Week van OMF #22-2022

Het was een hele normale, fijne week. Punt – einde verhaal. Haha! Nee, maar echt. Na zo’n weekje vakantie is het altijd weer even inkomen maar met mijn werk is er geen tijd voor gelantefanter Ik stond maar liefst drie dagen in de keuken (en was er na donderdag ook echt wel even klaar mee) en dook weer een volledige dag in mijn studieboeken. We sloten de week af met Tims verjaardag en ik had wel een hele spannende verrassing voor hem…

IMG 9470

Maandag

De week begon direct met een kookdag, de toon is dus weer gezet. Mazzeltje voor mij zijn de lekkere lunches die daar dan uit komen. Maandag was dat sushi – yum!

IMG 9494

’s Avonds dook ik mijn studieboeken weer in. Na een weekje vakantie had ik daar ook echt weer zin in!

IMG 9497

Dinsdag

Kookdag nummer twee. Ik had beide ovens volop nodig dinsdag. Van de vijf recepten had ik voor vier recepten de ovens nodig. Gelukkig heb ik er twee.

IMG 9500

Dit brood was in ieder geval TOP gelukt!

IMG 9502

Duo screen werken. Ik fotografeer altijd met mijn laptop als scherm, dus daarop doe ik een snelle bewerking van de gemaakte foto’s. Het echte pc-werk doe ik het liefst op mijn iMac.

IMG 9514

Woensdag

Mijn mamadag was geen favoriet deze week. Cody had non-stop driftbuiten, zo gezellig die leeftijd. Ter afleiding ging ik even langs bij mijn vader ’s ochtends en ik nam ’s middags naar de zwemles van Vic de iPad maar mee.

IMG 9515

Duiveltje in een kindercocon, pff.

IMG 9527

’s Avonds ging ik weer aan de studie. Zo blij dat meneer op bed lag, haha.

IMG 9530

Donderdag

Kookdag nummeeeeer drie! Er werd veel gefrituurd deze week, haha.

IMG 9531

Maar het resultaat mocht er zeker zijn. Dit recept komt binnenkort online.

’s Middags werkte ik achter de pc en ’s avonds keken we de eerste twee afleveringen van Stranger Things. Wooow, de toon is wel weer gezet voor het vierde seizoen hoor.

IMG 9551

Vrijdag

De hele vrijdag was mijn uitzicht zo. Lekker studeren!

IMG 9555

Er werd nog een heerlijk pakket van Spa bezorgd met daarin hun nieuwe smaken en blikjes, een te gekke mand en een heel handig picknickkleed.

IMG 9557

’s Avonds dook ik heel even de keuken in om een taart te bakken voor Tims verjaardag, die was zaterdag namelijk jarig.

IMG 9560

Weekend

Het weekend begon goed! Tim kreeg van mij een parachutesprong cadeau, dit was tot zaterdagochtend een verrassing – haha. Met z’n allen konden we kijken.

IMG 9564

En dat was echt heel leuk om te zien.

IMG 9567

Mijn vader had een verrekijker meegenomen zodat de jongens goed naar papa konden kijken.

IMG 9572

Zaterdagavond lag ik al vroeg in bed, ik was al sinds donderdag flink de pineut met buikpijn.

IMG 9583

Gisterochtend sleepte ik me wel even naar het bos voor een wandeling met mijn moeder en we vierden nog een staartje van Tims verjaardag. Ook was er een pakketje van Ono Mao met echt een fantastische selectie van hun keramiek. Zeker een aanrader om hun website even te bekijken; het is zulk mooi spul.

Aankomende week is natuurlijk een dagje korter; vandaag zijn we allemaal vrij. We hebben overdag geen plannen gemaakt en na zo’n weekend met visite vind ik dat wel lekker. Morgen werk ik thuis, ik slinger de barbecue namelijk aan om een aantal barbecuerecepten klaar te maken. Hopelijk zijn de weergoden me een beetje gunstig gezind – haha. Donderdag staat er een afspraak met de KNO-arts op het programma en de rest van de week verloopt redelijk normaal verwacht ik.

Fijne Pinksterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close