Week van OMF #6-2022

Ik val direct even met de deur in huis: mijn week was niet zo heel spannend. Er stonden geen spannende afspraken op de planning en geen bijzonderheden. Het was een week zo doorsnee als hij maar kan zijn: werk, studie en gezin. Ik had één mini kookdag waarop ik drie recepten kookte, werkte donderdag de halve dag omdat Vic ineens thuis moest blijven van school en plande het eerste tentamen voor school in waardoor mijn leermarathon van start ging.

IMG 7093

Maandag

Vriendinnetje Annemie werkte de hele dag bij mij op kantoor maandag dus ik had er zowaar even een collega voor een dag bij, hartstikke gezellig. Er werd wel gewoon gewerkt, ik dook de keuken in voor een aantal kidsproof recepten voor tijdens de voorjaarsvakantie.

IMG 7109

Ik voelde me al een paar dagen lamlendig en niet heel fit, maar aangezien mijn eerste tentamen volgende week is, wilde ik wel alle studiemomenten die ik had benutten. Met de laptop in bed dus maar even in plaats van achter mijn bureau.

IMG 7110

Dinsdag

Ik zat het grootste deel van de dag achter de computer dinsdag maar dook nog wel even voor één recept de keuken in. Zo ziet dat er dan achter de schermen uit.

IMG 7115

Ik nam een filmpje op voor Instagram en besloot daarna een van de instant noodles te proberen die ik vorige week had besteld. Het werd deze! Ik bestelde vanuit Duitsland dus op de achterkant zat wel een Duitse sticker waarop je de ingrediënten kon zien, maar de bereidingswijze moest ik echt via Google translate uitvogelen haha.

IMG 7118

Maar it was worth it want deze noedels waren by far de lekkerste instant noodles die ik tot nu toe heb geproefd. Er zaten zelfs garnaaltjes bij!

IMG 7119

Foodpost van Tony’s Chocolonely ter ere van Valentijnsdag. Altijd fijn.

IMG 7124

En ’s avonds weer aan de studie. In de twee weken voor een tentamen leer ik vrijwel iedere dag/avond.

IMG 7128

Woensdag

Zoals iedere woensdag vloog mijn mamadag weer voorbij en dat terwijl ik niet eens op pad ging met Cody ’s ochtends.

IMG 7133

De rest van de dag maakte ik geen foto’s, behalve deze voor mijn moeder. Ik kreeg van hen een prakkie zuurkoolstamppot en vulde het lege bakje weer met hutspot die ik had gemaakt. Eerlijk ruilen ;-)

IMG 7141

Donderdag

Vic was onverhoopt thuis van school donderdag door een positief geteste juf én vervangende juf, dus die moest even met mij op sleeptouw in de ochtend. We wipten even langs kantoor waar dit heerlijke pakketje van Venco op me lag te wachten, haalden de paspoorten van de kinderen op bij het gemeentehuis, brachten pakketjes weg en gingen daarna weer naar huis.

IMG 7143

Tussen de bedrijven door werkte ik een beetje beneden.

Om 13.00u werd ik afgelost door Tim en kon ik naar boven om écht te gaan werken. Ik had een digitale meeting voor hopelijk een leuke samenwerking dit jaar.

IMG 7147

Vrijdag

De hele vrijdag was dit nagenoeg mijn uitzicht. Een flinke studiedag die gelukkig lekker soepeltjes verliep!

IMG 7154

Om half vier was ik he-le-maal gaar en ging ik vast naar beneden om soep te koken voor ’s avonds. Dat paste maar net in de pan, haha.

IMG 7159

Zo hoefde ik rond etenstijd alleen nog knoflook-kaasbrood te maken en daar had ik hele goede hulp bij.

IMG 7161

Omdat ik overdag al zoveel in mijn hoofd had gestampt, vond ik het prima om ’s avonds lekker te besteden aan de hobby en een luisterboek. Even mijn hoofd weer leeg.

zaterdag 1

Weekend

Het weekend was gezellig! We gingen bij opa en oma langs, op de fiets naar de speeltuin en ’s avonds eten bij Loetje.

IMG 7166

Het was gister zulk heerlijk weer. Omdat we nog naar een verjaardag moesten ging ik al op tijd met mama de deur uit. Het was koud, maar ZO prachtig buiten. Kijk die lucht!

IMG 7167

Kroondomein ’t Loo lag er ook weer mooi bij, zo sereen ’s ochtends vroeg.

IMG 7168

Ik trok met wandelen een thermo hoodie aan. Wist niet dat het bestond, maar ik vond het heel fijn! Comfortabel en toch warm, top dus.

De rest van de zondag deden we niet zoveel, buiten de verjaardag om dus! We hingen op de bank met een film en borrelplankje, Tim bakte pannenkoeken en ’s avonds genoot ik van een vrije avond.

Aankomende week sta ik weer twee dagen in de keuken om recepten te maken en te filmen. Daarnaast hoop ik ook weer naar de sportschool te kunnen want dat schoot er afgelopen week om meerdere redenen bij in. En verder gaat mijn leermarathon nog even een weekje verder. Geen verveelmomenten dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close