Week van OMF #12-2023

Gooood morning! Zat ik vorige week met mijn brave gedrag nog ’s avonds laat mijn weekoverzicht te tikken, was ik vergeten op Inplannen te klikken waardoor ‘ie alsnog pas ’s middags online kwam…

Mijn brein de laatste weken jongens, oh oh.

Deze week ben ik het in ieder geval NIET vergeten en als het goed is zou je dit artikel, mits dit tot je normale routine behoort natuurlijk, tijdens je eerste kopje koffie van de werkweek kunnen lezen.

Ik heb een gemiddelde week achter de rug. Vic werd vlak na zijn verjaardagsfeest helaas behoorlijk ziek waardoor het eerste deel van de week even wat anders liep.

De laatste dagen ging het gelukkig weer goed en kon het normale ritme worden hervat. Ik had voor het eerst in 8 maanden eindelijk weer eens een kappersafspraak, nóg een verjaardag bij mij thuis en oja, er werd ook weer veel gekookt!

IMG 5996

Maandag

Vic wilde PER SE naar school in de ochtend, maar ik hield er rekening mee dat ik al vrij snel door school gebeld zou worden om hem op te halen. Ik vloog dus door de supermarkt en dook daarna gauw de keuken in. En ja hoor, om 11.00u werd ik al gebeld. De kleuter was toch echt flink ziek.

IMG 6001

Ik maakte de hele dag bijna geen foto’s want moeten werken met een ziek jongetje thuis is van ondergeschikt belang, maar toch noodzakelijk. Het zat ook allemaal even tegen. Een beroerde nacht, een vriezer die ineens stuk ging, ziek kind… Pffrrt.

IMG 6002

Mijn super duper oversized trui maakte echter een hoop goed. Samen met het klaagmomentje dat ik samen met jullie via Instagram deelde.

IMG 6004

Dinsdag

Met drie meetings op de planning parkeerde ik de kleuter heel even bij zijn vader, want ik kon helaas niet álles verzetten. Er moest weer een shoot met Iglo worden gedaan. Die verliep gelukkig heel voorspoedig.

IMG 6005

Ook zette ik weer lekker wat gerechten voor het slowcookerboek op de foto, tussen de bedrijven door.

IMG 6015

Eén van mijn weinige vrije avonden van de laatste tijd. Met Cass op de bank!

IMG 6017

Woensdag

Kind 1 verstopte zich in de mand met speelgoed, kind 2 lag boven in bed iPad te kijken en ik deed ondertussen het huishouden. Prima deal wel. Het was toch slecht weer en vanwege Vics ziek zijn konden we ook niet echt op pad.

IMG 6019

“Mama, mama! Ik ga weg rennen, jij moet een foto maken!” Ok schat.

IMG 6022

De paasbrochure van Albert Heijn werd met de boodschappen geleverd en daar staan me toch leuke producten in. Kijk deze taarten allemaal, word er helemaal vrolijk van. Ik ga even kijken of ik die mini dripcakes kan vinden binnenkort.

IMG 6034

Woensdagavond ververste ik mijn zuurdesemstarters en had daardoor starter over. Daarmee maakte ik súper lekkere zuurdesemcrackers.

IMG 6035

Chillen met die billen!

IMG 6037

Donderdag

Na een rondje over de markt ontbeet ik met een zelfgemaakte zuurdesemcracker met Weydeland Kaas. Meer heb je niet nodig, zo lekker!

IMG 6045 2

Daarna direct de keuken in, er stonden 6 gerechten op de planning. Dit was de lunch, hmmm.

IMG 6048

En dit was OOK heel lekker. De recepten komen binnenkort online hoor.

IMG 6053

Het begint al lekker op te schieten met mijn boek. Er komen 80 recepten in en op dit moment heb ik er 65 gekookt en gefotografeerd. Wooohooo. Bijna daar!

IMG 6061

Na werk ging ik padellen met mama en daarna direct door naar hondencursus met Cass. Het is altijd een beetje rennen en vliegen op donderdag.

IMG 6064

Vrijdag

Het was ACHT(!) maanden geleden dat ik naar de kapper was geweest (normaal ga ik iedere 3,5 maand), dus ik had even een paar uur voor mezelf ingelast vrijdag. Heel blij weer met het resultaat. Ik ga overigens altijd naar Dullers in Apeldoorn. Al járen.

IMG 6066

In de middag werkte ik een paar uur achter de laptop en daarna had ik voor de tweede keer ooit in mijn leven een afspraak ingepland voor gelnagels. Mijn nagels zijn de afgelopen weken behoorlijk sterk en dat wil ik graag zo houden. Dus ik besloot dit eens te proberen. Niet heel enthousiast over de betreffende salon, maar eens kijken hoelang dit goed blijft zitten. Dan ga ik de volgende keer wel ergens anders heen.

IMG 6067

Bij thuiskomst zette ik nog even twee recepten voor het Slowcookerkookboek op de foto. Het was inmiddels al 18.30 uur, maar met mijn set-up kan dat allemaal prima.

A66C0E0E F01C 448D AAEA BCCB44956C59

Het weekend begon met een feestje. Eén van mijn vriendinnen werd 30 en vierde dit zaterdag in mijn huis. Als verrassing versierde ik de woonkamer vast voor haar.

IMG 6080

Weekend

Ik was zaterdag al vroeg op vanwege een behoorlijk vol ochtendprogramma. Eén van de dingen op de to do: mijn weekendbrood bakken. Die was weer heerlijk gelukt.

IMG 6089

Daarna bracht ik Cass naar de dagopvang, ging naar de markt en deed nog even de laatste finishing touches voor de versiering in huis.

IMG 6100

Vaste prik bij ieder feestje: mijn zelfgemaakte kruidenboter – yum.

4D0769F2 D7A5 4D47 AAE9 2A4C1D9E6916

Het was een erg gezellige zaterdag. Helemaal jammer dat ik ’s avonds nergens meer heen hoefde, mijn haar zat echt nog perfect namelijk – haha.

IMG 6117

Cass kwam ook lekker moe thuis van de dagopvang, dus we brachten de avond samen op de bank door.

IMG 6122

Gisteren had ik de volledige dag gereserveerd om rustig aan te doen. Ik begon met een 10km lange wandeling door het Paleispark en Het Oude Loo met mama.

En daarna deed ik het huishouden en keek ik de rest van de dag The Last of Us via HBO. Heerlijk zo’n rustige dag.

En nu is het alweer maandag! Het is geen bijzondere week deze week, maar een hele normale werkweek zonder spannende afspraken, feestjes of bijzonderheden.

Tot volgende week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close