Sab’s Eetoverzicht #16-2024

Ik had bijna de neiging om stoofgerechten en stamppotten op de eetplanning te zetten, waar is het mooie lenteweer gebleven?! Maar goed, je zult ongetwijfeld al genoeg geklaag hebben gehoord over het weer, dus ik zal proberen er niets meer over te zeggen.

Vergeleken met vorige week was mijn week vrij rustig en normaal. Ik stond een paar uur in de keuken, maar bracht ook heel veel tijd achter de pc door om dingen uit te werken. Er staan mooie (grote) projecten op de planning die de nodige aandacht vragen, dus ik ben vooral ook achter de schermen veel bezig.

IMG 3396

Zaterdag

Vics hockeywedstrijden gingen zaterdag niet door, dus we gingen weer eens lekker met z’n drietjes naar de markt. Daar namen we krieltjes, puntpaprika’s en kip mee en dat kwam ’s avonds op tafel als avondeten. Heerlijk weekendmaaltje!

IMG 3408

Zondag

Al een paar weken lag er een pizza funghi in de vriezer en die begon behoorlijk in de weg te liggen. Aangezien de kinderen geen fan zijn van champignons, besloot ik de pizza voor mezelf af te bakken en voor hen een stapel pannenkoeken te bakken. Daar heb ik eigenlijk altijd alles wel voor in huis en het valt altijd bij ze in de smaak.

IMG 3413

Maandag

Maandag overdag stond ik in de keuken voor twee recepten en een daarvan was macaroni alfredo, maar dan met een saus van bloemkool. Aangezien er ook nog een restje macaroni van voor het weekend in de koelkast stond, warmde ik ze allebei op zodat we van beide een beetje konden eten. Lekkeeeerrr.

IMG 3432

Dinsdag

Een klassiek AGV’tje op de dinsdag! Het is iets waarvan ik zeker weet dat de kinderen het goed eten, dus soms kies ik er bewust voor. Wel maakte ik er de allerlekkerste Parmezaan aardappeltjes bij. Het hele bord aardappels ging leeg, zo lekker zijn ze. Die krokante kaaslaag is echt goud.

IMG 3438

Woensdag

Er staat voor mijn gevoel te weinig Aziatisch eten op tafel hier de laatste tijd, dus daar moest even verandering in komen. Ik maakte woensdag gebakken rijst met hoisin kip. Lekker met sugar snaps en broccoli.

IMG 3497

Donderdag

De award voor meest culinaire maaltijd in tijden gaat naar de donderdag – hahaha. Ik ging om half 6 sporten en na het douchen direct door naar vrienden. Ik had dus niet echt tijd om te eten en smeerde even snel een boterham met pindakaas. Was overigens prima hoor, ik lunchte overdag al met een van de gerechten die ik kookte voor OMF, dus ik kwam niets te kort!

IMG 3504

Vrijdag

Ik had voor vrijdagavond eigenlijk vega massaman curry staan, maar toen het eenmaal tijd was om te eten had ik daar helemaal geen zin meer in. Gelukkig stond er ook nog een restje hoisin kip én preistamppot met andijvie. Beetje gekke mix zo samen misschien, maar het smaakte dikke prima.

De laatste week voor de meivakantie gaat nu in en het is zo’n vliegen-van-hot-naar-her week. Ik heb verschillende (privé) afspraken staan, een leuke high tea op kantoor en tussendoor moet ik ook nog wat gerechten zien te maken. Het wordt een beetje jongleren dus en daardoor weet ik niet helemaal hoe mijn eetweek eruit gaat zien. Dat is dus een verrassing.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close