Sab’s Eetoverzicht week 12-2023

Iedere week als ik een begin maak met het schrijven van dit eetoverzicht denk ik: oja, je kunt wel echt zien met welk hoofdstuk van het Slowcookerkookboek ik nu bezig ben.

Waar ik de afgelopen weken voornamelijk met vleesgerechten in de weer was, was dat afgelopen week vooral met vis. Ik at dus, voor de verandering, véél visgerechten. En dat vond ik totaal geen straf!

IMG 5970

Zondag

Er werd weer geracet afgelopen zondag en uiteraard ging dat vergezeld met een borrelplank. We hadden nog wat leftovers van Vics verjaardagsfeestje zondag, dus de plank was een vrolijke mengeling van allerlei lekkers.

IMG 5997

Maandag

Kind 1 was ziek en at niets, kind 2 is een enorm slechte eter en at liever een gekookt ei. Prima, na zo’n druk weekend en ellende met de zieke kleuter had ik geen zin in een discussie. Zelf at ik een licht pittige groene curry met kabeljauw, héérlijk. Het recept hiervan komt in mijn boek.

IMG 6011

Dinsdag

Nog een Slowcookerkookboek recept: lekkere gevulde paprika’s; een vega recept. Er lag nog een restje champignons in de koelkast die echt op moesten dus die besloot ik erbij te bakken.

IMG 6023

Woensdag

Visgerecht nummer twee van de week: een lekkere visstoof met wederom kabeljauw en garnalen, yumm. Ik at alleen woensdag, dus had alle restjes voor mezelf. Absoluut geen straf!

IMG 6045

Donderdag

Ik stond donderdag het grootste deel van de tijd in de keuken en at daardoor tussen de bedrijven door én lunchte vrij uitgebreid. Omdat ik om 18.00u al ging padellen sloeg ik het avondeten even over. Maar hierbij een foto van de lunch: krokante sushiwafels. Heel erg lekker; het recept komt binnenkort op de blog.

IMG 6068

Vrijdag

Zo tegen 18.30u zette ik vrijdagavond nog even twee recepten voor het slowcookerboek op de foto. Een daarvan was een lekker vega enchiladapotje met pompoen en dat werd direct mijn avondeten. Met avocado, ijsbergsla, tortillachips en zure room. Yumm.

Zaterdag

Mijn ex-schoonzusje/vriendin werd gisteren 30 en ze vierde haar verjaardag bij mij thuis. Eén grote gezellige bende en door alle borrelhapjes geen avondeten meer. Geen foto om aan jullie te laten zien dus.

Aankomende week gaat er een beetje hetzelfde uitzien wat koken betreft: er staan twee kookdagen gepland en het gaat een variatie worden aan AGV’tjes en vega gerechten. Dat wordt dus weer een gevarieerde eetweek aankomende week.

Nu al zin in :)

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close