Viv’s Eetoverzicht week 18/2019

Hoewel onze eetweek begon èn eindigde met een lekkere maar minder ‘gezonde’ maaltijd, was het op de overige dagen aardig verantwoord te noemen. Want nu ik het zo terugzie, kan ik concluderen dat er aardig wat groen op onze borden heeft gelegen. Prima maaltjes, en iedere dag weer wat anders maar vooral licht. Want dat is toch wel het fijnst met best wat trainingen die gepland stonden. Verder deed ik eigenlijk maar weinig boodschappen omdat ik nog veel in huis had. Dan is het altijd een kwestie van opmaken wat we nog in huis hebben (heb een hekel aan eten weggooien) en daar haal ik dan nog wat verse ingrediënten bij. Lekker weekje als je het mij vraagt, met ook een paar oldskool recepten die we al een tijdje niet meer gegeten hadden.

Eetoverzicht Vivian week18 1

Zondag

Ik had het er gisteren nog met iemand over; als je mij vraagt bestellen of koken, dan kies ik meestal voor koken maar dan wel makkelijk. Zondag was dat ook het geval ik maakte een lekkere pasta met veel Parmezaan.

Eetoverzicht Vivian week18 2

Maandag

Dit was erg lekker. Ik roosterde gele paprika’s en een zoete aardappel, alles in blokjes gesneden en met Ras el Hanout gekruid. Daar maakte ik wat couscous bij, met feta, spinazie en wat geroosterde pijnboompitjes.

Eetoverzicht Vivian week18 3

Dinsdag

Ik had tartaartjes in huis en bakte daar champignons bij op, en roosterde in de oven wat pastinaakfriet. Lang geleden dat we zoiets als dit gegeten hadden, lekker!

Eetoverzicht Vivian week18 4

Woensdag

Dit maakte ik dinsdagavond al; een wrap met tonijn, feta, spinazie, mayo en zongedroogde tomaatjes. Twee stuks, zo hoefde ik deze keer geen salade te halen (ik reed uit mijn werk door naar de Barbell Club namelijk).

Eetoverzicht Vivian week18 5

Donderdag

Ik had al lang geen broccoli meer gegeten dus besloot een stronk mee te nemen toen ik boodschappen deed. Ik zou er wel wat mee maken want ik kan er altijd alle kanten mee op. Tobias had al gegeten dus ik maakte alleen voor mezelf dit bordje eten; broccoli met veel gebakken spek, cherrytomaatjes en wat Parmezaan.

Eetoverzicht Vivian week18 6

Vrijdag

Ik stond weer een middag te koken voor OMF vrijdag en maakte verschillende dingen. Onder andere een aardappelschotel met tonijn en cheddar. Heel lekker, binnenkort online!

Eetoverzicht Vivian week18 7

Zaterdag

Ik vergat bijna een foto te maken en kon ook lastig bij mijn telefoon gisteren, dus maakte Tobias even een foto. De Barbell Club bestond 1 mei een jaar en dat vierden we gisteren met een leuke buddycompetitie en een barbecue. Heel gezellig!

Vandaag maak ik een planning voor de komende week, wellicht ook alvast boodschappen doen maar we zien wel even hoe de dag loopt.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close