Week van OMF #27

Precies op het moment dat ik besloot iets rustiger aan te doen werd het mooi weer. Hoe perfect kan de timing zijn? Veel bloggers hebben een zomerrooster ingelast maar zelf vind ik dat iets te rigoureus. Wel merk ik dat ik wat losser ben. Als ik het niet red om een tweede artikel te tikken of een video op te nemen in een week dan vind ik dat prima. Ik ga pas eind augustus op vakantie en daarom wil ik in Nederland zoveel mogelijk van de mooie dagen genieten. Daar komt bij dat de correctieperiode voor mijn boek is ingegaan, er nog een stapel deadlines ligt en ik vooruit moet werken voor mijn vakantie. Vervelen zal ik me dus niet maar ik vind iets meer me-time wel belangrijk. Ik maakte voor deze Week van OMF dan ook niet heel erg veel foto’s maar misschien geeft dat ook wel weer een goede weergave van de werkelijkheid.

Maandag

foto1

Breakfast for champs! Na zondag een hele dag in de CrossFitbox te zijn geweest kon ik maandagochtend wel een oppepper gebruiken. Ik maakte scrambled eggs met bacon voor het ontbijt en at daarbij een schaaltje verse aardbeien. In de kan water zitten ook aardbeitjes en een sinaasappel. Fruit maakt water zoveel lekkerder!

foto2

Het zonnetje scheen en eindelijk was het mooi weer. Charlie genoot er zichtbaar van, zelfs tijdens het rondje hondje met Senna ;)

foto3

’s Middags stond er weer een afspraak bij de fysio gepland. Ik hoef nu niet zovaak meer, over een maandje pas weer. Qua kracht is mijn knie weer volledig hersteld, nu nog explosieve handelingen (zoals hardlopen) weer aankunnen. We komen er wel!

foto4

’s Avonds CrossFit zoals iedere maandagavond! Ondanks het super warme weer van de afgelopen week waren de WOD’s hier niet op aangepast. Zwe-ten. Maar ik ben wel vijf keer geweest afgelopen week. Héérlijk.

Dinsdag

foto5

Ik zat al vroeg in de auto naar Amsterdam dinsdag, op naar The Gift Suite van Friends of de Brands. Een echt pamper-evenement waar bloggers in de watten worden gelegd. Wat een verwennerij! Deze foto van Pauline en mij werd genomen door iCasting.

foto6

Het goede doel van deze ochtend: Look Good Feel Better. Alle genodigden waren gevraagd make-up mee te nemen. Uiteraard had ik ook een tasje mee.

foto7

Groentesapjes van V Bomb.

foto8

We mochten van est-1842 allemaal een paar sneakers uitzoeken, hoe tof. Ik koos voor een hysterisch paar, de rechter op deze foto. Galaxy glitters, hoeraaa. De sneakers komen hopelijk deze week binnen.

foto9

’s Middags even lekker met Senna in het gras. Wat was het warm!

foto10

Aaah, eindelijk zomer! <3

foto11

Beentjes omhoog na wederom een zware conditionele CrossFit workout.

Woensdag

foto12

Op woensdag was ik thuis aan het werk. Media Xplain (PR bureau) kwam een verspakket brengen ter ere van de nieuwe Bolletje Spelt beschuitjes. Altijd fijn zulke pakketjes.

foto13

Ik nam de video op voor het Suikervrije Kersen Sorbetijs. Heb jij hem al gemaakt?

foto14

Met je dikke neus!

foto15

Ik kocht woensdag een nieuwe camera! Mijn oude bessie was alweer ruim vier jaar oud en aan vervanging toe. Van Nikon had ik de afgelopen maanden de Nikon D610 te leen en ik vond hem zó fijn, dat ik hem zelf ook maar besloot te kopen.

foto16

Foto van het whiteboard bij CrossFit. No way dat ik anders mijn score onthoud met zo’n uitgebreide WOD.

Donderdag

Processed with Moldiv
Processed with Moldiv

Omdat ik het hele weekend aan het werk moest lastte ik donderdag een vrije dag in. Relaxt!

foto18

Deze Pretzel Bites kwamen binnen met de post. Ik hoorde van verschillende kanten dat ze heel lekker zouden zijn? Heb ze nog niet geproefd!

foto19

Aaaah, de hele middag zat ik zo. Voeten in het water, e-Reader op schoot. Hopelijk aankomende week nog een keer tijd voor zo’n dag.

foto20

Senna bij de wapper. Lekker koel! Zo lijkt onze 50 kg wegende hond heel klein.

sushi

’s Avonds was datenight met Nanda. We gingen sushi eten en naar Magic Mike XXL! Vermakelijke film. Om het verhaal hoef je het niet te doen, de mannen zelf waren zeer ok ;)

Vrijdag

foto21

Donderdag vrij, vrijdag gewoon weer aan het werk. Wel dichtbij de ventilator.

’s Ochtends had ik een eerste afspraak met mijn ‘voedingscoach’, tevens CrossFit coach. Ik wil nu toch écht een keer succesvol afvallen en zonder stok achter de deur lukt dit me klaarblijkelijk niet. Bovendien wil ik volgend jaar zelf ook mee kunnen doen aan de clubkampioenschappen CrossFit en met een paar kilo minder wordt dit doel een stuk makkelijker om te behalen.

foto22

Charlie vond de buitenhaard wel een fijne plek om te liggen. Maffie.

Zaterdag

Na de CrossFit WOD van zaterdagochtend gingen we naar de markt. Daarna moest ik naar Amsterdam voor de lancering van een wel heel bijzondere jurk. Hierover later meer.

foto23

Ik zocht de foto’s uit die ik schoot tijdens de Clubkampioenschappen CrossFit.

barbecue

En ’s avonds zaten we heerlijk in de tuin te barbecuen.

Zondag

foto24

Na het huishouden en het doorvoeren van de correcties in mijn geredigeerde manuscript ging ik aan de slag met een eetplanning. De aankomende weken moet ik me aan het Zone dieet houden. Doet me een klein beetje denken aan Weight Watchers alleen is het nu gebaseerd op ‘blocks’ en dient iedere maaltijd een juiste hoeveelheid proteïne, vetten en koolhydraten te bevatten. Uitdaging wel, maar gaat vast lukken!

De rest van de dag werkte ik aan de site en voor het boek. Een echt werkweekend.

Aankomende week staat er niet zoveel op de planning. Vandaag ga ik richting Amsterdam voor de lancering van het Vleeschwaar platform en morgenochtend ga ik even winkelen met mamma. Voor de rest zien we het wel! Ik hoop alvast wat vooruit te kunnen werken voor mijn vakantie, hoe eerder ik daarmee begin hoe minder stress ik aan het einde heb. Hopelijk ;)

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat goed dat je zoveel gesport hebt ondanks het warme weer!

 2. Lotte says:

  Leuk overzicht weer! Heel fijn dat je hebt kunnen genieten van het mooie weer ondanks je deadlines. Beetje ontspannen is belangrijk! Gister in ‘Wat stond er op tafel’ schreef je dat je wat meer informatie zou geven over het zone dieet, maar ik ben nog steeds niet heel veel wijzer:p Als je er straks helemaal mee bezig bent zou ik wel een leuk vinden op een info artikel te lezen, of een update ofzo. Geniet van je dag!

 3. Waauw, die sneakers zijn zo mooi! X

 4. Samantha - Daily Pleasures says:

  Die spiesjes zien er heerlijk uit zeg!

 5. Tamara says:

  Mooie schoenen wauw! Super leuk! En lekker pootje baden is ook heel lekker!

 6. Johanna says:

  Dat tussen al die lekkernijen nou net die sneakers me het meest opvallen! Wat een toffe!

 7. wendy says:

  Oh, die honing mosterd pretzels zijn zoooo lekker.
  Heel slecht voor de lijn, je kan ze beter aan mij geven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close