moest ik nog douchen, omkleden etc. Ik lunchte in ieder geval met een ‘Risotto’ van parelcouscous met Vadouvan. Erg lekker en bijzonder. Recept volgt!

foto13

Yaaay, mijn paspoort is weer terug! Inclusief mijn visum voor Vietnam. Over een week of drie zit ik al in het vliegtuig. Spannend!

foto14

’s Middags knalde ik er een paar recepten uit, ik had zo’n zin om in de keuken te staan! Ik maakte onder andere deze Paleo-proof Carrotcake. Recept volgt!

foto15Haha, ik moest hier zo hard om lachen!

Donderdag

foto16

Donderdag was ik de héle dag in Amsterdam te vinden voor afspraken. Ik vind dit nog steeds zo’n rare gewaarwording, een brug op de snelweg. Haha!

foto17

Mooie marmeren vloer <3

foto18

Mijn eerste afspraak had ik in Amsterdam Zuid en we spraken af bij een lekker bakkerswinkeltje waar ik een stuk carrotcake ter grootte van een Clubsandwich voorgeschoteld kreeg. Zo lekker, maar echt iets teveel.

foto19

De tweede afspraak had ik met een PR-bureau bij Jefferson in Amsterdam. Wat een super leuke tent zeg! Ook een heerlijk plekje om te werken.

foto20

Het was een lunchafspraak (hoera!) en ik koos voor de garnalenkroketten. Ik HOU van garnalenkroketten.

Na deze afspraak had ik nog een laatste afspraak in Amsterdam, maar hier heb ik geen foto van gemaakt.

foto21

Laat thuis, lange dag… Wat is er dan beter dan een snackdinertje. Een gezonde deze keer, ook fijn!

Vrijdag

Ik begon de dag vrijdag bij de Fysio en daarna crosste ik door naar een aantal winkels.

foto22

Onder andere naar de HEMA! Een nieuw project vraagt om een nieuw notitieboek. Deze is super fijn trouwens. Een ringband met verstelbare tabbladen, insteekhoezen en een dicht ritsbaar envelopje. En dat voor € 4,95. Ik hou van HEMA!

foto23

Daarna was het hard tijd om de video’s voor deze week op te nemen (ik probeer dat altijd op één dag te doen). Ik maakte onder andere deze Oreo Tiramisu waar het recept vanmiddag van online komt.

foto24

Bij HEMA kocht ik ook nog dit leuke telefoonhoesje. En dat voor drie euro, haha.

De rest van de dag was ik hard aan het werk. Filmen, artikelen typen, editen en mails eruit sturen. ’s Avonds ging ik voor de derde keer deze week naar CrossFit!

Zaterdag

foto25

Tim ging ’s ochtends naar CrossFit (ik durf nog niet aan partnerWODS deel te nemen omdat ik aangepaste trainingen heb) en in de tussentijd werkte ik nog een beetje. Daarna gingen we naar de markt!

foto26

Jummm, kibbeling voor de lunch.

foto27

Tegen 14.00 uur gingen we weer naar de CrossFit box waar de derde open WOD van dit jaar werd gehouden. Natuurlijk om keihard aan te moedigen.

foto28

Daarna reed ik met schoonzusje Lotte door naar de Kringloop om wat nieuwe/oude props te halen voor foodfotografie.

De rest van de dag deden we niet zoveel meer, het was immers ook alweer 17.00 uur. ’s Avonds keken we via Netflix Ironman 3.

Zondag

foto29

De eerste foto die ik gisteren maakte was pas om half 4. Oops! We sliepen uit, deden het huishouden en daarna ging ik naar mijn ouders om het een en ander te bespreken. Om 15.00 uur was ik weer thuis en troffen we de voorbereidingen voor een gezellig etentje bij ons thuis ’s avonds. Yaaay, houd ik van!

foto30

Met z’n zessen zaten we uiteindelijk klaar voor Life 4 You, met genoeg eten om uit te kiezen ;)

foto31

En gelukkig kon het toetje prima gegeten worden met het muurbestek, haha.

Aankomende week is wat betreft afspraken vooralsnog relatief rustig maar ik heb zo het vermoeden dat dit snel omslaat. Vandaag ben ik in Amsterdam voor een afspraak met een PR-bureau en moet ik een aantal knopen doorhakken en aankomende vrijdag ben ik de hele dag in Amsterdam voor tv-opnames. De dagen ertussen staan nog een beetje open, al is mijn to-dolijst enorm en komt er vrijwel zeker nog een afspraak tussendoor fietsen. Ik ben van plan om zover mogelijk vooruit te werken en een mooi aantal video’s op te nemen in verband met de zeer drukke weken die gaan volgen, maar het is even kijken hoever ik kan komen. Druk druk, maar ik vind het heerlijk.

Fijne (werk)week allemaal!

Join the Conversation

 1. Ellen says:

  Alles ziet er echt zoo lekker uit :p

 2. nicole says:

  Wat een leuke week heb je gehad !

 3. Nadia says:

  Ik vind je photodiaries altijd zo leuk! Leuke dingen, lekker eten. Wauw, flinke tafel vol, op die een-na-laatste foto! Ben benieuwd naar de knopen die je vandaag gaat doorhakken.

 4. Margot says:

  Wat fijn dat je weer een beetje kon sporten!

 5. Marije says:

  Nee hoor, ik ben helemaal niet nieuwsgierig naar de geheimzinnige afspraken :P Fijn dat je toch weer wat kunt sporten. Veel succes met alles deze week!

 6. Roxanne says:

  Gezellige week! Ik ben benieuwd naar de knock off Furminator en de paleo Carrot cake :)

  1. Sabine Author says:

   Die (knock off) Furminator is echt ideaal, het haalt de losse haren uit de ondervacht ook weg waardoor ze een gladde en glanzende vacht krijgt. Ik borstel haar er één keer per week mee :) Is even een investering maar het geld zeker waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close