De grote stroopwafeltest met Tim

Video’s filmen vind ik het allerleukste als jullie met suggesties komen voor de inhoud. Vaak krijg ik via YouTube wel verzoekjes binnen voor recepten en laatst ontving ik via Instagram een berichtje of ik niet de nieuwe stroopwafels van Albert Heijn kon testen in een proefvideo. Eh, nieuwe stroopwafels van Albert Heijn? Zo zie je maar dat wij bloggers ook niet altijd overal van op de hoogte zijn want ik had geen idee dat Albert Heijn een heel scala aan nieuwe stroopwafelsmaken aan het assortiment had toegevoegd. Ik besloot dus even te neuzen bij ‘mijn’ vestiging en ja hoor, BAM, een hele meter vol met aparte smaken stroopwafels. Mango Chili, Rozemarijn Zeezout, Speculaas… Ik sloeg even flink in en kocht 9 verschillende smaken. Tim en ik gingen er goed voor zitten een proefden ze alle 9. Benieuwd bij welke stroopwafel Tim bovenstaand gezicht trok? Je ziet het in onderstaande video!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Bregje says:

    Oke die karamel zeezout en speculaas ga ik ook halen die dark roast is echt zoooo lekker, die moet je echt proeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close