Bakmix review: Brookies van Dr. Oetker

Inmiddels krijg ik voor OMF zoveel foodpost binnen dat de meeste producten die ik ontvang bekeken worden en achterin een kast verdwijnen. Super zonde eigenlijk maar het is zó veel dat ik het simpelweg niet allemaal kan gebruiken of proberen. Producten die ik zelf helemaal niet gebruik verzamel ik trouwens altijd en eens in de zoveel tijd gaat er dan een krat aan spullen weg. Dit wordt weggegeven aan verschillende mensen die er wel iets mee kunnen. Recentelijk kreeg ik een aantal nieuwe bakmixen thuisgestuurd en een van de nieuwste mixen is er een van Dr. Oetker. Een bakmix voor Brookies: een combinatie van brownies en koekjes. Grappig, ik heb ooit zelf al een keer Brookies gemaakt namelijk maar dat waren meer brownie-cookies. Met de bakmix van Dr. Oetker maak je brownies met een koeklaag bovenop, heel anders dus! In ieder geval trok Tim laatst een keukenkastje open en daarin zag hij deze bakmix staan. “Ik ben eigenlijk best benieuwd naar deze mix!” – zei hij en een aantal van jullie hadden ook al aangegeven nieuwsgierig te zijn. Gelukkig moest ik diezelfde dag toch filmen en daarom besloot ik de bakmix voor camera te reviewen. In onderstaande video zie je het resultaat!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dr. Oetker Brookies

Join the Conversation

  1. Marjolein says:

    Ik ben blij dat jij het lekker vond, ik vond het namelijk echt smakeloos. De brownie is heel ver van de echte smeuïge brownie smaak vandaan en het koekdeeg is wel heerlijk crunchie, maar ook totaal smakeloos. Heel jammer want het had zo leuk en lekker kunnen zijn!

    1. Nadine says:

      Ik had precies dezelfde ervaring, Marjolein. Erg jammer. Ik twijfel nog of ik ze nogmaals zal maken en dan wat zout toevoeg aan het koekjesdeeg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close