Week van OMF #33

Weer zo’n week die zo ontzettend snel voorbij is gegaan. Wat gebeurt er toch allemaal? Ik heb af en toe het idee dat ik van voren niet meer weet dat ik van achteren leef, zo hard gaat alles aan me voorbij. Afgelopen week was spannend, ik kreeg eindelijk de proefdruk van mijn boek in handen en oooh jongens wat wordt ‘ie mooi. Mocht je ‘em nog niet gepre-orderd hebben en dat wel willen, dan kun je dat hier doen. Verder was ik de afgelopen best een beetje down. Ik denk dat de drukte van de afgelopen maanden er even uit moest. Er kwam niet zoveel uit mijn vingers en had ik echt wat tijd voor mezelf nodig. En dus lastte ik dat af en toe ook een klein beetje in. Wel maakte ik weer voldoende foto’s voor een nieuwe Week van OMF!

Maandag

foto1

Ik maakte welgeteld één foto maandag. Oops, lekker begin van de week. Maar samen met Lotte had ik drie afspraken bij mijn uitgever in Amsterdam. Onder andere over de PR en marketing van het boek. We bespraken wat dingen voor de boeklancering en alles daaromheen. Er komen spannende tijden aan. Poeh!

foto23

’s Avonds stond er weer een CrossFit WOD op de planning. Vorige week sportte ik iets minder, deze week weer wat vaker. Prima balans zo.

Dinsdag

foto2

Dinsdagochtend werd ik verblijd met een pakketje van Sweet Eve. Dat zijn serieus de lekkerste verse aardbeien en frambozen ooit. Zo zoet! Verkrijgbaar bij de Albert Heijn, mocht je nieuwsgierig zijn.

foto3

Ik lunchte met lekkere verse loempia’s met surimisalade. Het recept hiervan ga ik nog met je delen.

foto4

Nog een verspakketje, woohoo! De COOP heeft sinds nu gerookte zalm in de diepvries, hoe fijn. Ik koop nooit gerookte zalm omdat we het nooit opkrijgen, tenzij ik het allemaal moet gebruiken, maar nu is dat dus ook niet meer nodig. Ideaal.

foto5

Ik besloot Senna haar operatierompertje uit te doen, ze had er zoveel last van. Vooral van alle losse haren die eronder vastzaten. Arm beestje. Direct maar uitgebreid gekamd. Foei.

foto6

Hoe tof is trouwens mijn nieuwe iPhone hoesje! Besteld via eBay.

foto7

’s Middags kwam de proefdruk van mijn boek binnen en ik wilde hem graag uitprinten zodat ik er makkelijker notities bij kon zetten. Op naar de Copyshop. Hoe ouderwets.

foto8

Maar yaaaaay! Nu wordt het wel heel echt allemaal.

Woensdag

foto9

Ha tja. Deze broek is toch echt te groot geworden.

foto10

Ik had nergens zin in woensdag en ook eigenlijk geen zin om te eten. Als lunch maakte ik een simpel noedelsoepje (kant-en-klaar, sst).

foto11

Wel kocht ik een nieuwe camera voor op reis en om mee te filmen. Ik heb een geweldige DSLR en een goede HD videocamera en beide zijn voor thuis heel handig maar je sleept je helemaal het ongans onderweg. Zeker als je wilt filmen én fotograferen. Met de Canon G7X kan ik allebei doen en in plaats van twee grote (en zware) camera’s neem ik nu een klein compact cameraatje mee. Thuis fotografeer ik gewoon met mijn DSLR en film ik met mijn videocamera hoor.

foto12

Direct even testen op Senna. Hoe gek zien hondenpoten er eigenlijk uit van dichtbij?

foto22

’s Avonds weer naar CrossFit! Het ging ok. Niet mijn beste week deze week.

Donderdag

foto13

Videodaaaag! Ik nam drie video’s op donderdag.

foto15

En mijn via Etsy bestelde MacBook cover kwam binnen. Ik hou van Mandala’s <3 Mijn eerste grote tattoo wordt een mandala. Nu nog een mooie kiezen en de plek bepalen. Maar hij komt zeker.

foto14

Jummm, zelfgemaakte roze tompouce. Hoe lekker! Het recept komt pas tijdens mijn vakantie online. Even geduld dus.

foto16

Vlak voor het eten dook ik de proefdruk van mijn boek in. Gewapend met markeerstiften en post-its.

foto17

Vier uur later was ik klaar. Maar ik heb dan ook iedere centimeter bekeken.

Vrijdag

foto18

Woohooo, schrijfdagje op vrijdag. Ik vind dat altijd lekker, de hele dag achter de computer kunnen zitten en je niet druk hoeven te maken over hoe je haar en make-up zitten.

foto19

Dino dacht doeiiii, bekijk het! Vrijdag chilldag!

foto20

Omdat ik al in geen weken meer pasta had gegeten (toch?) had ik er wel weer eens zin in. Ik maakte een uitgebreide pastasalade voor mezelf als lunch. Op vrijdag eten we altijd heel laat in verband met CrossFit, dus een bodempje is dan wel welkom.

foto21

En de allereerste maaltijdbox van Albert Heijn werd geleverd! Kijk hoeveel erin zit, wow. Op de Facebookpagina van OhMyFoodness vertelde ik er iets meer over.

foto32

’s Avonds was het weer tijd voor CrossFit. De laatste keer deze week. De WOD bestond uit twee delen vrijdag, vandaar twee screenshots.

Zaterdag

foto24

In plaats van naar CrossFit te gaan, ik heb wat last van pijntjes de laatste tijd dus ik doe iets rustiger aan, bleef ik thuis. Mega HURRAY moment: ik pas in een jeans die eerst veel te strak zat. Woohooo.

Stofzuigen is playtimeeeee! #bernesemountaindog

Een video die is geplaatst door sabine_koning (@ohmyfoodnessnl) op

Terwijl Tim wel aan het sporten was deed ik alvast wat in huis. Stofzuigen betekent voor Senna altijd playtime. Ze vindt het zo ontzettend leuk.

foto25

Daarna even de stad in, Tim had nog wat Bali-proof kleding nodig.

foto27

Meh, Hollandse zomers.

foto28

En dus lekker binnen op de bank in chill-outfit.

foto29

We keken Expendables 2 via Netflix. Best een leuke film!

Zondag

foto30

Zondag chilldag! Na het huishouden dook ik op de bank met mijn boek. Favoriete houding: languit op de bank maar wel met de benen op de leuning. Haha.

foto31

Van fonQ.nl kreeg ik afgelopen week een Weber barbecue, zo tof! We besloten heb dit weekend direct maar te testen door een hele kip te roken. Zooo leuk om te doen. Ik heb nog nooit eerder iets gerookt op de barbecue en gebruikte hem voorheen ook echt alleen maar voor het grillen van vlees. Maar vanaf nu gaan we echt meer met de barbecue doen. Binnenkort een how-to over het roken van kip trouwens.

Nog twee weken en dan gaan we op vakantie. TWEE WEKEN! Deze week staan er een aantal afspraken op de planning en ik ga, heeeeel tof, woensdag naar de fabriek van Ben & Jerry’s! Hoe tof is dat! Ik ga er vloggen én ik heb een interview met één van de experts daar dus mocht je nog prangende vragen hebben voor Ben & Jerry’s: let me know, dan neem ik ze mee.

Verder lekker vooruitwerken voor tijdens de vakantie en ook voor erna zodat ik niet direct weer als een malle aan de slag moet. Het schiet al aardig op, no stress. Hoera!

Fijne week iedereen! x

Join the Conversation

 1. Kelly says:

  Wat een fijne week heb je gehad! En super gaaf dat je naar de ben en jerry fabriek mag ! Veel plezier en een fijne week :)

 2. Margot says:

  Wat gaaf om die proefdruk in handen te hebben!

 3. Astrid says:

  Zelfgemaakte tompoucen zijn zo heerlijk! Voor Koningsdag heb ik ze ook zelf gemaakt.

 4. Laura says:

  Jaa ik heb brandende vragen voor Ben & Jerry’s!

  – Komen de smaken Salted Caramel Core, Nutty Caramel Swirl, Boston Cream Pie en Cake Batter ooit naar Nederland? (Of andere smaken?)

  – Komen er ooit mini cup varianten van Speculoos? Specu-Love, Blondie Brownie en Dough-ble Impact naar Nederland?

  Veel plezier :)

 5. Mandy says:

  Dat Iphone hoesje! <3 Via welke verkoper heb je hem besteld?

  1. Sabine Author says:

   Ik kocht ‘em hier: https://goo.gl/AM6v4s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close