Week van OMF #18-2019 | Veel buiten de deur

Zei ik gisteren in mijn eetoverzicht nog dat ik ’s avonds vooral heb kunnen koken omdat we niet zoveel buiten de deur waren, gold dit voor de werkdagen overdag absoluut niet. Mijn agenda puilde enigszins uit van de afspraken en mijn planning bleek iets te krap te zijn waardoor ik een aantal dingen heb moeten doorschuiven naar deze week. Een offday er tussen hebben zitten is dan echt niet waar je op zit te wachten, maar ook dat is het echte leven. Gelukkig heb ik wel de flexibiliteit om juist op zulke dagen de boel de boel te laten, ook al moet ik het later allemaal weer inhalen. Het was een gekke week als ik er zo op terugkijk!

foto16

Maandag

Ik begon maandagochtend op kantoor waar ik aan de slag ging met een campagne voor merci. Deze hebben jullie afgelopen zaterdag al deels (vandaag volgt de rest) voorbij zien komen op mijn Instagram.

foto17

Daarna reed ik naar Nijmegen waar ik een afspraak had bij het vd Valk. Aangezien ik mijn laptop bij me had en de afspraak klaar was rond lunchtijd, besloot ik direct maar even daar te lunchen en vast wat werk te doen. Dat is toch echt wel het ideale aan mijn werk hoor, overal kunnen werken.

foto14

Mijn dag was lang maandag, in de avond bezocht ik namelijk voor het eerst ooit een WW workshop! Ik heb gevlogd, de video zien jullie hopelijk volgende week online.

foto15

Er was in ieder geval genoeg eten. Wat nou ‘WW is een dieet?’

foto13

Dinsdag

Dinsdag had ik écht een offday. Ik stond al licht beroerd op en mijn energielevel kwam niet hoger dan 0 de rest van de dag. Vic had ook niet zoveel zin en dus besloot ik even met hem op pad te gaan. Op naar de kapper en even door de wasstraat.

foto18

Terwijl hij ’s middags op bed lag keek ik de laatste aflevering van Game of Thrones. OMG WAT SPANNEND!

foto12

Zie, beide lamlendig.

foto11

Woensdag

Gelukkig ging het woensdag al beter en startte ik de dag met een lesje Body Balance. Viel echt wel in de smaak!

foto10

De rest van de dag besteedde ik aan Vic en maakte ik weinig foto’s.

foto9

Wel is Masterchef Australia eindelijk weer begonnen en kijk ik braaf iedere avond de nieuwste aflevering. Of ik bewaar ze voor later als direct ’s avonds kijken niet lukt. Ik kijk de afleveringen overigens online, ik geloof dat ze vanaf augustus in NL op de buis komen.

foto8

Donderdag

Ik sloot me voornamelijk op kantoor op donderdagochtend, er moesten video’s gefilmd worden.

foto7

Sorry (boven)buurtjes, voor alle geuren.

foto6

Ik deed een groot deel van de gerechten naar de buren als lunch en appte vriendinnetje Nanda of ze bij mij op kantoor kwam lunchen. Top idee en super gezellig.

foto5

Er kwam ook weer wat foodpost binnen afgelopen week. Om te beginnen deze gedroogde fruitsnacks van 5th Season. Ik neem ze even mee in het vliegtuig naar Boston denk ik. Super handig!

foto4

En moederdagmuesli van MyMuesli. Altijd goed, zeker sinds Vic ook yoghurt met muesli eet ’s ochtends komt het wel op.

foto3

Vrijdag

Op naar Amsterdam op vrijdag. Helemaal filevrij, hoe fijn is dat. Ik had een inspiratiesessie van Optimel als aftrap van de samenwerking die we dit jaar gaan doen. Super leuk vind ik dat, hier in huis staat standaard diverse producten van Optimel in de koelkast!

foto2

We werden in groepjes  aan het werk gezet om te koken.

foto1

En vervolgens dienden al onze eigen gerechten ook als lunch, lekker! Was heel gezellig, veel van mijn ‘collega’s’ waren er ook. Na het evenement reed ik naar huis en dook ik nog een paar uur achter mijn laptop om te werken.

foto19

Weekend

Prachtige foto, niet waar? Vic maakte een selfie. Heeft nog een klein beetje oefening nodig, haha.

foto20

Zaterdag hadden Tim en ik een datedag ingepland. Vic ging naar mijn ouders, wij reden naar Arnhem om te winkelen en naar de bios te gaan.

foto21

Aan het eind van de middag deelden we een patatje stoofvlees van het Frites Atelier, jummie.

foto22

En gisteren was ik jarig! Ik vierde het dit jaar niet, maar we hebben wel gezellig met zijn drietjes ontbeten en mijn (schoon)ouders kwamen op visite ’s ochtends. De rest van de dag hingen we op de bank, Vic was ziek en compleet uit zijn doen dus meer zat er ook niet in.

Aankomende week gaat maar heel kort zijn. Vandaag sluit ik me op in mijn kantoor want ik heb nog héél veel voor te bereiden voordat ik woensdag naar Boston kan. Morgen ben ik ook nog wel even zoet en ik hoop dat het lukt om alles af te krijgen met Vic die ook nog rondloopt. Woensdag is mamadag en die houd ik ook echt vrij, ondanks de grote hoeveelheid werk. Zeker nu ik een paar dagen zonder hem moet. Woensdagavond als Vic in bed ligt ga ik dan vast naar Schiphol! Ik slaap in het Citizen M (zelf geboekt) en vlieg donderdagochtend naar Boston. Mega veel zin in, ik ben enorm benieuwd naar de stad. Volgende week alvast wat plaatjes uit Amerika dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close