Jullie bizarre smaakcombinaties #3: MARS met mayonaise?!

Zo af en toe vraag ik me echt af wat ik me toch in mijn hoofd heb gehaald toen ik besloot om dit soort video’s op te nemen. Het leek me namelijk wel leuk om jullie bizarre smaakcombinaties te testen. Er zijn zoveel combinaties die gemaakt worden waar ik zelf nog nooit van heb gehoord maar die zo af en toe verrassend lekker kunnen zijn. Volgens mij heb ik jullie al wel eens verteld dat Tim vroegâh altijd ketchup bij de boerenkoolstamppot had en ik dat niet snapte maar nu heel lekker vond? Zo zie je maar, dingen die voor jou gek zijn kunnen soms heel goed uitpakken! In de vorige aflevering testte ik bizarre smaakcombinaties voor op brood, vandaag ga ik aan de slag met snacks. En serieus, ik denk echt dat ik voor de gek word gehouden. Want waarom eet je een gehaktbal met vanillevla en waarom zou je in vredesnaam een dot mayonaise op je MARS-reep doen? Maar hé, ik ben geen spelbreker dus ik ging braaf aan de slag met jullie bizarre smaakcombinaties…


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Kevin | Goedkoop-treinkaartje.nl says:

    Vrees dat ik het allemaal eigenlijk wel kan waarderen m.u.v. de mayo en mars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close