De week van OMF #21

Pfoe jongens, wat een week. Afgelopen week was hectisch. Ik werkte vijf diensten in het hotel, we gingen een weekend weg (wat dan wel weer heel relaxt was) en ik had het idee dat ik continu van de hak op de tak aan het springen was. Het besef kwam dan ook dat ik de laatste weken echt te druk ben. Mijn fysieke gesteldheid is op dit moment natuurlijk sowieso niet helemaal gezond, maar die drukte erbij zorgt voor stress, drukte in mijn hoofd en vermoeidheid. Kappen dus, even een tandje lager en dat is precies wat ik vanaf nu ga doen. Eerst nog even kijken naar afgelopen De week van OMF.

Maandag

foto 1Vorige week maandag werkte ik een ochtenddienst in het hotel nadat ik dit de dag ervoor ook al had gedaan. Van Chinese gasten kreeg ik een klein cadeautje: rijstcrackers (denk ik?) en milk tea. Ik denk dat je de rode zakjes met poeder door een kop warme melk moet roeren. Ben benieuwd.

foto 2Uit het werk moest ik een aantal dingen regelen: naar de HEMA voor nieuwe pantykousen, dit draag ik tijdens het werk onder een broek, ik moest mijn krukken vast reserveren voor na mijn operatie en de auto moest volgetankt worden.

foto 3Eenmaal thuis at ik een bakje fruit, sinds de lunch om 11.30 uur had ik nog niets gegeten. TREK!

foto 4’s Avonds met een zak doperwten uit de vriezer op mijn knie, hij was flink opgezwollen. De zak ging er na tien minuten alweer af, op de een of andere manier deed dit alleen maar meer zeer?

foto 5En het was tijd voor een nieuwe aflevering van Game of Thrones!

Dinsdag

foto 6Dinsdag werkte ik een avonddienst, dus ik had ’s ochtends wat meer tijd. Ik begon mijn dag met een powerontbijt: yoghurt met aardbeien, bosbossen, kokos, gemengde noten en chiazaadjes.

foto 7Daarna ging ik als een malle aan de slag met werken.

foto 8En ik droeg mijn zomerse sandaaltjes voor het eerst, zo vrolijk! Ze zijn in het echt nog veel feller, de camera kon het niet aan denk ik ha ha. Ze zijn overigens van Primark.

foto 9Om half twaalf had ik een afspraak bij de anesthesist in het ziekenhuis, alles doornemen voor de operatie. Checken of ik gezond ben, afspreken welk type narcose ik wil bladiebla. Een halfuur later stond ik weer buiten.

foto 10Ik lunchte thuis met leftovers. Stokbroode met kipfilet en gebakken champignons.

Om 14.00 uur vertrok ik naar mijn werk, ik was uiteindelijk tegen half twaalf ’s avonds weer thuis.

Woensdag

foto 11Yes! Thuiswerkdag, eindelijk weer even een dagje tijd voor dingen. ’s Ochtends spendeerde ik de tijd met mijn moeder in Zwolle, winkelen en samen zijn. We hebben er niet zoveel tijd voor en aangezien het de komende weken er helemaal niet van komt, propten we het mooi nog even tussendoor.

foto 12We lunchten op het terras. Ik nam een broodje met warme geitenkaas, honing, rucola en amandelen.

foto 13Eenmaal thuis moest ik direct aan de slag, er moesten video’s opgenomen worden.

foto 14Hmm, limoncello-room in de maak.

foto 15’s Avonds na het eten werkte ik verder. Ik editte de video die de volgende dag online moest..

foto 16En schreef artikelen tot ’s avonds laat.

Donderdag

foto 17Donderdag weer vroeg eruit! We hebben een zieke in ons receptieteam en dus ving ik een aantal diensten op. Extra werken dus. Ik lunchte wel lekker buiten.

foto 18Na het werk direct door naar de apotheek. Waar ik vervolgens dik een halfuur aan kwijt was, ZUCHT.

foto 19Wooee, kijk! Aardbeitjes.

foto 20’s Avonds was ik kapot. Om 20.00 uur kroop ik in bed met een boek, om 21.00 uur ging ik slapen. Zelfs voor mij extreem vroeg maar het was even nodig.

Vrijdag

Vrijdagochtend moest ik er namelijk ook gewoon weer vroeg uit (vroeg als-in 05.45 uur) voor een dienst in het hotel. Thuis stond een cameraman op mij te wachten, we filmden een interview dat gebruikt gaat worden voor een interne video voor Alpro. En daarna: snel de koffer inpakken, daar had ik nog tien minuten de tijd voor.

foto 21Want Tim en ik spendeerden een avond en volledige dag in Amsterdam. Quality time met z’n tweetjes, restaurants uit proberen, een beetje winkelen.. Heerlijk! We trapten af op het terras bij Mercat, wat een luxe.

foto 22En daarna checkten we in bij ons hotel: het Qbic Hotel in Amsterdam Zuid. Wat een super aparte kamer. Een waanzinnig lekker (en groot!) bed en dikke prima voor een nacht. Klein ‘minpuntje’ en daarom wat mij betreft geen aanrader als je met collega’s of mensen waar je niet zo close mee bent dat je alles met ze wilt delen, is de badkamer. Deze is namelijk open. Als-in: alles van glas en zonder deur. Voor ons tweeën geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je op de wc zit, je dit niet met je kamergenoot wilt delen.

Anyway, we sliepen wel erg lekker!

Zaterdag

foto 23De volgende ochtend begonnen we met een ontbijtje bij Starbucks. Chai Tea Latte, juhummm! Ik had gezworen mijn telefoon zo goed als te negeren, dus veel foto’s van zaterdag heb ik niet.

foto 24Halverwege de ochtend stopten we voor een snack bij Yoghurt Barn in de Pijp. De Mellow Yellow smoothie, mango – banaan – lijnzaad – appelsap – yoghurt, en een Crazy Cookie yoghurtje – kiwi – yoghurt – bastogne – kaneelsuiker – honing, beide met soja-yoghurt.

foto 26En we genoten ook nog even van de zon <3

foto 25De rest van de middag shopten we een beetje en aan het eind van de middag gingen we naar de bios! We wilden eigenlijk ’s avonds nog gaan, maar aangezien we tijd over hadden en het megadruk was in Amsterdam, besloten we de middagvoorstelling te nemen. We keken naar X-men Days of Future Past, een film die heel hoog op Tim zijn lijstje stond. Ik vond hem ook tof!

foto 27We sloten deze heerlijke zaterdag uiteindelijk af bij Julius Bar & Grill, jum! Daarna reden we weer naar huis.

Zondag

foto 28Uitslapen kunnen we niet echt meer, tegen 08.00 uur worden we toch echt wel wakker en eigenlijk gingen we er direct uit: het huis schoonmaken. Ideaal, want zo konden we ’s middags mooi van het mooie weer genieten. Tim hing ook het megabestek op dat ik van mijn ouders cadeau kreeg.

foto 29Vervolgens ging ik nog wel even aan het werk. Het artikel van vandaag moest voorbereid worden, het artikel van gistermiddag moest ik nog afmaken.

foto 30Daarna genieten van het mooie weer, in de tuin. Tijd om die witte benen eens een beetje kleur te geven, mijn hemel wat een melkflessen.

foto 31’s Avonds gingen we nog even een hapje buiten de deur eten – want dat hadden we nog niet genoeg gedaan – om het fijne weekend af te sluiten.

foto 32En genoten we van de laatste zonnestralen met een biertje op het terras!

Vanaf deze week wordt het allemaal een stuk rustiger. Ik bezoek geen persevents meer en heb nog slechts één afspraak op de planning staan voor mijn operatie. Ik heb de tijd nodig om vooruit te werken en dus zorg ik ook dat die tijd er zoveel mogelijk is. Vanavond gaan we weer naar onze pup kijken, zeer gericht deze keer want inmiddels weten we welk van de vijf pups van ons wordt! Volgende week zul je daar vast foto’s van terugzien, naar alle waarschijnlijkheid gaan we zaterdag gewoon weer kijken namelijk.

Verder werk ik gewoon weer drie dagen in het hotel, zijn Tim en ik op Hemelvaartsdag allebei vrij en hoop ik dat we meer dagen met mooi weer krijgen.

Fijne (werk)week iedereen!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Leuk om te zien weer! Veel plezier vanavond. Spannend zo’n pup.

 2. Sintha says:

  Ziet eruit als een druk maar gezellige week! Dat grote bestek hangt naar mijn idee “op de kop”, hahah! Veel plezier bij de pup, zag gister al een fototje voorbij komen.. zo cute!

  1. Sabine Author says:

   Er is maar één manier om dat bestek om te hangen en bij deze is dat zo ;)

   1. Sintha says:

    Haha zal het onthouden! ;)

 3. Brenda (kookt) says:

  Wat een heerlijk weekend Sab! Echt genieten zo met zijn tweetjes.
  Het: “ik heb gezworen niet op mijn telefoon te kijken” komt me erg bekend voor. Ik heb er nog best moeite mee ;)

 4. Susanne says:

  Gelukkig dat je je zelf tot halt roept. Super leuk dat jullie bij de pups gaan kijken, je zou ze haast allemaal meenemen ;)

  1. Sabine Author says:

   Haha, dat zou wat zijn. Mijn hemel. Nu zijn ze nog mooi klein, straks zijn ze gigantisch. Dat pas dan niet meer in huis ;)

 5. Daniëlle says:

  Wat leuk die pup! Ik zag ‘m al op Instagram voorbij komen, wat een schattig beest :)

 6. Marjolein says:

  Ooh limoncello room, dat klinkt echt fantastisch.
  Het kan trouwens helpen om met het koelen een theedoek te doen tussen je been en je ‘ijs’. Is vaak wat minder irriterend aan je huid!

  1. Sabine Author says:

   Het deed ‘helaas’ niet zo zeer aan mijn huid maar echt van binnenuit. Denk dat koelen gewoon nu even geen goed idee is.

 7. Heerlijk die mooi weer foto’s!

 8. Hester says:

  Je bent inderdaad een bezig bijtje, dat kan een tijd heel leuk zijn maar daarna is het op een gegeven moment ook gewoon wel weer tijd voor een stapje terug. Ik hoop dat het je lukt! Dat weekendje weg ziet er in elk geval supergezellig én lekker uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close