Viv’s Eetoverzicht week 43/2018

Goedemiddag op deze extra lange dag! Of nouja, voor het gevoel misschien juist korter vanwege de donkerte. Op een vrije dag merk ik nooit zo dat het vroeger donker wordt. Maar morgen, als ik thuis kom van mijn werk (rond een uur of 6) is het extra duidelijk. Wat eten betreft heb ik gelijk alweer zin in stamppotten. Boerenkool het liefst maar er zijn zoveel variaties te verzinnen dat ik die binnenkort maar weer eens op ga nemen in mijn planning. Bij Sab zag ik er ook al eentje voorbij komen, mét rookworst. De beste.

De afgelopen week was een mengelmoes van een paar keer lekker pasta, bordjes vol groenten en een verdwaalde salade. To go welteverstaan want mijn planning liet niet anders toe. Komt ‘ie!

Eetoverzicht Vivian week43 1

Zondag

Ik vind mijn bordjes eten er op mijn donkere tafel en onder een lamp altijd een stuk minder lekker uitzien dan gefotografeerd in daglicht. Maar goed, dat is de komende tijd niet anders. Zondag maakte ik een pasta met tomatensaus, tomaten met knoflook uit de oven en buffelmozzarella.

Eetoverzicht Vivian week43 2Maandag

Een prutje op de foto. Maar gelukkig wel lekker. Ik maakte een groene (groen? Ja, toch echt) curry met champignons en zoete aardappel. Goede vuller dit.

Eetoverzicht Vivian week43 3

Dinsdag

Eens in de zoveel tijd zet ik dit op tafel. Met een paar minuten bereidingstijd en een half uurtje oven is het zo gedaan. Paprika, courgette en zoete aardappel uit de oven, met wat kruiden, olijfolie, peper en zout.

Eetoverzicht Vivian week43 4

Eetoverzicht Vivian week43 5

Woensdag

Ik at woensdag twee keer. Voordat ik ging trainen een salade met falafel en na het trainen nog een klein bordje pasta. Tobias had dit voor zichzelf gemaakt en er was wat over. En ik had nog wel wat trek!

Eetoverzicht Vivian week43 6

Donderdag

Ik maakte weer eens gehaktballen. Simpel receptje van mijn moeder, altijd een succes. Met erbij wat groenten.

Eetoverzicht Vivian week43 7

Vrijdag

Ik had vrijdag weer een OMF-dagje en maakte o.a. dit. Het recept ga je binnenkort terugzien op OMF.

Eetoverzicht Vivian week43 8

Zaterdag

Tja, als je alles in huis blijkt te hebben voor een poké-bowl, dan lijkt de oplossing voor het avondeten me vrij simpel. Ik maakt hem deze keer met gebakken smac, iets wat Sab en ik precies een jaar geleden in New York ook aten.

Ik heb mijn eetplanning voor de komende week zowaar al rond. Vanmiddag hoop ik even boodschappen te doen zodat ik daar verder niet meer over na hoef te denken.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close