Week van OMF #25-2021

mEn weer een week voorbij! Normaal gesproken ben ik nooit zo bezig met vakantieperiodes maar omdat dit het eerste jaar is dat Vic op de basisschool zit en we dus ook echt te maken hebben met een zomervakantie, voelt alles een beetje anders! Het is nu echt aftellen naar de zomervakantie en wauw, er staan zoveel leuke dingen op onze planning! De wereld is merkbaar weer meer open gegaan en dat merk ik direct aan mijn agenda. Het was een drukke week! Ik had een aantal deadlines te halen, had een leuke afspraak aan de andere kant van het land, een lunch met een oud klasgenootje en mijn eerste prik ging erin afgelopen vrijdag. Ik moest veel schuiven in mijn agenda omdat ik simpelweg aan een aantal dingen niet meer toe kwam, maar stiekem ga ik heel goed op die drukte. Ik kijk dan ook terug op een fijne week!

IMG 2115

Maandag

Mijn werkweek begon maandag al lekker op tijd. Ik bracht Cody bij de gastouder en reed daarna helemaal naar Ridderkerk, voor mij is dat 1,5 uur rijden, voor een leuke afspraak waar jullie later dit jaar ongetwijfeld meer van gaan zien. Hierbij een sneak peek waar je helemaal niets aan hebt – haha!

IMG 2117

Op kantoor lagen er weer koeken in de bus, pff – ik word wel zo vetgemest deze week! Deze koeken zijn handgemaakt door Sweet and Crumbly en zijn MEGA lekker. Extra tof is dat ze haar vullingen ook in pot verkoopt. Zo kun je jouw pancakes, boterhammen of taarten dus ook opfleuren met pistachepasta, Kinder Buenospread en noem het maar op.

IMG 2119

De koeken zijn echt HUGE.

IMG 2126

Uiteraard zat ik om 18.00u voor de televisie om Oranje te zien voetballen. Ik keek met de kindjes, die vonden het ook wel leuk geloof ik. Cody stond met name voor het scherm ‘bal, bal, BAL!’ te roepen.

IMG 2128

Nadat de kindjes op bed lagen ging ik weer aan de studie!

IMG 2132

Dinsdag

Dinsdag direct op kantoor de keuken in voor campagnes. Er moest veel gefilmd, gefotografeerd en gekookt worden.

IMG 2168

Bij de boodschappen kregen we voetbaltattoos en Vic wilde die uiteraard direct op. “Kijk mama, nu hebben we allebei een tattoo!”

IMG 2181

Ik liet het sporten even voor wat het was afgelopen week want ik was hoognodig toe aan een beetje rust. Lekker met een nieuw boek in bad dus!

IMG 2185

Woensdag

Ik had hulp in de huishouding woensdagochtend. Zo fijn, niets meer aan doen!

IMG 2198

Mijn schoonzusje kwam woensdagmiddag even langs en samen met de kindjes gingen we naar de kinderboerderij. Hoewel we daar met name altijd heen gaan vanwege de grote speeltuin, wilden ze allebei toch nog bij de beestjes kijken.

IMG 2208

’s Avonds wederom aan de studie! Ben altijd zo blij als een examen is geweest, de weken daarvoor zijn altijd extra gevuld met studeren.

IMG 2226

Donderdag

Donderdag werkte ik de hele dag kantoor maar tussendoor reed ik naar een nieuwe hotspot vlak buiten Apeldoorn: Buitenpost! Voorheen was dit Hof van Twello maar de mannen DAVO (uit Deventer) hebben dit overgenomen en het flink opgeknapt. Naast het blotenvoetenpad en de streekwinkel is er nu ook een camping en leuk restaurant.

IMG 2227

Ik had er een lunch met een oud klasgenootje en dat was méga gezellig. Echt leuk om haar weer eens te zien en het voelde alsof we elkaar een paar weken terug nog hadden gezien. Voor herhaling vatbaar dus. Ik at overigens gemarineerde tomaten met lavas en vers brood van de bakker. Heel lekker.

IMG 2232

Van Water & Meel kreeg ik een van hun Bring me back to… boxen opgestuurd. In deze boxen zitten authentieke, handgemaakte snacks uit een bepaald land. Ik kreeg de France-box met Financiers, héél lekker.

IMG 2247

Vrijdag

Mijn vrijdagen zijn meestal half werk half studie en afgelopen vrijdag moest ik echt even naar kantoor om nog het e.e.a. te doen. Ik koos, of beter gezegd: jullie deden dat, direct even een recept uit dit boek uit voor een volgende Cook the Books.

IMG 2248

Halverwege de dag moest ik me melden voor de eerste coronavaccinatie!

IMG 2249

En daarna ging ik naar huis waar ik, helemaal happy door het vierde(!) nieuwe blad in een week in mijn Monstera, weer aan de studie ging. Aankomende vrijdag alweer examen.

IMG 2253

Weekend

We hebben een heerlijk weekend achter de rug. Zaterdag deden we eerst boodschappen en daarna dook ik met Tim de keuken in om een maaltijdpakket te maken voor Tobias & Vivian. Mocht je het even gemist hebben: Vivian is twee weken geleden bevallen van Louie! Ik had aangeboden een maaltijd te maken voor ze om ze iets te ontlasten, maar dat liep iets meer uit de hand.

IMG 2254

Ze konden eventjes vooruit zeg maar.

IMG 2256

’s Middags brachten we de kindjes weg en hadden Tim en ik tijd voor ons tweetjes. Gisteren waren we 15(!) jaar samen en dat vierden we met een borrel op het terras, heerlijk etentje bij Sizzles at the Park en een bezoekje aan de bios!

IMG 2260

Het eten was ZOOOO lekker, we hebben er echt mega van genoten. Bij het toetje werd dit bord op tafel gezet, zo lief.

Gisteren sliepen we uit tot bijna half 10, wow – geen idee dat dit nog in me zat haha, gingen we op kraamvisite bij Louie (<3), deden we het huishouden, haalden we de kindjes weer op, bakten we pizza’s op de barbecue en keken we voetbal. Allemaal geen foto’s van gemaakt, maar het was een fijne dag – haha.

Aankomende week wordt ook weer fijn. Ik ben veel aan het werk en heb wederom deadlines te halen, maar sta ook in de keuken voor nog wat zomerrecepten voor OMF. Daarnaast duik ik met name met mijn neus in de boeken, aankomende vrijdag staat er alweer een examen op de planning! Na dat examen heb ik besloten iets rustiger aan te doen, het was enorm druk met studeren de afgelopen maanden vanwege begeleide modules en ik ben wel toe aan weer iets meer balans. Vrijdagmiddag gaan we in ieder geval met de kindjes naar de opening van Tiny Parks, een nieuw vakantiepark met Tiny Houses, dat wordt ongetwijfeld een feestje met twee kindjes in een Tiny House – haha. En zondagavond ga ik naar Schiphol, voor het eerst in tijden staat er een persreisje op de planning. ZO FIJN!

Join the Conversation

 1. Rianne says:

  Hey wat leuk dat je in Ridderkerk was!
  Ben je niet bij bakkerij Voordijk geweest voor de lekkerste tompoucen van het land?:-)

  1. Sabine Author says:

   Haha, helaas geen tijd om het centrum in te gaan of verder iets van Ridderkerk te zien. Maar ik moet dus nog een keertje terug hoor ik ;)

 2. Nicolet says:

  @ Rianne… hihi, ik moet je teleurstellen: de allerallerlekkerste tompoucen eet je bij Hotel New York in Rotterdam, en op een goede tweede plaats (alhoewel velen het daar vast niet mee eens zijn en deze op de eerste plaats zetten) is voor Holtkamp in Maassluis!! Ik denk dat Sabine iets gaat doen met noten van Boer Bas in Ridderkerk. De lekkerste hazelnootschuimgebakjes komen overigens uit Dordrecht van Brokking . Misschien leuk idee voor Sabine om deze ook eens te maken? Groet Nicolet, Schiedam

 3. Rianne says:

  Haha mag hoor heb ik geen mening over want die heb ik nog niet op. Wel even gecheckt of we toevallig ook bij het hotel leveren maar volgens mij niet.

  Zou het leuk vinden als je onze dubbele tompouce komt testen hoor sabine want ze zijn beroemd!

 4. Nicolet says:

  @Rianne: nu wil ik ze ook proeven! leuk uitje deze zomervakantie!

 5. Nicolet says:

  @Rianne: volgens mij leveren jullie bij mij AH in Schiedam (Hagastraat)!?

 6. Rianne says:

  ah dat is sportief zeg,leuk!
  Ik zal het even voor je navragen maar dan hoop ik wel dat je een verse koopt want supermarkten willen ze nog weleens een paar dagen doorverkopen (ja horror ik weet het)
  Kijk ook eens of onze roze margrietjes er liggen die zijn ook lekker:-)
  En van harte welkom want ben oprecht onwijs trots op onze winkel èn producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close