Sab’s Eetoverzicht week 11-2023

Zo dan, het is zaterdagavond dat ik dit stukje tik. En ik zit nét op de bank in een kamer vol feestversiering na twee dagen de verjaardag van mijn oudste zoon te hebben gevierd.

Vic is 6 geworden, ZES! De tijd vliegt. 

We vierden vrijdag zijn kinderfeestje (inclusief friet) en gisteren het grote mensenfeestje (inclusief pizza), dus het was niet per se een gezond weekend. Maar ach, dat hoort erbij toch?

Het was niet per se een eetweek om over naar huis te schrijven. Volgende week beter.

IMG 5621

Zondag

Het bordje van zondag ziet er niet appetijtelijk uit, maar het smaakte prima. In verband met ruimtegebrek moest ik écht wat dingen uit de koelkast en vriezer halen, dus dat kwam op tafel. Aardappelpuree met bietjes en meatloaf.

IMG 5667

Maandag

Het avondeten van maandag was een heerlijke pasta! Ravioli in Toscaanse saus om precies te zijn. Het recept hiervan komt binnenkort op OMF.

IMG 5690

Dinsdag

Het was rennen, vliegen en springen dinsdag voor een karateles die uiteindelijk niet doorging. Pffffrt. Het was een zeer karig maaltje met wél hele lekkere kip, gekruide aardappelpuree en appelmoes.

IMG 5754

Woensdag

Woensdag was een stuk beter te doen. Samen met de meiden van Workmode (mijn co-working space) hadden we sushi avond en daarna liepen we de route van het Royal Light Festival in Apeldoorn. Erg gezellig!

IMG 5800

Donderdag

Met een verjaardagsweekend in het vooruitzicht en een bomvolle vrijdag, at ik mijn avondeten donderdag achter de laptop op. Niet heel ontspannen nee, maar ik was alleen dus niemand die er wat van vond! En ondanks dat ook dit er op het bord niet uitzag, was het wel heel erg lekker. Cottage pie uit de slowcooker, yum.

IMG 5895

Vrijdag

Mijn oudste kind werd vrijdag 6 en op de dag zelf vierden we dat met zijn kinderfeestje. Hij wilde naar Monkeytown en we hadden een arrangement inclusief friet, pannenkoek of poffertjes geboekt. Ideaal, zo konden we de 9 jongens met een volle buik weer thuis brengen.

IMG 5919

Zaterdag

Gisteren vierden we het ‘grote mensenfeestje’ zoals Vic dat zo schattig noemt. We sloten de dag met z’n zessen af en besloten pizza te bestellen, daar hadden beide jongens heel veel zin in. Omdat er overdag voldoende borrelhapjes op tafel stonden, had ik genoeg aan een halve pizza. 

En toen was de eetweek alweer voorbij. Ik heb een werkplanning gemaakt voor aankomende week, maar die heb ik totáál niet helder in mijn hoofd op dit moment. Wat ik precies moet koken weet ik zo even niet en dus is de eetplanning ook nog even een grijs gebied.

Het zal ongetwijfeld lekker gevarieerd zijn en hopelijk ook wat spannender dan deze week, haha.

Vanavond borrelen we in ieder geval met leftovers van de verjaardag, tijdens de F1 race.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close